Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: vbet_guestcache pārāk liels pievienot tukšu komandu cPanel

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Default vbet_guestcache pārāk liels pievienot tukšu komandu cPanel

vbet_guestcache pārāk liels pievienot tukšu komandu cPanel

Man tas prasīja 4 stundas uz quad savienoti serverim tukšs (manuāli) saturu, tas ir pārspīlēti, un es uzskatu, ka daži no kompresijas veids ir vajadzīga šeit un ar vbet tabulām kešatmiņu un cita lieta, kā par pievienojot skalošanas poga, lai tas in AdminCP?

uz

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ok, bet es dont saprast exacly,

Jūs rakstāt, ka jūs dont ir iespējas AdminCP (izdot) vai ierosina pievienot jaunu līdzekli? (Noskalo poga)
    ja jā, es esmu pārvietojas tēmu pieprasiet jaunas iespējas

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Tā vietā iztukšošanas tabulas manuāli no manas DMin jūs varat pievienot iespēju flush to AdminCP?
    Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mums jau ir pieprasījums, lai samazinātu izmēru viesu lietā un arī pievienot iespēju, lai nodzēstu datu bāzē cache no Admin CP - visu pieņemto

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā brīdī, lai samazinātu viesu cache varat vienkārši pievienot vairāk lapu ignorēt. Un, lai samazinātu datu bāzes cache vienkārši mainīt cache laiks, lai dzīvotu uz mazākiem. Bet kabīnē gadījumos tai būs negatīva ietekme uz sniegumu, jo biežāk rezultātus WIL būt ņemta no Google, kas aizņem daudz vairāk laika.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Arī - jūs jau rakstīja vienu un to pašu diegu, kad tas jau bija ierosinājusi (tieši šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

LŪDZU STOP SPAM! Šis pavediens tiks noņemts drīz - tas ir enought, kad jūs nodot jūsu informāciju, kad

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Nav nepieciešams būt rupjš, jo mēs nedzīvojam 1940 jūs zināt, un es neesmu mēstules, ja kāds varētu atbildēt ātrāk tas nav nepieciešams to atkārtot atkal un atkal, un turklāt mēs runājam par 2 dažādas lietas.

Citu pavedienu jūs teicāt, ka jūs padara datubāzi flusher mēs nekad runājām par ftp vbet_guestcache failu deleter in AdminCP?!?

Kā par manu citas problēmas tulkoti nosaukumi -> F.. ., Es joprojām gaidu atbildi.

Regards

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atvainojiet, ja jūs pārņēma manu komentāru par rupjību. Tas nebija mans nolūks. Lūdzu ņemt manu atvainošanos par to. Es tikai gribēju jums redzamu nav rakstīt par to pašu jautājumu vairākās vietās, jo es jau tev par to līdz, un paskaidroja, ka tas tikai padara putru uz forumu, un mūsu komandā, un tāpēc mums ir tīrs šādas lietas. Viens pavediens par vienu jautājumu ir pietiekami. Pretējā gadījumā mums ir problēmas ar pārvaldīšanas un ar to piešķirt mūsu darbinieki. Tieši tāpēc, ka es to treknrakstā un augšējā gadījumos - Es jau tev par to nav rakstiski pašu info vairākas reizes (tas, kas šajā forumā tiek uzskatīts par spamu un par vismaz vairākas citas, kuras es arī zinu), un cīnījās, ka jūs garām to, pirms . Vienkārši negribēja jūs garām to tagad.

Pat tagad es esmu pamošanās Jūs apstiprināt, ka dažas citas 2 tēmas, ko jūs patiešām ir par vienu jautājumu, vai nē (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... Un tas ir piekārtiem, piemēram, ka kopš nedēļas (šeit rakstāt, ka esat wayting mūsu reakcija - meklēt tur mēs wayting par jūsu, jo 2 nedēļu laikā ). Writing vairākas reizes par vienu jautājumu, jūs vienkārši padara to vairāk novērtēt ne ātrāk. Tik vienkārši, lūdzu, pārtrauciet to darīt un ja jums ir jautājums - padarīt pavedienu par to - tikai 1 - mēs ar to galā. Tieši tāpēc mēs esam statusi par out vītne - lai būtu pārliecināts, ka tas kaut kas joprojām pieprasa mūsu uzmanību, vai ne.

Vēlreiz sorry, ja jūs pārņēma manu komentāru nav pārāk labi Un patiešām paldies par jūsu komentārus par šo - es likšu lielāku uzmanību, lai padarītu šādus jautājumus saudzīgāk. Ceru, ka mēs varam veidot mūsu turpmākās attiecības ar sapratni un labas sajūtas

Par jautājumiem, kas ir joprojām - ar link lūdzu, apstipriniet, vai tas ir tāds pats jautājums kā citās mūsu pavedienu. Un vienā 2. sūtiet vajadzīgos datus, ko es tikko jautāja par vakardienu. Man bija atvaļinājumā no jūras, tāpēc es nebija iespējams atrisināt jebkuru jautājumu, un Kamil strādā pie daudziem jautājumiem vienlaicīgi. Tagad, kad es esmu atpakaļ tas jādara ātri

Un jums ir taisnība - jums nav rakstījis par Admin CP cache ieskaita agrāk. Tas jau bija uzdots citu pavedienu, ko kāds cits, tāpēc es noteikti šeit statusu, kā jau ierosināts.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •