Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: Datu bāzes backup fails ir pārāk liels!

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Exclamation Datu bāzes backup fails ir pārāk liels!

Es backup my forumā reizi vāju caur ssh, mans backup nebija lielāka, tad 350mb, un tagad tas hit 1.2GB, es domāju, ka tas varētu būt problēma, kas nozīmē, man nav problēmu pamatni to uz augšu, bet, ja es jebkad ir jādara atjaunot uzvarēja 't servera taimautu ar tik lielu backup?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    38

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Es backup my forumā reizi vāju caur ssh, mans backup nebija lielāka, tad 350mb, un tagad tas hit 1.2GB, es domāju, ka tas varētu būt problēma, kas nozīmē, man nav problēmu pamatni to uz augšu, bet, ja es jebkad ir jādara atjaunot uzvarēja 't servera taimautu ar tik lielu backup?
    Es iesaku jums pārbaudīt šos guys out Remote Backup izmanto rsync vai FTP Mums ir izmantojuši tos dažus gadus, un šobrīd rezerves apmēram 1TB katru dienu, tas ir ļoti viegli izveidot. Jūs, protams, var iet cauri dažas joslas platumu, bet kas var būt vai var nebūt problēma, atkarībā no jūsu servera plānu.

Es neesmu eksperts, kāds cits te bez šaubām ir labāks padoms. Tās svarīgi ne rsync dzīvot datubāzēm, nevis rsync jūsu hotcopied backups (Google it) vai SQL izgāztuvē vai savu vadības paneli backups.

Atjaunošana ir tikpat vienkārša kā, izmantojot rsync vai SCP, lai pārvietotos backup atpakaļ uz jūsu serveri (bqbackup jums shell pieeja) un atjaunot datu bāzi piemērots veids, lai jūsu backup metodi. 1.2GB ir jāatjauno pēc pāris minūtēm.

Tas nozīmē, ka pienācīga uzņemšanas būtu jums visus instrumentus, jums ir nepieciešams pārvaldīt katru backup uzdevumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Paldies par atbildi, bet kā es redzu jums ir liels apģērbs, lai jūs varētu rīkoties palīdz serveri + ekstras, no otras puses man ir par 140K biedri 400K amatu & etc, tāpēc es uzskatu, ka tas ir mazo / vidējo forumā.

Es esmu ļoti ērts SSHing tāpēc problēma ir ne tur, ne ar manu serveri (specs ir labs), tomēr es redzu "potenciāls" problēma atjaunot to, jo tā humongous izmēru (un palielinās) ar serveri, taimauti un tā tālāk.

Es domāju, ka daži no kompresijas metodes veids būtu jāīsteno un / vai tabulu MyAdmin samazināta izmēra (skaits gudrs), pat optimizēt manu datu bāzi ir kļuvis par naidpilnu lieta, ko darīt, jo tas ir visu laiku ņemot, un tur ir ļoti maz no tā.

Best Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Uz mūsu serveri, mēs izmantot automātisku pilnu servera backup (VPS funkcionalitāti). Bez problēmām.

Lūdzu, apsveriet neietver vBET cache tabulas backup. Jūs varat viegli noteikt, kuras tabulas vēlaties cache ar MyAdmin tāpēc es domāju, ka tā var izdarīt no komandrindas (ar ssh). Protams, šāda komanda būs ļoti garš, pamatojoties uz skaitu, vBulletin tabulām, bet, ja jūs saglabāt to kādu failu tas būtu diezgan ērts veids kā to izdarīt backups.

Jūs varat izvairīties no tā, ko izslēdzat cache, bet mēs stingri to neiesakām. Lieliem forumos lūdz katru reizi, kad Google tulkojumu varētu nogalināt savu serveru jaudu vai pat apdare ar Google ierobežojumiem.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Kad es iepirkti manu veltīta servera (kopā laiku atpakaļ) nebija tādas lietas kā VPS

Es zinu, kā izmantot SSH ļoti labi, un tā ir tuvu, ja nav / nav iespējams izslēgt vBET tiek backuped, vienīgā lieta, kas var darīt, ir esclude to, optimizējot vai labošanu.

Bet jums ir jāapsver, ka labs 50% no tīmekļa pārziņiem (nav nodarījums nozīmē) ir atsevišķu vai virtuālo veltīta servera, un aptuveni 70% nezina, kas SSH ir tādējādi Komisija uzticējās mySQLdumper, iebūvēta vBulletin rezerves un / vai tamlīdzīgi.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tie, kas izmanto koplietojamo hosting nav jautājums wit lielas datu bāzes. Es neredzu iespēju palaist milzīgu vBulletin forums - pat bez plugins - uz hostinga. Resursi ir vienkārši pārāk zems.

Arī es rakstīju tiem, kas nelieto SSH var vienkārši backup savu datu bāzes, ti, par phpMyAdmin, kur viņi var noteikt, tieši kuri tabulās, ir jāpamato. Arī jūs varat mēģināt to. Jūsu gadījumā, patiesi Es ceru, ka dažus jautājumus, jo lielu failus augšupielādēt šādu phpMyAdmin, bet varbūt ir kāda iespēja, lai saglabātu to serverī nav augšupielādēts. Lūdzu, pārbaudiet to. Arī - Es uzskatu, ka jūsu rezerves pieredzi, taču, ja dažas GUI rīki ļauj noteikt, kuras tabulas tieši ir jāpamato, es ceru, ka ir būtu atļauts arī ar komandrindu. Es nezinu, ka - kā es rakstīju, mums nav problēmas visos ar backup visam servera - bet es ceru to saņemt, jo lielākā daļa no GUI rīku, piemēram, ka ir tikai Fasādes un apakšā tiek izmantots tikai komandu no komandrindas. Tātad, varbūt tā ir tikai vērts pārbaudīt - varbūt tas bija pievienota dažās MySQL versijā. Es zinu, ka phpMyAdmin atbalsta.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    53

Kā mēs varam iegūt vbet tabulas dažādām db tikai vbet

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

lūdzu, jautājiet par to jaunu pavedienu