Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: functions_vbseo_createurl.php kļūda

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    12

Default functions_vbseo_createurl.php kļūda

Tikko iegādājos vBET un zīmolu maksu.

Es saņemu šo manā httpd apaļkoku, mēģinot palaist sitemap ģenerators un vBET nepārvērstos vispār, vai nu CMS, vai naudas sods forumos.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Man ir "vb optimizēt Pro", un vēlāk & lielāko vbSEO uzstādīta darbojas perfekti. (Vai vismaz tie **********. lol)

Es pārbaudīju, un vēlreiz pārbauda visus labojumus.

Lūdzu padomu.

Paldies,

PS: WTF! Nevar pat rakstīt URL kodu atslēgvārdus (15 post b4 **********)

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Red face

Hello.

Vai Jūs kopums "Link Tips", Lai VBSEO_URI? Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu kļūdas paziņojums nozīmē, ka vBET failu vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php nav iekļauti, un vBET ietver, ja tas ir konfigurēts, lai vBSEO saites.

Par CMS tulkošana - lūdzu, aprakstiet vairāk. Vai jums ir tukšas lapas vai tukšas virknes vai vienkārši oriģinālu saturu? Lūdzu, norādiet URL (PM, ja nevarat to izdarīt šeit), lapu, kur mēs varam redzēt to.

Par PS: Lūdzu, ievērojiet, ka SPAM mums bija ierobežot iespēju pievienot URL uz mūsu forumu. Tā tiks atbloķēta pēc pāris posts. Un, ja jūs redzat *** tas nozīmē, ka URL tiek izmantots dažas cenzēti vārdi - tieši to mums ar atstarpēm, mēs zinām, ko darīt ar to

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    12

Es jūtos sooooo stulbi (kā bija man garām, ka) Mate ...

Tas ir viss, tas bija apstāšanās sitemap.

Kopsavilkums:
    ============================
    Forum Displejs: 1522
    Rādīt Thread: 10.088
    Rādīt Pasts: 204
    Dalībvalsts Profili: 3
    Poll Results: 0
    Blog Ieraksti: 0
    Blog Tags: 0
    Album URL: 0
    Sociālas grupas URL: 1
    Tag URL: 1
    Arhīvs: 1521

Pavisam indeksētās URL: 13.344
    Kopējais apstrādes laiks: 47,004.40 sekundes
    bija 3400 kaut kas ....

Bet CMS joprojām nav tulkošanu.
    Page reizes no everytime.

Es jums nosūtīsim PM Mate.

Paldies,

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    12

OK, es varu iegūt vairāk info, izmantojot "Safari interneta pārlūku."

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Paldies Mate,

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labi, es to redzu tagad. Arī Kā es to redzu notiek tikai CMS priekšmeti - galvenais CMS lapa ir darba naudas sodu.

Jautājums ir par līmeni, vbenterprisetranslator_seo.php failu. Mēs esam tur kodu, kas būtu jāaizsargā pret šādu vBSEO redirections. Nav ne jausmas, kāpēc tas nedarbojas uz jūsu serveri. Man ir nepieciešams arī FTP piekļuvi, lai jūsu forumā, lai pārbaudītu to, - lūdzu, PM. Mēs pievienot mūsu piesakās uz failu un pārbaudīt, kāpēc šie parametri netiek noņemts no vaicājuma virknes.
    Pēdējo reizi vBET; 19-06-10 pie 00:24.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    12

Nosūtītās Mate. Un paldies.

Paldies,

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    12

Jaunākās vBulletin Fiksētie šo jautājumu daži kā. (Lieta slēgta)

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lieliski dzirdēt

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas