Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 11

Thread: Bija labākus rezultātus ar bezmaksas versija ...

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Default Bija labākus rezultātus ar bezmaksas versija ...

Kas notika? Man bija bezmaksas versija, tā strādāja lieliski.

Tagad, man ir pilna versija.

a) neviens karogi rāda uz augšu, bet saite darbojas labi
    b) neviena trešā persona galerijā darba
    c) nolaižamajā izvēlnē pilnīgi messed up foruma stilu.
    d) pasūtījuma kājenes got messed up, pilnībā jāsvītro visas manas pasūtījuma darbi. Tas bija vai nu no atinstalēšanas brīvi instalēt regulāri, vai uzstādīšanas regulāri.
    e) mans vbseo sitemap nedarbosies, ja man ir htaccess noteikumus vbet.

... Gaida atbildi uz jautājumu, pirmkārt, pirms es strādāju par pārējo problēmu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki

Es redzu, ka jums ir daži nepatikšanas ar pilno versiju. Lūdzu, ļaujiet mums palīdzēt jums

a) Vai esat augšupielādējis visus failus no vBET paketi, lai jūsu serveri? Attēli ir citā vietā, lai pilnībā vBET versiju.
    b) Lūdzu, atveriet jaunu tēmu par šo vienu integrācijas sadaļā - lūdzam norādīt sīkāk (kas galerijā mod, pilnu URL tur)
    c) Lūdzu, sniedziet mums savu forumu URL - wee nepieciešams, lai redzētu, kas notiek. Vai jums ir standarta izkārtojumu?
    d) Tāpat kā iepriekšējos. Arī - tas notiek, ja karodziņi nav footer? Ja nē, tad veic pielāgošanu, kas veidni karogi (vbenterprisetranslator_flags), un tas atrisinās jautājumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs vBET noklusējuma veidnes strādās vBulletin noklusējuma veidnes - ja pasūtījuma veidnes, pastāv iespēja, ka pielāgojumu vBET veidni būs nepieciešams.
    e) Pārliecinieties, ka jūsu vBET noteikumi ir atbilstošā vietā. Tiem ir jābūt tieši pirms noteikumus vbseo.php. Jūsu sitemap noteikums ir pirms vBET noteikumiem.

Lūdzu, paziņojiet mums par savu faktisko statusu - labprāt palīdzēsim jums

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Sveiki

Es redzu, ka jums ir daži nepatikšanas ar pilno versiju. Lūdzu, ļaujiet mums palīdzēt jums

a) Vai esat augšupielādējis visus failus no vBET paketi, lai jūsu serveri? Attēli ir citā vietā, lai pilnībā vBET versiju.
    b) Lūdzu, atveriet jaunu tēmu par šo vienu integrācijas sadaļā - lūdzam norādīt sīkāk (kas galerijā mod, pilnu URL tur)
    c) Lūdzu, sniedziet mums savu forumu URL - wee nepieciešams, lai redzētu, kas notiek. Vai jums ir standarta izkārtojumu?
    d) Tāpat kā iepriekšējos. Arī - tas notiek, ja karodziņi nav footer? Ja nē, tad veic pielāgošanu, kas veidni karogi (vbenterprisetranslator_flags), un tas atrisinās jautājumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs vBET noklusējuma veidnes strādās vBulletin noklusējuma veidnes - ja pasūtījuma veidnes, pastāv iespēja, ka pielāgojumu vBET veidni būs nepieciešams.
    e) Pārliecinieties, ka jūsu vBET noteikumi ir atbilstošā vietā. Tiem ir jābūt tieši pirms noteikumus vbseo.php. Jūsu sitemap noteikums ir pirms vBET noteikumiem.

Lūdzu, paziņojiet mums par savu faktisko statusu - labprāt palīdzēsim jums
    Pieņemsim koncentrēties uz galeriju. Mana galerija ir:

Code:
    http://www.coinforums.com/gallery
    ja jūs saite uz lapu:
    Code:
    http://www.coinforums.com/pl/gallery
    tas strādā, bet netiek tulkojumu.

. Htaccess uz / gallery:

Code:
    RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    vbenterprisetranslate_front_controller.php galerijā / mapē:

Code:
    define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');
    Uzglabāt Directories in AdminCP:

Code:
    /gallery/
    Thanks, sto lat!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūs garām vienu ļoti svarīga lieta, no apraksta - es zinu, tas ir sarežģīti, bet tas ir veids, kad daži mod dod jums nav iespēja to izdarīt skaisti. Tāpēc svarīgi ir tas, ka noteikumi, pirms priekšējais kontrolieris (FC) noteikumu nevar apdares vienu. Jūsu gadījumā FC noteikums nekad nav izmantots, jo visi noteikumi, pirms tā vienkārši piebeidz htaccess novērtējums.. Lūdzu, nomainiet visu pirms FC noteikumiem (bet ne FC pats par sevi), aizstājot [L, QSA] līdz [QSA] - Tas ir aprakstīts 3 soli.

Pamati mūs par rezultātiem,

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Jūs garām vienu ļoti svarīga lieta, no apraksta - es zinu, tas ir sarežģīti, bet tas ir veids, kad daži mod dod jums nav iespēja to izdarīt skaisti. Tāpēc svarīgi ir tas, ka noteikumi, pirms priekšējais kontrolieris (FC) noteikumu nevar apdares vienu. Jūsu gadījumā FC noteikums nekad nav izmantots, jo visi noteikumi, pirms tā vienkārši piebeidz htaccess novērtējums.. Lūdzu, nomainiet visu pirms FC noteikumiem (bet ne FC pats par sevi), aizstājot [L, QSA] līdz [QSA] - Tas ir aprakstīts 3 soli.

Pamati mūs par rezultātiem,
    Pašu problēmu. Tas ir htaccess galerijā / mapē.:

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# **** Gallery ****

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|

tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, nomainiet:
    Code:
    līdz:
    Code:
    Un vēl svarīgi ir:
    Jums ir sadalīti noteikums par RewriteRule ^ / (AF |? Sq | ar ... - Ir jāievada vidū varu.

Lūdzu, pastāstiet mums to darīja palīdzēt.

Edited:
    Arī noteikums RewriteRule ^ / (AF |? Sq | ar ... nevajadzētu būt vispār. Saskaņā ar aprakstu (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546), Jums ir nepieciešams, lai uzstādītu tulkojums noteikumiem Parent Directory, jo jūsu forums izmanto apakšdirektorijā ar URL.
    Pēdējo reizi vBET; 22-04-10 pie 15:25.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Lūdzu, nomainiet:
    Code:
    līdz:
    Code:
    Un vēl svarīgi ir:
    Jums ir sadalīti noteikums par RewriteRule ^ / (AF |? Sq | ar ... - Ir jāievada vidū varu.

Lūdzu, pastāstiet mums to darīja palīdzēt.

Edited:
    Arī noteikums RewriteRule ^ / (AF |? Sq | ar ... nevajadzētu būt vispār. Saskaņā ar aprakstu (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546), Jums ir nepieciešams, lai uzstādītu tulkojums noteikumiem Parent Directory, jo jūsu forums izmanto apakšdirektorijā ar URL.
    Mana forum izmanto pārrakstīt / forum / noteikumos, no vbSEO. Faktiskais URL ir:
    Code:
     http:///www.coinforums.com/forum.php
    pārrakstīt, lai:

Code:
    http://www.coinforums.com/forum/
    Vai šis ir uzskatāms forumā saknes tad? Atvainojamies par neskaidrības!

Man nebija paziņojums sadalīti varu, vai nu. Paldies

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Ok, tagad ir jauna problēma ... mēs gandrīz tur. Tagad viss strādā, bet parādīt pavedienu. piemēram:
    Code:
    http://www.coinforums.com/pl/f34/
    . Htaccess saknē:

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work.  Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End

ļoti žēl, mans draugs, pārāk daudz Spirytus varbūt?

Paldies.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vai nav žēl - šķiet, es arī kļūdas informations, ko Es jums devu. Es domāju, ka jūsu forums ir uzstādīts / forum katalogs - es pārbaudīju to tagad atkal, un es redzu, ka tas ir tikai pievienots ar vBSEO - tas ir labi?

Lūdzu, apstipriniet to pirms es izjaukt vēlreiz. Es sniegs jums padomus, kad es būšu pārliecināts, ko mēs stāvam uz.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labi, es redzēju citas saiknes forumā un tagad es esmu pārliecināts, ka jūsu forums nav instalēta / forum apakšdirektorijā.

Labi, tāpēc - piedodiet par maldinošu šeit nāk korekcijas. Lūdzu, iestatiet root htaccess uz.:
    Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    #RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End
    Šis viena vajadzētu strādāt. Arī es atklāju kļūdu mūsu integrācijas aprakstu un labot to tik ceru, ka nākamreiz, kad tā iet pakāpeniskāku.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •