Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 24

Thread: balta lapa, tulkojot RSS barotnes

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Default balta lapa, tulkojot RSS barotnes

i get tukšu lapu, kad es varu apskatīt jebkuru no tulkoto RSS, jebkuras idejas kāpēc?

thanks.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kāda veida RSS jūs testēšana - lūdzu, atsūtiet pilnu URL. Vai tas notiek uz oriģināla RSS arī, vai tikai uz vienu tulkota?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Just tulkots RSS normālo RSS ir labi, jūs esat mans forums URL, jūs varat pārbaudīt to tur.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - es redzu to uz jūsu forumu. Diemžēl mēs nevaram atveidot uz mūsu forumos.

Būtu vislabāk, ja mēs piekļūt jūsu forumu, un to pārbaudīt - to var pārbaudīt arī, piemēram / copy - tā vienkārši ir jādarbojas tādā pašā veidā. Neatkārtojot jautājums, mēs nevaram strādāt par to. Vai jūs, lūdzu PM man piekļuves informāciju, lai jūsu Admin CP un FTP? Kā es wrote tas var būt daži testa Piemēram - es vienkārši nepieciešams izturēšanos ne saturu. Vai vismaz jums ir kādi kļūdas žurnālos par RSS? ...

Kā jūs varat pārbaudīt šeit un šajā forumā RSS ir darba naudas sodu. Par mūsu testu forumos arī. Šajā brīdī jums ir tikai viens, kas ir jautājums, un jūsu forums ir vienīgā vieta, kur mēs varam pārbaudīt.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Es esmu vienīgais admin par manu forumu, lūdzu dodiet man norādījumus par traucējummeklēšanu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Baidos, ka tas ir pārāk sarežģīti un prasa mijiedarbība - mums ir nepieciešams atrast cēloni problēmu. Es varētu sniegt jums ātri noteikt instrukcijas, ja es zināju, kas notiek tur un jāspēj atveidot uz manu pusi. Nezinot, kur bug ir mums vienkārši nav ne jausmas par to, kā, ko un darīt noteikt tā (to var izraisīt konfliktu ar kādu citu mod, nepareiza konfigurācija ...). Bez iespēju atveidot mēs nezinām, ir mūsu pārmaiņu nosaka jautājumu. Un jums ir tikai viens, kas ir jautājums. Tāpēc vislabāk būtu, ja mums ir pieejami - pat jūsu testa forums. Kā es jau rakstīju man nevajag jūsu foruma saturs Man tikai vajag to uzvedību. Es saprotu, ka jūs nevēlaties koplietot piekļuvi savu nekustamo forumā. Vai jums ir tests, piemēram, ja tas pats notiek?

Šajā brīdī par vienkāršāko instrukcijas, lūdzu, atveriet failu / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php un noteikt, kur kods apstājas izvērtētu, liekot echo "TESTS 1"; (Un mainot numurs katram atbalss) starp kodu līnijām. Ja jūs zināt, kas ir bināro meklēšanu pēc tam izmantot šo algoritmu. Novērtēšana sākas funkciju vbet_translateExternal.

Ja domājat, ka jums ir iespēja noteikt, kur problēma ir, tad mēs varam izdarīt tā, bet tas prasīs daudz vairāk laika - it īpaši jūsu pusē, kas nav nepieciešams, jo jums ir mūsu atbalsts. Protams, mēs saprotam, ka jūs nevēlaties pilnīgu mūsu atbalstu, tāpēc pieņemsim mēģināt darīt savu ceļu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Getting cits jautājums šeit Datoru Juice - Site Spy

Šķiet skripts ir nesaņemu css fails pareizi un meklē nepareizā vietā attēlus ...

- Es centīšos, ko jūs teicāt par citu jautājumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Baidos, ka tas ir pārāk sarežģīti un prasa mijiedarbība - mums ir nepieciešams atrast cēloni problēmu. Es varētu sniegt jums ātri noteikt instrukcijas, ja es zināju, kas notiek tur un jāspēj atveidot uz manu pusi. Nezinot, kur bug ir mums vienkārši nav ne jausmas par to, kā, ko un darīt noteikt tā (to var izraisīt konfliktu ar kādu citu mod, nepareiza konfigurācija ...). Bez iespēju atveidot mēs nezinām, ir mūsu pārmaiņu nosaka jautājumu. Un jums ir tikai viens, kas ir jautājums. Tāpēc vislabāk būtu, ja mums ir pieejami - pat jūsu testa forums. Kā es jau rakstīju man nevajag jūsu foruma saturs Man tikai vajag to uzvedību. Es saprotu, ka jūs nevēlaties koplietot piekļuvi savu nekustamo forumā. Vai jums ir tests, piemēram, ja tas pats notiek?

Šajā brīdī par vienkāršāko instrukcijas, lūdzu, atveriet failu / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php un noteikt, kur kods apstājas izvērtētu, liekot echo "TESTS 1"; (Un mainot numurs katram atbalss) starp kodu līnijām. Ja jūs zināt, kas ir bināro meklēšanu pēc tam izmantot šo algoritmu. Novērtēšana sākas funkciju vbet_translateExternal.

Ja domājat, ka jums ir iespēja noteikt, kur problēma ir, tad mēs varam izdarīt tā, bet tas prasīs daudz vairāk laika - it īpaši jūsu pusē, kas nav nepieciešams, jo jums ir mūsu atbalsts. Protams, mēs saprotam, ka jūs nevēlaties pilnīgu mūsu atbalstu, tāpēc pieņemsim mēģināt darīt savu ceļu.
    Tava stāsta man, ja tu būtu izvērtēšanas šo problēmu, jūs varētu pavadīt stundas, pievienojot atbalss "TESTS 1", zem katra no kodu, kas failā līnijas ... tiešām?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nē - es nekad wrote kaut kā tā. Man nav ne jausmas, kāpēc jūs pat domāt par to, ka ...

Tie, kur mājieni par jums, jo tie, kur visvieglāk aprakstīt. 1. - Jūs izlaižat punkts par bināro meklēšanu. 2. - mums ir iespējas to izdarīt bez izejas mainās, un mēs varam to darīt ātri, jo mēs zinām, mūsu kods un ir liela pieredze, meklējot bugs vai konfliktiem ar citiem plugins.

Anyway - savu jautājumu nedod jums nekādas soli tuvāk risinājumam. Mēs piedāvājam jums mūsu pilnīgu atbalstu. Jūs varat pieņemt to, ko tu maksā, vai arī var atteikties to. Mēs godinām jūs lēmumu un mēģina palīdzēt jums, pat ja jūs noraidāt mūsu atbalstu. Still lūdzu koncentrēties uz jautājumu - ko vēlaties mēģināt to darīt pats, tad lūdzu atmatā mūsu ieteikumus. Jūs vēlaties, lai mēs droši savu laiku, lūdzu, paziņojiet mums iekšā Ņemiet vērā, ka visi mūsu nodomi ir palīdzēt jums.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Pa labi, un to es esmu padarot ir man var sekot instrukcijām, tāpēc, lūdzu dodiet man norādījumus.

Es nevēlos, lai dotu jums piekļuvi kā jums nav tiešsaistes reputāciju, tikai cilvēki, es dodu piekļūt maniem forumi ir man, vBulletin un vbseo, jo es varu uzticēties.

Jūs esat jauns man, tāpēc, es vēlētos, lai būtu norādījumiem, nevis pilnīgu atbalstu.

Paldies.

Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •