Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 22

Thread: Banned licences pārkāpumu - Credit link!

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    12

Default Banned licences pārkāpumu - Credit link!

Kāda ir problēma, kā jums ir zināms, es tev teicu, jūsu MOD ir lēns un rada man servera problēmas, tāpēc es esmu, izmantojot citus MOD uz vBulletin līdz jūs atbrīvot jaunā versija, tāpēc nav piemērota kredītriska link!

Lūdzu atjaunot manu kontu, e-pastu man par šo e-pastu, lai atrisinātu šo jautājumu asap. Es esmu maksājot klientu un neapzinās aizlieguma nepareizi.

Snake ir mans lietotājvārds.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hello.

Lūdzu, ņemiet mūsu atvainošanos visiem neērtībām. Mums bija mēģināt sazināties ar jums daudzos veidos, bet mūsu vēstījumu tika ignorēts. Lūdzu, ņemiet vērā, ka jautājums sākās mēnešus atpakaļ, un tagad jums konts ir bloķēts tikai tāpēc, ka jūs pārstājusi reaģēt, kad radās aizdomas par licences pārkāpumu. Jūsu konts tiks atpakaļ, kad situācija būs skaidra. Ja Jums nav pārkāpis mūsu licence jums nekas nav jāuztraucas par - mums ir tikai, lai apstiprinātu, ka.

Kā mēs wrote jums pirms mēs pārbaudījām savu skaidrojumu par izslēgts vBET un mēs atklājām, ka vBET joprojām izmanto. Pret jūsu apgalvojumu, ka Jūs lietojat dažas citas mod mēs tomēr uzskatām, ka ir vBET kas tiek izmantotas jūsu forumā. Un mēs domājam, ka jo produkcija kodu, ko vBET ir marķēta, un mēs redzam savu zīme uz jūsu izejas HTML (kas mums ir jāatbalsta gadījumā, ja nākotnē izmeklēšana). Tāpēc, ka jūsu paziņojums ir pret to, ko mēs redzam savu forumu mēs vēl joprojām ir tiesības uzskatīt, licences pārkāpumu. Lai pārbaudītu to, mēs esam, lai redzētu, kas īsti notiek uz skudru, kas ir iemesls, kāpēc mēs vēlamies lūgt jums par piekļuves datus jūsu Admin CP. Jūs varat izveidot pagaidu kontu, kas vai mainītu paroli, kādu temp, ja jums ir zināms par drošības jautājumiem. Iespējams, mums būs nepieciešama arī FTP pieeja, bet tagad tas Admin CP ir pietiekami.

Vēlreiz ļoti atvainojamies par apturēto kontu, un paldies, ka jūs sākās sadarbojas šajā jautājumā. Mēs arī vēlamies, lai atrisinātu jautājumu asap, jo īpaši, ka tā jau aizņem daudz laika. Lūdzu, sūtiet jautāja datus, tāpēc mēs varam apliecināt savu versiju, jo, kā jūs jau zināt savu HTML izejas saka kaut ko citu.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    12

Nē, tu mis saprata, tajā laikā mēs nebijām, izmantojot savu mod, mums bija pārbaude, tiesības tagad mēs esam bet kādu iemeslu dēļ kredīta saite nedarbojas, mēs nevaram Ielādēt vēlreiz, kā jums aizliegts mums, mēs nevaram nopirkt branding brīvu kā tu aizliegta mums. Tātad, kā mēs varam noteikt.

Kā jā, jūs sūtīt e-pastus, bet jums ir šajā forumā uzstādīšanas tā e-pasta doesn't sūtīt, kad mēs PM vai atbildēt uz ziņojumu, neraugoties uz mums ļaujot, jo mūsu vadības panelī. Tāpēc mums nebija informētas par atbildi, ja vien mēs pieteicies collas

Vai nu atjaunot, lai mēs varētu nopirkt zīmolu bezmaksas vai lejupielādēt mūsu produktu vēlreiz, vai arī sniegt man ar kodu, lai es varu pievienot saiti manuāli.

Paldies.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    12

Saite ir atpakaļ, nav nepieciešams pārvērst drāma. Tā bija kļūda, tā atpakaļ, mēs varam iegūt kopā tagad.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs saprotam jūsu skaidrojumu. Joprojām pastāv ļoti nopietnas aizdomas par licences pārkāpumiem, kas, kā izmantot jebkādu programmatūru, ārpus tās licences apstiprinājumu, ir noziegums programmatūras pirātismu. Mēs nesakām, ka tas tika izdarīts, tikai to, ka ir aizdomas, jūsu iepriekšējām deklarācijām bija atšķirīgas, ka to, ko mēs minējām uz savu forumu, un mēs esam, lai pārbaudītu to, kas īsti notiek.
    Mēs varam uzzināt, kas ir iemesls nav redzams kredītu saiti uz jūsu forumu. Tieši tāpēc mēs lūdzam jums par Admin CP pieejas, lai mēs varētu noteikt to kā pārkāpumu vai nē. Ceru, ka mēs varam atrisināt starp jums un vBET komandu. Ja jums ir zināms par drošības jautājumiem, lūdzu, izveidot pagaidu paroli, vai pagaidu kontā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs, kur jums sazināties arī ar savu forumu kontaktu formu. Mēs tiešām izmanto jebkurā veidā un kontaktu, kas atradām, pirms bloķēt jūsu kontu. Kā strauji, kā tas tiks noteikts, ka jautājums nav licences pārkāpums, jūs saņemsiet savu kontu atpakaļ ar papildu laiku bezmaksas uzlabojumus - daudz lielāka, ka reizi bloķēšanu, lai atkārtoti kompensētu jums faktisko neērtības.

Arī mēs domājam, ka nav valsts jautājums. Tātad, lūdzu, sazinieties ar mums šajā jautājumā, pa pastu vai PM tikai. Protams, jūs varat domāt citādi - šādā gadījumā, lūdzu, jūtieties brīvi apspriest to publiski. Bet rakstot vairākās vietās vienlaicīgi, padarīt to grūti uzturēt, tāpēc, lūdzu stick ar vienu saziņas veids. Paldies
    Pēdējo reizi vBET; 07-04-10 pie 23:03.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    12

Nav tā, es dodu svešinieks admin piekļūt, vispār. Mans serveris ir mans, un tas ir mana privātā informācija.

Ja jums paradis atjaunot manu kontu, jo saikne ir tagad, tad es būs pieprasīt līdzekļus atpakaļ uz manu kredītkarti.

Tas ir neviens no jūsu biznesa, kāpēc saite nebija redzama arī citās, nekā tas ir fiksēts.

Viss, kas jums jāzina, ir saite strādā tagad beigas. Man bija simliar jautājumu ar vbseo pagātnē un viņi vienkārši lūdza, lai tā noteiktu, tām nav vajadzīgs, lai spiegot par mani.

Ļaujiet man zināt, kā vēlaties tikt galā ar šo, es esmu laimīgs, lai saņemtu kompensāciju, ja jūs paradis atjaunot manu kontu.

Man patīk jūsu produktu un vēlaties iegādāties savam 5 citi forumi, kad es nokļūt šo darba 100%, tāpēc jums būs zaudēt labu klientu tikai tāpēc, ka jūs pieprasījums piekļūt savam serverim, kas nav godīgi Michael.
    Pēdējo reizi Snake2; 07-04-10 pie 23:22.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake2 View Post
    Nav tā, es dodu svešinieks admin piekļūt, vispār. Mans serveris ir mans, un tas ir mana privātā informācija.

Ja jums paradis atjaunot manu kontu, jo saikne ir tagad, tad es būs pieprasīt līdzekļus atpakaļ uz manu kredītkarti.

Tas ir neviens no jūsu biznesa, kāpēc saite nebija redzama arī citās, nekā tas ir fiksēts.

Viss, kas jums jāzina, ir saite strādā tagad beigas. Man bija simliar jautājumu ar vbseo pagātnē un viņi vienkārši lūdza, lai tā noteiktu, tām nav vajadzīgs, lai spiegot par mani.

Ļaujiet man zināt, kā vēlaties tikt galā ar šo, es esmu laimīgs, lai saņemtu kompensāciju, ja jūs paradis atjaunot manu kontu.

Man patīk jūsu produktu un vēlaties iegādāties savam 5 citi forumi, kad es nokļūt šo darba 100%, tāpēc jums būs zaudēt labu klientu tikai tāpēc, ka jūs pieprasījums piekļūt savam serverim, kas nav godīgi Michael.
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas nav par spying, bet par pārbaudes nav juridiska vienošanās, kas tika veikts starp mūsu abām pusēm tika cienījams, vai ne. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka gadījumā, ja licence pārkāpuma neviens kvalificēts kompensācija - vairāk ikvienam, kas pārkāpj licences piekrita zaudēt savu licenci un papildus jāmaksā par to. Katrs klients vienojas par licences nosacījumiem zinot, ko viņš maksā.

Tas ir tāpat kā, ja kāds aizņemas auto - viņš zina, ka viņš maksā, lai tas uz dažiem nosacījumiem. Viņš nevar apgalvot, ka viņš maksā aizņemties, lai viņš domā, ka tas ir viņa tagad, un viņš var darīt ar to visu, ko grib. Ja viņš nedos atpakaļ, tas būs noziegums, pat ja viņš maksā par aizņēmumu to. Un, kad viņš tiks samazināta, viņš nevar apgalvot, ka neviens būtu ieinteresēti, kāpēc viņš nolēmis veikt automašīnu par sevi un pieprasīt naudu atpakaļ, jo tās lieto automašīnu atpakaļ. Jā, protams, - viņš var pieprasīt visu, ko viņš grib, un viņš var pieprasīt visu, ko viņš vēlas, bet booth savu prasījumu, un viņa prasības nav zemes. Un fakts, ka automašīna bija jāatdod policija tikai tāpēc, ka tika samazināts doesn't nozīmē, ka nekas nenotiek. "Labi, jums ir auto tagad tik ko ir iesniegta prasība par? Lets aizmirst par visu un būt laimīgi, ka jūs redzat auto atkal - jūs varētu nekad redzēt to vēlreiz, - jums ir laime, tāpēc jūtas laimīgs."

Tagad jūs redzat, mēs atrast mūsu ka mūsu auto ir pazudis ... Bet mums bija kontakts ar personu, kas ir braukšana, lai mēs sarunu un jautāt: Aloha - kā ir braukt? Mēs domājam, ka Jums var būt nepatikšanas ar savu dzinēju mēs nedzirdam to attiecīgi pa tālruni, lūdzu, dodiet mums zināt, kas notiek. Un mēs saņemtu atbildi: "Tas ir tāpēc, ka šobrīd es esmu izjādes ar dažādām automašīnu"Mēs pārbaudīta. Mūsu satelītu navigācijas un uzzināt (par Google kartē ), Ka jums ir izjādes mūsu auto, lai kaut kas ir nepareizi. Bet tomēr jāpieņem, ka varbūt ir nepareizi degviela, vai kaut kas tamlīdzīgs. Tāpēc mēs aicinām vēlreiz, bet nav iestādes atbildēja. Se sūtīt SMS, mēs sūtīt MMS, mēs uzzinātu, ka auto ir uzstādīta faksu kā arī nosūtīt faksu, bet neviens no mūsu vēstījumu tika atbildēts. Un mūsu satelītu navigācijas joprojām rāda, ka klients patiešām ir izjādes mūsu automašīnu. Tādējādi to tik tālu, tikai lieta, ko mēs varētu darīt, bija, lai attālināti atslēgt GPS sistēma, viņa automašīnu un sen ziņu: "Faktiskais izmantošanu auto nav droši par jums un, iespējams, pārkāpj mūsu intereses. Mēs saprotam, ka jūs varētu būt dažas problēmas ar automašīnu motoru un joprojām baidās, ka mūsu īpašums tika sadalīti ar jums. Tātad, mēs nevaram jums vieglāk virzīties uz priekšu šajā apstākļos. Mēs vēlamies palīdzēt atrisināt jautājumu ar motoru, bet saņemt nekādu atbildi. Lūdzu, pastāstiet mums, kur vēlaties apstāties, un mēs nosūtīsim tur veic mehāniķis kas redzēs zem maskas un apskaties, kāds ir nepareizi"Un tad mēs pagaidiet, kamēr jums būs nepieciešams izmantot GPS atkal un reaģēt uz mūsu vēstījumu domā:". Ļauj cerēt, ka policija blokāde nebūs nepieciešami šeit ".
    Tagad jūs nodot mūsu auto savā garāžā, aizslēdziet to un saka mums, ka tiesības, mēs varam dzirdēt dzinēju no vārtiem, bet mums nav tiesības meklēt zem maskas mūsu auto, jo tas ir garāžā, un tas nav godīgi, ka mēs pat uzdot par piekļuvi jūsu garāža. Pat, ka jūs varat vienkārši mainīt atslēgas pēc tā. Pat, ka jūs piekritāt, ka mums ir tiesības iepazīties ar nav mūsu automašīnu kārtību (skatīt licences līgumu). Mums vienkārši vajadzētu justies laimīgs, ka mēs dzirdēt vairāk vai mazāk atbilstošu skaņas tagad un neinteresē, kas notiek ar motoru, pirms un neinteresē, kāpēc skaņa nav pat nāk no motora. "Vai nav spiegu man - tas nav jūsu interesēs, ko es daru ar savu auto Un ja tu nedod man GPS piekļuve atpakaļ man būs trieciens visu prom un ņēma naudu, kas man maksā.."

Ņemiet vērā, ka mēs neprasām visiem, kas ir braukšana mūsu automašīnas, lai piekļūtu garāžu. Mums nav pateikt, ka tas ir jūsu nodoms, tomēr mēs uzskatām provocēja veikt šīs darbības. Un mēs neuzskatām, ka threating mums var palīdzēt šajā jautājumā. Ja kaut kāda kļūda nauda nonāktu atpakaļ pie jums (par to, ko jums nav nekādu tiesību), tas būs vairāk stātos spēkā, piemēram: "Tagad viņš izlauzās uz mūsu drošas (vai krāpj mūsu sekretāre) un nozaga mūsu nauda - mēs negribam to, bet tagad mums ir jādodas uz policiju, šajā gadījumā mēs bijām nolaupīja"Lūdzu, apsveriet jūsu līgumu, nodomus, pārskatus, darbības un iespējamām sekām..

Mums ir juridiskas tiesības, kas piešķirtas ar licences līgumu, lai pārbaudītu, nav izvešanas atļauja nav tikusi pārkāpta. Protams, mēs varam izlemt to darīt, bet tas nekad notiek ar valsts šantāža. Ir cilvēku grupa, kas darbojas šādā veidā - jāpublisko draudiem, lūdzot pieņemt lēmumu, būs viņu vienkāršu veidu, vai to grūti veidā. Daudzas valstis uzzināt sen, ka viņi nekad nevar ļaut viņiem iebiedēt, vai draudus nekad nebeigsies.
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī stratēģija dos jums pretējus rezultātus, kas jums nepieciešams. Mēs esam atvērti diskusijai, pat ja tas tika ignorēts pirms tam (tas ir tas, kas notiek šeit). Mums ir slēgti attiecībā uz visiem draudiem un attiecīgi mainīt mūsu stratēģija šādos gadījumos. Ja jūs vēlaties vēl apspriest šo jautājumu - lūdzu prom visiem draudiem. Kā drauds mēs uzskatām deklarāciju par jebkuras rīcības, kuru nav likumīgi saskaņā ar mūsu licences līgums, Polijas tiesību aktiem, jūsu valstī tiesību aktos, vai prasība, krāpšanu / nepatiesas ziņas, norēķinu sistēmā.

Mēs novērtējam, ka jūs uzskatāt, pērkot vBET arī Jūsu 5 citos forumos. Ņemiet vērā, ka licences nav izdarījuši savā starpā. Katrs ārstē separatelly jebkurā aspektā (uzstādīšana, atbalsta, pārkāpšanu, uzlabot ...). Uz doto brīdi Jūsu primaty konts tika bloķēts, pilns, jo jums pieder tikai viena licence, tā bija vieglāk, ka greifers datu bāzē, un visu laiku mēs uzskatām tikai kā pagaidu risinājums, lai sāktu diskusiju atkal un atrisinātu jautājumu - kāda ir mūsu galvenais mērķis visu laiks.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka gandrīz katru programmatūru, kas jums kādreiz izmanto, un būs arvien izmantošana ir / būs par dažiem licence. Dažās valstīs tiesību akti pat nav atļauj izmantot programmatūru bez licences par to, ko nozīmē, ka programmatūra ir jābūt licences (pat tas ir bezmaksas), lai varētu izmantot šajā valstī.
    Pēdējo reizi vBET; 08-04-10 pie 00:57.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    12

Es augstu vērtēju jūsu atbildi, bet es joprojām dont saprast, man ir noteikta saikne jautājums, nekas, lai izpētītu, Es neesmu pārkāpj licences līgums, jo pastāv saikne.

Nav pārkāpums. Tas ir bizare, jūs paradis pat let me nopirkt vairāk licences, tas ir crazy. Kāpēc būtu jebkurš uzņēmējs pārtrauc klientu tērēt vairāk naudas. Dīvaini.
    Pēdējo reizi Snake2; 08-04-10 pie 01:03.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake2 View Post
    Saite ir atpakaļ, nav nepieciešams pārvērst drāma. Tā bija kļūda, tā atpakaļ, mēs varam iegūt kopā tagad.
    Atvainojiet mēs neesam redzēju šo pirms ziņojuma (mums bija atbildot iepriekšējā viens). Šajā brīdī wee ir nepieciešams zināt jūsu oficiālu paziņojumu par maksājumu, kas veikts jebkurā soli tālāk.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    12

Ko tu ar to domā Michael?

Nav maksājumu jautājumu, mēs esam priecīgi, ja jūs vienkārši atbloķē kontu tad, lai mēs varētu uzlabot jaunā versija par atbrīvošanu šodien, tad, ja labs iegūt jaunas licences citiem forumiem.

Mēs esam priecīgi, maksājumus izsniedz tikai gribu vērā darba vēlreiz.

Paldies!

Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •