Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 24

Thread: Daudzas problēmas, instalējot uz vbulletin 5

Pavedienu skatu

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Septembris 2015
    Atbildes
    13

Exclamation Daudzas problēmas, instalējot uz vbulletin 5

Sveiki, man ir dažas problēmas, instalējot uz vbulletin 5
    Man ir augšupielādēti faili, kas manu google api atslēgu, un visi vajadzīgie uzstādījumi admincp

Kad es centos ievest product-vbenterprisetranslator.xml i got kļūdas:

[QUOTE]
    Importējot Preci, Lūdzu, Pagaidiet,...

[:]
    Brīdinājums: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): neizdevās atvērt plūsma: Nav šādu failu vai direktoriju .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval () " d kods on line 2
    Fatal error: require_once(): Neizdevās atvērt nepieciešama "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (plūsmā='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval () " d kods on line 2
    [\QUOTE]

[\QUOTE]

tāpēc es pievieno šo līniju uz manu "+core+iekļauts+config.php", lai decalre "['Go']['admincpdir']"
    [QUOTE]$config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
    vbulletin 5.1.9 nav šajā līnijā no noklusējuma.

Kā var šo xml lūgt mainīgais, kas nav klāt??

Anyway, pēc tam, kad tā uzstādīta. Es devos uz vbet uzstādījumi un pievienoju google api key un noteikt nepieciešamos iestatījumus.

Pēc tam, kad es rediģēts mani .htaccess un pievienotās pirmo reizi šīs līnijas (ar nosacījumu, do-not-augšupielādēt+tools+novirzot-noteikumi):
    [QUOTE]RewriteEngine On
    Iespējas FollowSymLinks

RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ indeksu.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    [\QUOTE]

Nav strādājusi vispār, jebkurā valodā karogu, es izvēlētos valodu, joprojām bija angļu

tad es pievieno pārējās līnijas .htaccess:
    [QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !novirzīts=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?novirzīts=$1 [L,QSA][\QUOTE]

Strādāja, kad es noklikšķinājuši uz valodu, karogu, tas mainīja foruma valodu, BET.. attēls pielikumus nebija rāda, un es nevarēju pieteikšanās uz admincp,
    kad es mēģināju pieteikties uz admincp man šī kļūda:
    [QUOTE] No input file specified. [\QUOTE]

EDIT 2-10-15:

Lūdzu, izlasiet manu pēdējo ierakstu par šo tēmu, lai saņemtu palīdzēja uzstādīt uz vbulletin 5.1.9
    Pēdējo reizi rafail; 02-10-15 pie 17:24.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •