Sveiki Es vēlos saglabāt savu angļu URL, piemēram, vbet 2,0
Kā es varu atspējot tulkota urls?
Sveiki Es vēlos saglabāt savu angļu URL, piemēram, vbet 2,0
Kā es varu atspējot tulkota urls?
Es tiešām ir nepieciešams, lai izslēgtu šo, man ir darboties šajā mod ilgu laiku un nevēlas, lai būtu indeksam 1mil URL atkal, tas prasīs mēnešos un mēnešu laikā. Es drīzāk saglabāt veco URL struktūra lūdzu palīdzēt.
vBET 3.x padara tulkojumi drošā veidā saskaņā ar vBET 2.x, Tas nozīmē, ka veco (nevis tulkots saites) tikai iegūt 301 redirect. Un, lai Google un citi meklēšanas dzinēji), ko tas nozīmē, - nav zaudēt šo indeksē lapu tikai mainīt adresi izraisīt to, ir joprojām tāda pati lapa, kas pārvietots uz citu adresi.
Tātad jums būs zaudēt neko. Tas ir droši par jums.
Anyway, ja jūs joprojām vēlaties to darīt, tad, lūdzu, atveriet failu vbenterprisetranslator_seo.php un noņemt (komentārs) šo kodu:
Tas var būt vajadzīga arī, lai atrast Admin CP -> Produkti un Plugins -> Plugins vBET spraudnis nosaukts Inicializēšana par init_startup āķis un noņemt / komentēt tur šo kodu:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Perfect, thank you.
Jūs esat laipni
Kā mēs wrote šeit un PM jums pēc mūsu domām, jums nav nepieciešams, un tas ir labāk jūsu SEO nedrīkstat atspējot tulkota URL. Tie būs labāk novieto ar Google (vairākiem atslēgvārdiem meklēt valodā), un jums nebūs zaudēt indeksē jūsu URL, pirms tulkojumu (jo 301 pārvirzīt tiek izmantots).
Pirmkārt SEO ir apmēram tāpat kā zābaki redzēt jūs, ne cilvēkiem. Otrais - Url nav junk - tie ir labi. Ko tu raksti par to, kā IE rāda to. Pārbaudiet to Opera, Chrome, Firefox - Tas viss jauki. Jo% notācija ir standarta. Un IE ievēro arī to, kad nosūtīt pieprasījumu serverim, tikai neparāda jauki. Ja jūs zināt kādu valodu ar speciālajām zīmēm, tad Jūs pat varat to pārbaudīt un mainīt% pieraksta īpašus burtus daži URL - jūs redzēsiet, ka tas ir pašas lapas.
In summary: saites labi.
Joprojām mēs varam ņemt to par lūgumu, lai radītu saites IE citā veidā. Mēs pat jau zina, kā to izdarīt (gūtajās mācībās ar VB4).
Pēdējo reizi vBET; 25-02-10 pie 20:01.
Kā es varu atspējot URL atkal jauna versija? 3.3.2
Šajā gadījumā tas ir pietiekami, ja jūs vienkārši nav veiktas nekādas izmaiņas attiecībā uz functions_vbseo_createurl.php fails
PIEZĪME: tulkojumu URL dod jums DAUDZ LABĀK SEO un mēs GREAT OPTIMIZĀCIJA šajā jomā 3.3.2 Mēs speciāli izgatavoti algoritma izmaiņas, lai šo un pievienot aizkavēja tulkojumus URL, tādēļ, ka iepriekš tur bija traucējoši, ko mēs atrasts nesen. Tāpēc mēs iesakām tikko veikts pilnīgu integrāciju un pārbaudiet savu faktisko izpildi AR tulkots URL - Jūs varat būt ļoti patīkami pārsteidza šajā jomā![]()
So i saglabātu veco failu? ithought jaunas viens bija jaunas izmaiņas, kā vienu vbseo integrāciju?