Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 14

Thread: Nevar atinstalēt vbet nesalaužot forums

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Nevar atinstalēt vbet nesalaužot forums

Hi guys,
    Man ir nepieciešams, lai atinstalēšana vbet un atinstalēts, izmantojot admincp vbet ir pagājis, taču ja es mēģinātu vbet failu dzēšana no mana servera (es cenšos atgriezties mana servera standarta failus tikai pirms pārinstalēt tikai to, ko vajag) tas nogalina manu forumu!? Lūk, man, ja es mēģinātu noņemt failus pēc atinstalēšanas caur admincp kļūdas:

Brīdinājums: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: neizdevās atvērt plūsmu: nav šādu failu vai direktoriju /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): 135 rindā būtu kods eval)

Fatāla kļūda: require() [function.require]: Failed atvēršanas nepieciešams ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/vietējā/lib/php "), /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): 135 rindā būtu kods eval)

Htaccess esat noņēmis visas vbet noteikumiem.

Kādas idejas, kā izārstēt šo?

Regards,
    Simon

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Tas izskatās ne noņemot dažiem spraudnis vBET vai ne noņemot integrācijas vBET ar dažiem spraudnis. Vai jums ir vBSEO? Mēģiniet izslēgt visus āķi/plugins (vairāk info).

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Man nav izvēles, bet lai izslēgtu visas plugins, man bija vbseo, bet esmu mēģinājis, lai atbrīvotos no tā!, kad mēģinu atinstalēšana vbet saņemt visu veidu jautājumiem, tā ir vadītāja mani rieksti!

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Pirms atinstalēšanas vBET ir noņemt tās integrāciju ar vBSEO. Pirms atinstalēšanas vBET arī mēģināt atslēgt visus āķi config.php (vairāk info).

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Došu to vēlreiz, VBSEO ir atinstalēts, tāpēc es nezinu, ko jūs domājāt integrāciju? VBSEO noteikumi tiek noņemtas no htaccess. kur gan citur es būtu meklē?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Ja esat noņēmis vBSEO tad arī noņēmāt vBSEO integrācija ar vBET.
    Lūdzu, atsūtiet man PM piekļuves datus uz Admin CP un FTP. Būs pārbaudīt, kas tur notiek

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

PM nosūtīts

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Pirms atinstalēšana vBET jums ir jānoņem visas tās integrāciju. Es atklāju savu integrāciju modules/recentthreads.php rindās 255-260. Ja jums ir darīts dažas citas integrācija ar vBET pēc tam tos var izdzēst.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Thankyou par ko, es aizmirsu par vbacmp, es tagad mēģināšu un sakopt un atinstalēt - i'll let jūs zināt, kā tas notiek!

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Neinstalētu vbet tad sāka noņemt vbet failus un dabūju šo:
    Brīdinājums: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: neizdevās atvērt plūsmu: nav šādu failu vai direktoriju [path]/includes/init.php(304): 135 rindā būtu kods eval)

Fatāla kļūda: require() [function.require]: Failed atvēršanas nepieciešams ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/vietējā/lib/php "), /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): 135 rindā būtu kods eval)

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •