Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: Nevar tulkot

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

Default Nevar tulkot

Hey, kad es pārbaudīt un redzēt, ja tulkojums strādā labi, it doesn't darbu (ja tāda ir jēga)

Tā, piemēram, es noklikšķiniet uz japāņu translation, tas ir neparāda izveidota japāņu valodas rakstzīmju vietā manā mājas lapā ir teikts "<website> (japāņu)".

Ja es esmu joprojām padarīt daudz nozīmē, Lūk, manā mājas lapā ar japāņu rakstzīmēm: Videospēļu vienotību (japāņu)

EDIT: tagad tas netiek rādīti rakstzīmes vispār un kad es redzu vienu manu pavedienu, tas joprojām nav tulkot.

Es esmu izmantojot Microsoft incase tas nozīmē neko.
    Pēdējo reizi Jncocontrol; 28-05-12 pie 09:11.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

BTW es dabūju šo, kad es instal VBET
    Code:
     parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Pēdējo reizi Jncocontrol; 29-05-12 pie 06:49.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

Tagad man ir jauna problēma. (man žēl, ka saglabās nāk atpakaļ pēc tam, kad es kaut ko atrisināt)

Tagad citā valodā, ja es mēģinātu pēc kaut ko, es nevaru rakstīt kaut ko. Tas ir tāpat kā kastē ir pagājis. Ja tāda ir jēga.

EDIT: Esmu testē to par dažām valodām, ciktāl es varu pateikt tikai ietekme, šķiet, japāņu un korejiešu. Es esmu arī testē it out uz ķīniešu, grieķu, arābu, somu, spāņu Taivānas, Taizemes un Vjetnamas valodu, atkal, cik varu pateikt, ka tas skar tikai japāņu un korejiešu valodu.
    Pēdējo reizi Jncocontrol; 29-05-12 pie 07:26.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

I got to darbu, es atklāju šo amatu, un palīdzēja man: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post12100

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Var jūs lūdzu, parādiet man precīzu url kur tas nedarbojās?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

(日本語) 3 または 4 ですか?

Atkal, ja tas padara daudz sajūtu, japāņu un korejiešu langauges, es nevaru neko pastu lodziņā ierakstiet, tas ir, piemēram, tas nav pat tur.

EDIT: vēl labāk, šeit ir attēls... ar google chrome, kas tulkots.:

EDIT2: Hei, R.dziadusz arī nozīmē VBET nav bijis gandrīz nedēļu domāju, ka var jums nosūtīt PM par VBSEO integrācija ar VBET?
    Pēdējo reizi Jncocontrol; 31-05-12 pie 02:57.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Lūdzu PM piekļuves detaļas es integrēs to.
    Kā var redzēt, tulkojums ir izdarīts pareizi. Varētu jūs, lūdzu, izveidojiet un PM piekļuves detaļas man lai chceck tas?

Vienkārši būt 100 % pārliecināts. Par lapas ragana japāņu un korejiešu valodās jūs nevarat izlikt?
    Pēdējo reizi r.dziadusz; 31-05-12 pie 14:08.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

Quote Sākotnēji Ievietoja r.dziadusz View Post
    Lūdzu PM piekļuves detaļas es integrēs to.
    Kā var redzēt, tulkojums ir izdarīts pareizi. Varētu jūs, lūdzu, izveidojiet un PM piekļuves detaļas man lai chceck tas?

Vienkārši būt 100 % pārliecināts. Par lapas ragana japāņu un korejiešu valodās jūs nevarat izlikt?
    Kas kinda Access jādara, lai dziadusz?
    i ievietojis attēlu tika pārveidota ar Google chrome, lai man nebūtu excatly pieņemt, ka par pašsaprotamu.

Visas lapas, un gan japāņu un korejiešu valodas es nevar darīt jebkurā kinda grāmatošanas, post neparādās, kad mēģinu un nosūtīt šajās valodās.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Visi piekļūt ftp admincp un, ja vēlaties, lai jūsu Intagration lūdzu PM arī vbseo caurlaide.
    Jums jautājumu nav kopēju, nepieciešams pārbaudīt un noteikt dažus žurnālus

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

Es nosūtīju jums, ka PM

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes