Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Google vienkārši API Access

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Default Google vienkārši API Access

Ir jāatzīst, es tiešām nešķiet, lai varētu saprast, kā darbojas Google API atslēgu stāsts. Šķiet, ka tas ir maksas pakalpojums, un to aktivizēt savu norēķinu informāciju. Tomēr es tagad redzēt apgabalu manas Google API lapu, kas saka vienkārši API Access, un tas izskatīsies aptuveni šādi.

Galvenais pārlūks apps (ar referers)
    API atslēgu: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referers: Jebkura referer ļāva
    Aktivizēta šeit: 25 marts 2012 6: 56 AM
    Aktivizē: xxxxxx ******** com-jums
    Novecojusi atslēga: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Statuss: Aktīva līdz 26 marts 2012 6: 56 AM, (to es tiešām nesaprotu, kā šis datums mainās visu laiku)

Tātad tas ir API atslēgu, man vajadzēja izmantot ar rēķinu vai atrast citu kaut kur citur

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    PM informāciju, es pieņemu, ir atrisināt problēmu Jā, tas ir API key

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Nu tad tā arī nedarbojas par mani kā pats ar citiem. 90 % no laika, tas liecina, ka tulkojums nav pieejams. Pēc 3 dienām bez jebkāda veida atbalsts es tagad noņemt šo mod no mans forums

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Vai jūs mēģiniet izmantot mazāk tulkojumus valodās? Vai lūdzu tikai lasīt šo ziņu par darbības

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Esmu centies būt tikai to atzīmējot manu dalībniekiem izmantot primāro Eiropas valodu tikai valodas. Tomēr katru reizi, kad es varētu skatīties bija rāda, ka tulkošanas pakalpojumi ir pieejami. Tad vajadzēs manuāli palaistu ieplānotu uzdevumu, lai meklētu vēlreiz, un tā varētu uzņemt vienu vai varbūt divi visvairāk. Es tad gribētu redzēt dažas minūtes vēlāk, ka atkal tas bija bez tulkošanas pakalpojumus, kas pieejami atkal. Tā kā es samaksājis par uzstādīšanas pakalpojumi, kā es nevarēju iegūt šo darbu, neatkarīgi no tā, ko es darīju. Tomēr palika sēžam, ar tiem pašiem jautājumiem un pēc izdevumu 3 līdz 4 dienas cīnās ar savu palīdzību, vai atbilde no šejienes es izņēmuši.

Tā kā es saku, ka tas nedarbojas man Tātad var lūdzu man kompensāciju

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Double post

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441