Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 30 gada 30

Thread: Pilināmā apmeklētāji

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikko pārbaudīta visa informācija un saites. Šķiet, ka saites jūs sniedzāt strādā. Arī vecās saites, kas ir valoda = arī strādā. Lūdzu skatīt foruma apraksts: Harleyforum.SE - Skandinaviens forums för Harley-Davidson & Custom (dāņu valodā) - tas nozīmē, ka vBET pienācīgi atzīts valodu un lūdza tulkojumi - visticamāk, jūs jau sasniedza tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem robežas. Es arī pārbaudīt ti un apstipriniet.

Joprojām ir jautājums - pieņemsim, ka vecās saites novirzīti uz jauno formātu, lai meklētājprogrammu būs atkārtoti indekss. Es dodos uz jūsu forums tagad atrisināt šo jautājumu un apstiprināt vai tulkojuma trūkums ir jo sasniedza ierobežojumus vai kādu jautājumu. Arī lūdzu, ņemiet vērā, ka robežas ir īslaicīga, tāpēc jums būs iespēja tulkot atkal, kad tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem reset to robežas Iet tur tagad

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - viena lieta, ko apstiprināja - tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem nav pieejami. Kad es savukārt to, tie nekavējoties tiek izslēgts, jo robežas ir sasniegts. Jūs varat to pārbaudīt šeit Admin CP -> vBET -> Trnalsation Sniedzējiem Pieejamības

Arī es pārbauda to citā veidā - lietoju Microsoft tests - jūs varat pārbaudīt šeit: http://harleyforum.SE/microsofttest.php un faktisko atbildi no Microsoft Translation API:
    Code:
    Starting translation test
     Test result: "TranslateApiException: AppId is over the quota : ID=3737.V2_Json.Translate.1F6D7B14"
     Test error: 
     Connection time (ms): 426.399902344
    Tātad, kā jūs redzat jau sasniegt jūsu kvota Microsoft. Microsoft ir stundu un mēneša limiti.

Es arī izmanto Google pārbaude: http://harleyforum.SE/googletest.php Šajā brīdī tas norāda, ka tas ir labi:
    Code:
    Starting translation test G API V1
     Test result: {"responseData": {"translatedText":"powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
     Test error
    Bet vBET atspējo to nekavējoties - visticamāk sasniegsiet ierobežojumus savienojumiem vienā sekundē - es gribu, pārbauda žurnālos un apstipriniet. Es arī mainīt vienu iestatījumi (gaidīšanas laiks starp tulkojumu) - tas padarīs jūsu jautājumiem sūtīt ar kādu laiku starp (par vienu lapu tulkošanas) Tātad iespēja Google ierobežojumu sasniegt vienu sekundi būs mazāks – vēl ir iespējams, bet tas ir Google, kas nosaka šos ierobežojumus...

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET pārbauda ik pēc 10 minūtēm vai sniedzējs atkal ir pieejams.

Es jūs pastāvīgi informēt šeit
    Pēdējo reizi vBET; 19-10-11 pie 00:11.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

VIENS ļoti IMPORTAN lieta bija atspējota datu bāzes kešatmiņa - nav brīnums, ka jums vispār nav tulkojumu - jūs sasniegusi savas robežas nekavējoties, jo forums nebija kešatmiņas rezultātus un izteica vēlēšanos katru reizi uz tulkojumiem (atkārtoti). Es vienkārši pagriezās uz bāzes kešatmiņa - Lūdzu, glabājiet to ieslēgta

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atrašanās vieta
    http://harleyforum.se
    Atbildes
    36

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    VIENS ļoti IMPORTAN lieta bija atspējota datu bāzes kešatmiņa - nav brīnums, ka jums vispār nav tulkojumu - jūs sasniegusi savas robežas nekavējoties, jo forums nebija kešatmiņas rezultātus un izteica vēlēšanos katru reizi uz tulkojumiem (atkārtoti). Es vienkārši pagriezās uz bāzes kešatmiņa - Lūdzu, glabājiet to ieslēgta
    Jā, tas ir labot cieto disku serverī alost pilnu otro dienu, bija atslēgt līdz serverdudes dzekļiem cieto disku limitu. Noteikts šobrīd.

labi. Tātad htaccess failu ir pareizs? tas ir tas, ko es galvenokārt gribu būt pārliecināts, ka no. Es esmu informēts par tulkot robežas. Thanx tik tālu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atrašanās vieta
    Atbildes
    36

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Joprojām ir jautājums - pieņemsim, ka vecās saites novirzīti uz jauno formātu, lai meklētājprogrammu būs atkārtoti indekss. Es dodos uz jūsu forums tagad atrisināt šo jautājumu
    Visiem veiksmi šajā jautājumā?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - apstiprināja, ka Google ir izslēgts sakarā ar kvotu. Uz doto brīdi jums ir public_html devlog.log failā Ja ir rakstīts žurnālos par kad pakalpojumu sniedzējiem bija ieslēgts atkal un kāpēc tika izslēgts ar visām detaļām. Te ir atbilde no Google:
    Code:
    1318457726437 13.10.2011 00:15:26 ******SWITCH provider availability Google to 0 /da/forum.php
    19 13.10.2011 00:15:26 ******Google error: {"responseData": null, "responseDetails": "Quota Exceeded.  Please see http://code.google.com/apis/language.../overview.html", "responseStatus": 403}
     and request: cut here
    and decoded request: cut here - too long see in logs full /da/forum.php
    Tātad kā redzat, strādā tulkošanas - jūs vienkārši sasniedza savu kvotu. Google test var strādāt ne strādājot tulkojumu, jo tests ir tikai vienu īsu vārdu tulkot un ieslēdzot sniedzēju manuāli (vai vBET automātiski) tur ir tik daudz lūdz panākt Google kvotu nekavējoties.

Ko darīt ar to. Dažas iespējas - viens tikai gaidīt, kamēr kešatmiņu var uzpildīt un aizpildījuma un ja tas būs būt iepildot ātrāk, ka jaunie ziņojumi nāk pēc tam viss ir OK. Tas ir tiešām slikts, ka jums ir bijusi izslēgta cache, bet to iesniegšanas līdz tieši tagad. Cita iespēja ir atslēgt kādu laiku lielākajā daļā valodu - atstāt tikai daži - šādā veidā jums būs mazāk Google tulkošanas pieprasījumus tāpēc nevajadzētu sasniegt otro ierobežojumu tik ātri. Cita iespēja ir izmantot Google v2, kur var iestatīt savus ierobežojumus, bet diemžēl maksā šo API.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā brīdī es esmu atstājot žurnālus - man noņems to, ja vēlaties. Joprojām varat iet uz turieni un redzēt, kā tā darbojas.

Es tagad gatavojas novirzīšanas noteikumus, lai ļautu novirzīt veco saites uz jaunas.
    Pēdējo reizi vBET; 19-10-11 pie 00:13.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

CITIEM, KAS LASA ŠO TĒMU Lūdzu, atcerieties, ka tas tā pārveidota šeit tikai tāpēc, ka agrāk tika izmantota cita veida saites. Ja jūs sākat ar SEO saistīt jums nav nepieciešams kaut ko, piemēram, ka

OK - atrisināt jautājumu ar veco saites. Tas tagad tiek novirzīta atbilstoši jaunās saites tipu.
    Tāpēc šis: Harleyforum.SE - Skandinavisk forums Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
    Tiek pārsūtīta šeit: Harleyforum.SE - Skandinavisk forums Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)

Man vajadzēja mainīt noteikumus, kas aprakstīti pastu - es domāju, ka mums būs jāatjaunina tiem. Tāpēc tagad ir jūsu kārtulas:
    Code:
    RewriteEngine On

#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA] 
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    #END OF TEMPORARY RULES

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    #******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Lūdzu ņemiet vērā, ka es iezīmēja dažas kārtulas pagaidu - pēc jūsu lapas tiks atkārtoti indeksēšanas varat noņemt tos, iet atkal pievienot standarta noteikumus. Tas ir tāpēc, ka iekšējā novirzīšanas cilpas, pat ja noteikumi skaidri pateikt, ka tas bija domāt par pēdējais noteikums. Mums bija veikti maz improvizācija šeit (pievienots īpašu parametru atzīt, tas jau novirzīšanu vai ne. Arī man bija veikts īpašs gadījums css.php pieprasījumiem.

Tagad meklētājprogrammas tiks pienācīgi atkārtoti indekss jūsu vecās saites uz jauno. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas var aizņemt kādu laiku - tas ir atkarīgs no jūsu forums lielums, cik bieži tūrisma forums tiek pārmeklēts ar robotiem un search engine, pats par sevi. Var paiet pat 3-6 mēnešus pirms jūsu lapas tiek atkārtoti indeksēti. Jūs varat, protams atstāt šos noteikumus tikai lai pārliecinātos. Joprojām tiem tiek modificētas tik, ja jūs atradīsiet jebkuru jautājumu, kas mūs ņemiet mēs jums palīdzēsim

Lūdzu, pārbaudiet un pateikt, vai jums ir nepieciešams lielāks atbalsts šeit
    Pēdējo reizi vBET; 19-10-11 pie 00:04.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja harleyforum.se View Post
    Visiem veiksmi šajā jautājumā?
    Vienkārši atrisināt - Lūdzu skatīt iepriekšējā amatā. Nācās improvizēt, bet tas strādā

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atrašanās vieta
    Atbildes
    36

Visas šuves darbu naudas sodu. CIK ilgi aptuveni man ir nepieciešams pagaidu noteikumi? aptuveni 2-4 mēnešiem?

Man ir tikai 9 valodu tagad lai kešatmiņu var veidot. Tranlate kvotas, es saprotu, laimīgi strādā saites.

Lielisku servisu, Paldies vēlreiz par jūsu palīdzību!

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Ir grūti pateikt, tas ir atkarīgs no jūsu servera satiksmes utt. Es gribētu teikt, ka kaut kas apmēram 3-6 mēnešus. Jūs varat pārbaudīt to, kad kādu laiku, cik saites ir jāparāda meklētājprogrammas. Arī Lūdzu ievērojiet, ka šie noteikumi vienkārši atstāt - redzami nekādi neietekmēs veiktspēju.

Vai tev ir vēl kādi jautājumi par šo jautājumu?
    Pēdējo reizi vBET; 14-10-11 pie 23:25. Reason: pievienot vairāk info

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •