CITIEM, KAS LASA ŠO TĒMU
Lūdzu, atcerieties, ka tas tā pārveidota šeit tikai tāpēc, ka agrāk tika izmantota cita veida saites. Ja jūs sākat ar SEO saistīt jums nav nepieciešams kaut ko, piemēram, ka 
OK - atrisināt jautājumu ar veco saites. Tas tagad tiek novirzīta atbilstoši jaunās saites tipu.
Tāpēc šis: Harleyforum.SE - Skandinavisk forums Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
Tiek pārsūtīta šeit: Harleyforum.SE - Skandinavisk forums Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
Man vajadzēja mainīt noteikumus, kas aprakstīti pastu - es domāju, ka mums būs jāatjaunina tiem. Tāpēc tagad ir jūsu kārtulas:
Code:
RewriteEngine On
#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
#END OF TEMPORARY RULES
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
#******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Lūdzu ņemiet vērā, ka es iezīmēja dažas kārtulas pagaidu - pēc jūsu lapas tiks atkārtoti indeksēšanas varat noņemt tos, iet atkal pievienot standarta noteikumus. Tas ir tāpēc, ka iekšējā novirzīšanas cilpas, pat ja noteikumi skaidri pateikt, ka tas bija domāt par pēdējais noteikums. Mums bija veikti maz improvizācija šeit (pievienots īpašu parametru atzīt, tas jau novirzīšanu vai ne. Arī man bija veikts īpašs gadījums css.php pieprasījumiem.
Tagad meklētājprogrammas tiks pienācīgi atkārtoti indekss jūsu vecās saites uz jauno. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas var aizņemt kādu laiku - tas ir atkarīgs no jūsu forums lielums, cik bieži tūrisma forums tiek pārmeklēts ar robotiem un search engine, pats par sevi. Var paiet pat 3-6 mēnešus pirms jūsu lapas tiek atkārtoti indeksēti. Jūs varat, protams atstāt šos noteikumus tikai lai pārliecinātos. Joprojām tiem tiek modificētas tik, ja jūs atradīsiet jebkuru jautājumu, kas mūs ņemiet mēs jums palīdzēsim 
Lūdzu, pārbaudiet un pateikt, vai jums ir nepieciešams lielāks atbalsts šeit