Tātad Google sāk iekasēt par tulkojumiem un MS nākotnē maksu struktūra nav zināms (cik ilgi viņi piedāvā bezmaksas pakalpojums?)
Ja es varu iegādāties šo produktu, ir jebkuru pārliecību, ka man būs tulkošanas dienestā turpmāk nemaksājot papildu par vārdu maksas?
T. i., ja nākotnē, MS pārtrauc savu bezmaksas pakalpojums, un/vai jūs nevarat atrast bezmaksas API, man būs iespēja saņemt kompensāciju par savu programmatūru?
Paldies.
-Andy.

Atbildēt ar citātu
Mūsu risks šajā biznesā ir, ka mēs esam atkarīgi no ārštata tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem API. Mūsu lietotāji risks ir, ka viņi ir atkarīgi no ārštata tulkošanas pakalpojumu sniedzēju noteikumiem. Neviens to mainīt. Ja jūsu hostinga sniedzējs uzdot jums vairāk par servera hosting jums prasīs kompensāciju no brīža, kad izmantots serveris? Lets būt reāli - vēlas, un to izmantot, un nav ne jausmas, kāda būs nākotnē (piemēram, vienmēr ar visu) vai jums palikt gultā visu dienu, jo jūs nezināt, kas notiks, kad jūs piecelties. Mums nav apdrošināšanas sabiedrība, un mēs neesam galīgi gaišreģi. Mēs nezinām, kas notiks - mūsu plāns ir jāpieņem