Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Izmaiņas API sniedzēji

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    1

Default Izmaiņas API sniedzēji

Tātad Google sāk iekasēt par tulkojumiem un MS nākotnē maksu struktūra nav zināms (cik ilgi viņi piedāvā bezmaksas pakalpojums?)

Ja es varu iegādāties šo produktu, ir jebkuru pārliecību, ka man būs tulkošanas dienestā turpmāk nemaksājot papildu par vārdu maksas?

T. i., ja nākotnē, MS pārtrauc savu bezmaksas pakalpojums, un/vai jūs nevarat atrast bezmaksas API, man būs iespēja saņemt kompensāciju par savu programmatūru?

Paldies.

-Andy.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Google Translation API v1, kas ir brīvi pieejams tikai līdz 1 decembris 2011.
    Google Translation API v2 jau ir pieejama un izmaksā.
    Microsoft Translation API būs bezmaksas līdz marts 2012. Tas jau ir pieejama arī kā maksas pakalpojums, tāpēc maksas struktūra ir pieejama.
    Booth bezmaksas translation API ir jau limitus.

Mums nedod, un mēs nevaram sniegt jebkuru pārliecību, ka varat piekļūt tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem. Tas ir lietotāja pusē rūpēties par to (izveidot atbilstošo kontu tulkošanas pakalpojumu sniedzēju sistēmās, apmaksas, ja maksas pakalpojums tiek izmantoti, ir labi, lai to pakalpojumu noteikumiem). Mēs nevaram izdarīt mūsu lietotājiem. Arī mēs nevaram dot garantijas par 3 personām. Ja jūs vēlaties, lai būtu šādas garantijas, lūdzu, jautājiet par šo tulkošanas pakalpojumu sniedzēju.

Un atbildot uz pēdējo jautājumu - Nē. Tiešām - kāpēc? Jums nav samaksājusi mums tulkojumu - jūs maksā mums par vBET license, kas izmanto ārējo pakalpojumu sniedzējiem nodrošināt tulkojumus no 3 personām. vBET darīt un darīs vienu un to pašu - lūgt tulkojums tulkošanas pakalpojumu sniedzējs jums izvēlēties (no atbalsta) un iepazīstina ar to rezultātiem. Ja ārējiem pakalpojumu sniedzējiem mainīt kaut ko savā stratēģijā, vBET joprojām dara vienu un to pašu. Tātad kāpēc jūs pat gribēs no mums kompensāciju vai mēs vēl jums vienu un to pašu? -rodas tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem.

Neviens no mums nezina nākotnē - ja es būtu, personīgi es negribētu šo ziņojumu ierakstīt tikai iet daži loterijas Mūsu risks šajā biznesā ir, ka mēs esam atkarīgi no ārštata tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem API. Mūsu lietotāji risks ir, ka viņi ir atkarīgi no ārštata tulkošanas pakalpojumu sniedzēju noteikumiem. Neviens to mainīt. Ja jūsu hostinga sniedzējs uzdot jums vairāk par servera hosting jums prasīs kompensāciju no brīža, kad izmantots serveris? Lets būt reāli - vēlas, un to izmantot, un nav ne jausmas, kāda būs nākotnē (piemēram, vienmēr ar visu) vai jums palikt gultā visu dienu, jo jūs nezināt, kas notiks, kad jūs piecelties. Mums nav apdrošināšanas sabiedrība, un mēs neesam galīgi gaišreģi. Mēs nezinām, kas notiks - mūsu plāns ir jāpieņem

Tātad es jums bez solījumiem, kurus nevar turēt. Kad jūs nopirkt pienu tu neprasi, būs jums pilnu kompensāciju, ja jūs ne dzert visu pienu (jo jūs sadalīt to, atstāt to, pārtraukuma pudeli vai jebko citu). Vai jums ir vbseo? Vai jūs esat lūdzis tos jūs iegūsit pilnu kompensāciju vBulletin beidzot pievienot SEO saites un jums būs iespēja saņemt to bez maksas, tā vietā, maksājot par citu mod - ko jūs varat darīt to tagad. Kāpēc jūs pat jautāt mums par to? Lūdzu, izlasiet licences līgumu uzmanīgi - tas ir godīgi un reāli. Vienu un to pašu jūs atradīsiet jebkurā citā programmatūrā - it īpaši, ja tas ir atkarīgs no 3 personām.

Ja Jums ir kādi jautājumi, lūdzu, vienkārši jautājiet
    Pēdējo reizi vBET; 11-10-11 pie 19:48.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Es lasīju google lapās, ka API tulkošanas pakalpojumu cenas ir 20$ /Mb

Man vajag novērtēt izmaksas, kas šo pakalpojumu varētu radīt manā vietā.
    Ir veids, kā iegūt šobrīd dienas/mēneša summa tulkots saturu ar savu jau instalēts produkts un darba Web?

Paldies

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

vBET vai netiek veikta statistika, pati - tai nav jēgas, jo Google Translation API v2. Arī Google Translation API v2 jums ir iespēja noteikt savas robežas. v2 ir samaksāts. V1 bezmaksas, bet tas tiks slēgts December 1st 2011. Microsoft translation API ir bezmaksas līdz marts 2012. Šajā brīdī mēs atbalstām visas 3 no tām API

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •