Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: VBSEO un VbOptimise

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2011
    Atbildes
    3

Default VBSEO un VbOptimise

Text automatically translated from: Spanish to: Latvian
    Translated text
    Pirms iegādāties preci es gribu atbildēt uz diviem jautājumiem.

1 .- Es esmu redzējis forumos, proti vBET vBulletin izraisīt negatīvu ietekmi uz servera veiktspēju. Mana vietne ir 1 miljonus lapu apmeklējumu dienā un lietošanas Memchached. Protams, serveris nesarūk?

2 .- "vbeta" ir comptabile ar vBSEO un VbOptimise? Esmu lasījusi, ka nav saderīgi, viņi vēlas man pateikt patiesību.

Paldies.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi, atbildēt uz jūsu jautājumiem

1.-Tulkojums ir kaut kas papildus, kas notiek pēc tam, kad lappuse tiek ģenerēts, tāpēc, protams, tas prasīs papildu resursus. Bet mums ir daudz uzlabojumu kā kešatmiņas, kas ierobežo šo ietekmi. Un gadījumā, ja no viesiem mēs pat uzlabot page paaudzes ātrumu (par viesiem kešatmiņā ierakstītā lappuse ģenerē ātrāk nekā parastā vBulletin) - šādā gadījumā mēs kešatmiņas galīgajai izvadei, tāpēc nākamajā dalības pašu lapu ir instant - tikai straumēšana jau sagatavota rezultātu (mazāk CPU un atmiņas patēriņu izmaksas cietā diska ietilpība). Protams, līdz brīdim, kad tas ir beidzies (konfigurējams). Mēs nevaram garantēt jums cik ātri jums lapas radīs, jo tas ir atkarīgs no pārāk daudziem faktoriem (vairāki centrālie procesori, atmiņa, savienojuma ātrumu, lai tulkošanas pakalpojumu sniedzēji, pieprasījumus, lai iztulkotu lappušu apjomu summa). Par normālu lapas vBET ir minimāla ietekme (vienkārši pievienojiet karodziņu un pārbaudes virsrakstos, kas rakstīti dažādās valodās). Lielāku trafiku uz tulkoto lapu nozīmēs lielāku resursu patēriņu. Ja vien jums ir brīvas atmiņas, jūsu serverim nevajadzētu būt. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vienmēr varat izmantot tikai daļa no atbalstītajām valodām un pēc kešatmiņas tiek aizpildīts, tad pievienot papildu valodas un pārbaudīt, kā jūsu serveris apstrādā tā. Nav nekādas burvestības - papildu funkcijas radīsies papildu izmaksas, bet mēs strādājam pie burvju pēc ka (cache, Viesu Cache) lai līdz minimumam samazinātu šo ietekmi un jebkad veikts lapu saglabātās kopijas ģenerētu ātrāk nekā normālas lapas.

2. - Jā mums ir saderīgi ar vbseo (jūs varat redzēt to šajā ļoti forumā) un mums ir iespēja integrēt ar kabīnē vbseo un vBulletin draudzīgs URL tulkot URL. Mums ir arī saderīga ar vBOptimise - mēs izmantojam to šajā forumā pārāk. Tas ir nepieciešams, lai integrētu ar vbseo (skaidri aprakstīts kā), bet ne integrācijai ir vajadzīga, lai vBOptimise

Paldies.
    Gadījumā, ja kādi citi jautājumi - lūdzu, tikai lūgt.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •