Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 5 gada 5 FirstPirmkārt ... 345
Rezultāti 41 līdz 46 gada 46

Thread: MORE BUGS - Braucat me mad.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET 3.5.0 ir Beta stadijā un ja ir skaidri aprakstīts lejupielādes sadaļā:
    Lejuplādēt Bezmaksas BETA (nestabila) Versija vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Tas ir skaidri aprakstīts, ka šis variants ir nestabils - katrs izmanto BETA versiju par to uzņemoties risku, un viņš apzinās, ka tā ir nestabila.

BETA versija ir normāla daļa no katra programmatūras izstrādi - vBulletin un citu mods arī atbrīvo beta versija.

Ja ir jautājumi - vienkārši paziņo par to mums, lai mēs varam atrisināt, un ja tas ir būtiski iet atpakaļ uz jaunāko stabilo versiju, kas joprojām ir pieejami lejupielādes sadaļā

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake View Post
    Tās atkritumu laika anyway, MS robeža ir 4m chars mēnesī.

Kad es Javascript v2 google i izmantoja 4m chars apmēram 15 min.

Pat tad, ja es gribēju maksāt $ 1000 par 50m chars (max mēnesī) no Google, id tos izmantot dienas.

Šis MOD ir miris, ja vien VBET var atrast bezmaksas veids, kā to turpināt.
    Quote Sākotnēji Ievietoja r.dziadusz View Post
    Kā jau teicu, mēs strādājam pie idejas, kas varētu palīdzēt mums uzlabot mūsu produktu katru dienu, Vai problēma vēl pastāv?
    Lūk, ko es domāju.

MS limits ir sasniegts jau.

Tātad ...

Kādu risinājumu ir tur tagad? Man nav veids, kā tulkot darīt es!
    Quote Sākotnēji Ievietoja r.dziadusz View Post
    Ja esat pārliecināts, ka jūs bloķē google (ja ne jūs varat darīt, tet no šejienes: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728), Jūs varat rakstīt tos reaccess jūsu IP (ir arī teikts post i deva jums), ja jums būs, izmantojot ne "tikai google", tā galvenokārt microsoft API jūs sasniegsiet savus limitus lēnāk

Tāpat, lūdzu atcerieties, ka vbet nevar mainīt google / MS robežas, tiesības tagad mēs piedāvājam arī Google API v2 par comercial lietotājiem, bet mēs meklējam citu veidu, kā tulkot
    Tātad, kas notiek, ja Google izslēgt v1 API?

Tad kāds ir risinājums?

Tas nav ilgtermiņa noteikt, tas ir.
    Es vēlos dalīties ar manu alternatīvu risinājumu

Es domāju, ka tas mod nekad netiks miris, un būs jāiet uz priekšu, jo tās pamata iespējas: lielāks mūsu forumu, satiksmes un ieņēmumus, un, kamēr vBulletin joprojām izmanto kā pirmo izvēli forums programmatūru. Tur vienmēr būs risinājums, un jums vienmēr būt viens

es ierosinu atkal mans īpašais pieprasījums šeit:

Manuāla rediģēšana citā valodā tulkošana rezultātu / cache, no admin

tās nav nepieciešams dzinējs tulkojums, kas tur vispār (lai nav pārrāvuma kāds TO vai ierobežojumi), tikai manuāli tulkošanas cilvēku, neierobežots, drošu, un labāko tulkojumu rezultātu, Atkarībā no tā, cik daudz cilvēks tulkošanas abillity. Admin / darbinieki / moderators / biedri var piedalīties, lai palīdzētu pamācību tulkošanas

faktiski tā tomēr nedod šo funkciju pieprasījuma pagājušajā gadā vēl iepriekš diegu, es un mani darbinieki viens jau izdarījuši kādu amatu, par 20,000 amatam dažu mēnešu laikā ir pievienoti rokasgrāmatu tulkot, tā darbojas kopā ar Google Translate, kas post. Tās nav perfekts methode, bet es esmu apmierināts pietiek ar to, un ikviens saprastu tulkošanas rezultāts, līdz iezīme pieprasījums iepriekš dotas

Tāpēc es esmu tikai rediģēt pastu by admin / darbinieki, jo viņi var rediģēt ikviens pastu, un pievienot šo zemāks par sākotnējo pastu (izņemiet atstarpi pēc / notranslate un / quote), lai tā darbotos savā amatā

[Quote]
    Šī ir rokasgrāmata tulkot tekstu (vai ar rokām tulkot informāciju attēls)
    [Notranslate]
    Tavs pamācība tulkot tekstu šeit
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

rezultāts ir līdzīgs šim

jo eksperiments un pieredze līdz šim mani darbinieki got maz triku arī, lai padarītu pamācību tulkošanas daudz ātrāk, pat es neesmu saprata, ka agrāk, tāpēc nav problēmu pamācību tulkošanas ātrumu par mani, ja šī funkcija pēc pieprasījuma var attiecīgajā
    Pēdējo reizi basketmen; 30-09-11 pie 18:48.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Es tikko izlasīju visu pavedienu no sākuma, un arī ieguva dažas vairāk informācijas par šo jautājumu.

Google Translation API v1 gatavojas slēgt, tāpēc viņi iegulda vairāk ierobežojumu, kas nav nekas pārsteidzošs - tas tika paziņots mēnešus atpakaļ.

Izdzēšot visu savu kešatmiņu nebija smart ideja. Jūs varat sūdzēties tagad, ka tas būs dārgi, lai jūs varētu gör tulkojumu (kas jums jau bija par brīvu), bet tas ir bezjēdzīgi - tas ir Google Translation API v2, kas jums jāmaksā nevis mēs. Lūdzu, norādiet ar sūdzas Google. Šeit mēs varam tikai pateikt, ka mēs pamanīju jūsu viedokli un mums nav nekāda ietekme šajā jomā.

Lūdzu, izmantojiet Microsoft testeris lai noteiktu, kas tas ir kaut kas nepareizi ar savu Microsoft savienojumu. Ja ne, tad lūdzu sūtiet piekļuves informāciju, tāpat kā Radek tev līdz šim, lai mēs varētu pārbaudīt, kas notiek.

Pastāstiet jums tērauda nepieciešama palīdzība šajā jomā? Ja produkts jau ir atinstalēta, tad es pieņemu, ka vairs nav nepieciešama palīdzība šajā jomā, - tiesības?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Tātad, kā jūs plānojat pakalpojumu NEW klientiem Michael?

Kā viņi bas tulkot BIG jaunus forumus no nulles.

Jūsu programmatūra tagad ir bezjēdzīgi, ja vien tu pamosties un atrast veidu, kā cilvēki to izmantot.

Godīgi i dont aprūpi, i var ņemt to vai izbraukt no tās.

Tas ir jums, ka vairs nav bizness.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tāpat kā līdz šim. vBET no paša sākuma nodrošina tulkojumus no ārējiem tulkošanas pakalpojumu sniedzēja. Tagad mēs varam atbalstīt daudzi pakalpojumu sniedzēji, - lai mēs pakalpojumu mūsu klientiem, pat labāk nekā pirms tam.
    Ikviens, kas izmanto vBET zina par ārējiem tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem, un viņš zina, ka ir iespēja izmantot šos pakalpojumus. Tas ir iekļauts vBET License - mums ir skaidrība par to.

Kas viņi ir? Un kāpēc tu jautā man par citiem lēmumiem? Ja jums ir jautā man par mājieni par šādu forumu Šeit ir daži:
    1. Pievienot vBET ignorētas lapām tik daudz satura, kā jūs domājat, ka nav svarīga tulkojumu
    2. Izmantojiet bezmaksas tulkošanas dienesti vispirms
    3. Lai izvairītos no sasniedzot bezmaksas tulkojumus ierobežot pārāk ātri - ierobežot valodās. Pievienot jaunu laiku pa laikam, kad jūsu kešatmiņa ir pilna.
    4. Pat ja jūs izmantojat maksā tulkojumi - ierobežot atbalstīto valodu tiem, kas, jūsuprāt, ir vissvarīgākais jūsu forumā. Un pat tad ierobežot to vairāk - pēc laika var pievienot vairākas valodas, ja jūs atradīsiet, ka izmaksas ir OK, lai jūs.
    5. Ja jūs neizmantojat Google Translation API v1 - nav skaidrs, datu bāzes kešatmiņu un atspējot automātisko tīrīšanu, vai vismaz mainīt cache laiks, lai dzīvotu, lai vairāk laika (nebūtu jāmaksā par pašu tulkojumu)
    6. Izvairieties tulkojumu SPAM, pārbaudot amati, līdz tie ir publicēti.

Tie ir vairāki ieteikumi, kas nāca pie manis tagad.

Mūsu programmatūru, tas joprojām ir tas pats, kā pirms lietošanas (un pat labāk), tāpēc tas ir ļoti noderīgs. Tas var būt dārgāka, bet tas ir tikpat noderīgs kā tas bija agrāk, un pat vairāk, jo mēs pievienot jaunas funkcijas,

Vai jums nepieciešama palīdzība šo pavedienu?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nav atbildes - pieņemts ne vairāk palīdzības nepieciešams šeit. Gadījumā, ja tas ir - Lūdzu, rakstiet šeit, mēs mainīt statusu uz atvērt vēlreiz.

Lappuse 5 gada 5 FirstPirmkārt ... 345

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •