Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: Problēmas ar lapas formatējumu tikai biedriem

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Default Problēmas ar lapas formatējumu tikai biedriem

Mana vietne ir 100% tulkots viesiem, bet, kad dalībnieku pieteikšanās un pārlūkotu lapas nepieciešami daži "ekstra" tulkojumu, jo vairāk teksta lappusēs.

Tas ir diezgan normāls, izņemot, ja jūs apskatīt lapu kā dalībnieks jums ir jāatsvaidzina (F5) lapas 2-3 laiku pirms visu parāda pareizi.

Man ir pievienojusi dažu attēlus izskaidrot.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Pēdējo reizi Snake; 12-09-11 pie 19:58.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Problēma, šķiet, tulkojumā api, jo, kad tulkotā teksta tiek saglabāta kešatmiņā, lai to varētu lietot pareizi, bet "ekstra" tulkojums ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar google / microsoft api.
    Vai, izmantojot Google vai Microsoft api, lai tulkojums?
    Ja Microsoft, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu Microsoft api id ir pareiza, ja google lūdzu, izlasiet šo ziņu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Tāpat, problēma var būt jūsu serverī, lūdzu, uzzināt, ja ir bloķēta izejas savienojumu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Es piekrītu, šķiet, api tiek pārtraukta, un tā jāveic 2-3 dodas, lai saņemtu pilnu tulkojumu.

Im izmantojot Google API, sliktu izlasīt FAQ un ziņot, thanks.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Ok tāpēc es neesmu bloķēta google, tas tikai šķiet, ka viņi ierobežo summu querys vienā piegājienā.

Kā es varu noteikt šo?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Ja neesat bloķē google un savu produkciju savienojumu, netiek bloķēta un arī nav redirection problēmu. Varbūt jūs varētu mēģināt izmantot Microsoft API, un tad jūs redzēsiet, ja ir improvments.
    Arī jāapzinās, ka drīz, Jums būs jāmaksā izmantojot Google API.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake View Post
    Ok tāpēc es neesmu bloķēta google, tas tikai šķiet, ka viņi ierobežo summu querys vienā piegājienā.

Kā es varu noteikt šo?
    Tāpat kā Radek rakstīja varat izmantot Microsoft API. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Google ir atvēlējusi ierobežojumus Translation API v1, lai sagatavotos lietotājiem slēgšanu decembrī. Tātad jūs varat pārslēgties uz maksā (es zinu, ka jūs nevēlaties, lai no citām jūsu post).

Ir arī cits risinājums! Mēs atklājām, kādu laiku atpakaļ, ka, ja pārāk daudz tulkošanas pieprasījumus apmeklējot Google pārāk bieži, tad Google padara laika sodus. Kā mēs redzam tagad tas ir arī pakalpojumu atteikšanas sodu, bet ... Mums ir īpaša parametrs par šo! Lūdzu dodieties uz Admin CP -> vBET -> Tulkošanas pakalpojumu Sniedzējs un noteikt Aizture starp tulkojumi. Tas pievienos noteikta laika aizturi starp tulkošanas pieprasījumiem, tādēļ, ja iemesls ir pārāk daudz pieprasījumus īsā laika periodā, tad tas tiks atrisināta. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pat ar šo kavēšanos, kas jums var būt jūsu tulkojumus ātrāk! Tāpat kā es uzrakstīju Google var sniegt laiku sodus, tāpēc gaida mazliet par servera pusē, var veikt visu tulkojumu ātrāk

Arī tad, ja izrādītos, ka Google ierobežots maksimālais garums vienu vaicājumu, vai ne segmenti vienā vaicājumā, tad tas ir pietiekami noteikt minimālo vērtību konstantes klasē vBET_Translator_Google (Skatīt failu / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Pastāstiet Jums ir nepieciešams vairāk šajā jomā palīdzība vai problēma ir atrisināta.
    Pēdējo reizi vBET; 16-09-11 pie 21:27.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Jūs izlasītu manu citu amatu nepareizi es vēlos izmantot samaksāts.

Tātad, kā es varu darīt? Lūdzu, atbildiet uz manu citu pavedienu pareizi!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Piedodiet. Es kļūda (tieši pārbauda diskusiju http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - Tā bija forma citu lietotāju - lietotājvārds arī sākas ar S ). Nav nepieciešams, lai spiegšana - es iešu uz visas tēmas, kas joprojām gaida atbildi. Jūs varat dot man precīzu URL šeit, ja vēlies Es atbrīvoju pa vienam ziņojumi no pēdējās 2-3 dienas - mans klēpjdators bija avarēja un Radek bija rūpēties par forumu.

Ja vēlaties izmantot Google Translation API V2 - vienkārši instalēt jaunāko atbrīvošanu vBET4.x, dodieties uz Admin CP - > vBET - > tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem un iestatiet iespējas atbilstoši. Jūs atradīsiet tur viss aprakstu ar atbilstošām saiknēm, kā iegūt Google API atslēgu, un tā tālāk.

Pastāstiet jums nepieciešams vairāk ar jautājumu palīdzību, kas aprakstītas šajā pavedienu

PS. Tikai jāatceras, ka šis ir 3.x sub-forums. Mēs nodrošināsim Google Translation v2 atbalstu, drīzumā vBET3.x - tas ir izmēģinājuma stadijā tagad. Kods pārmaiņām jau ir izdarīts.
    Pēdējo reizi vBET; 16-09-11 pie 21:42.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Es zinu, tas ir vb3 forums, im darbojas vb3 thats kāpēc i post here

Kad vb3 atbalstīs apiv2?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Es biju rediģēšanas manu pēdējo pastu, kad jūs sūtiet savu atbildi - tāpēc, lūdzu, pārbaudiet, ka iepriekš norādītās saites. Atvainojamies par trouble - I miss, ka tas ir 3.x sub-forums sākumā - mana vaina: P

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •