Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 14

Thread: CMS preces, kas nav tulkošana

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    43

Default CMS preces, kas nav tulkošana

Forumos un blogus, šķiet, darbojas labi, bet CMS pantos nav tulkojot, pievienojot viena svešvalodā. Pievienojot [lang =] [/ lang] tagus manuāli nesniedz atšķirību ne.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    43

Es arī pamanīju, ka nav iespējams pievienot komentārus CMS pantiem. Vēl viens jautājums ir kādu tekstu, šķiet, pazūd, skatoties citās valodās. Piemērs:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Pēdējo reizi vBET; 22-01-14 pie 10:50. Reason: BBCode korekcija

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Quote Sākotnēji Ievietoja Wulf View Post
    Es arī pamanīju, ka nav iespējams pievienot komentārus CMS pantiem.
    Hey Wulf, jums varbūt ir Dragonbyte Tech Post Template mod vēl iespējota? Man bija tā pati problēma ar bez komentāriem, kas bija iespējams. Pēc atspējošanas ka mod tā strādāja vēlreiz.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Wulf View Post
    Es arī pamanīju, ka nav iespējams pievienot komentārus CMS pantiem. Vēl viens jautājums ir kādu tekstu, šķiet, pazūd, skatoties citās valodās. Piemērs: SaabWorld (Polska) - Saab ASV prezes i Dyrektor Timothy Colbeck mówić na pusdienas sierpnia silnika Prasa Gildii
    Lūdzu, saglabājiet viens jautājums, uz vienu pavedienu. Pretējā gadījumā mēs būsim zaudējuši diskusijā. Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu uz katru jautājumu. Tāpat, lūdzu, aprakstiet labāks jautājums - kas tieši ir pazudis ...
    Šis pavediens ir domāts, lai atbalstītu [lang] izstrādājumos. Atvainojiet par neērtībām - beigās tas palīdzēs mums visiem

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    43

Vērsis, paldies par ieteikumu, bet man nav, kas instalēta.

Es esmu kļūst šo Firefox kļūdu konsole, kad mēģināt pievienot komentāru:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") ir spēkā

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikai pārbauda viens no jūsu CMS rakstus, devās uz tulkoto lapu, un tā ir iztulkota labi.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka [lang] nav atbalstīta CMS izstrādājumiem, jo tas ir bezjēdzīgi - CMS izstrādājumiem nav kaut kas, ko katrs var rakstīt (piemēram, stabi, blogi) - šie panti ir rakstīti ar ļoti maza cilvēku grupa, kas vajadzētu zināt jūsu forums valodā. Vai jūs tiešām vēlaties, lai jūsu CMS rakstus raksta citās valodās? Un es domāju rakstīts - es zinu, ka jūs vēlaties šļūteni tulkots un jums ir tā tulkots

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    43

Faktiski, tas ir svarīgi, lai mūsu CMS, kas ļauj vairākas valodas. Mums jau ir CMS sadaļas ar rakstiem dažādās valodās. Piemēram:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

Mēs esam pasaules forumā, un vēlētos, lai saglabātu vietējās rakstus no dažādām valstīm viņu dzimtajā valodā. Svarīgi, bet arī CMS raksti blogus.

Piemēram, šī Vācijas rakstu jāiet uz mājas lapu kā CMS raksts, bet sākotnējais teksts vācu jāsaglabā.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Pēdējo reizi vBET; 22-01-14 pie 10:51. Reason: BBCode korekcija

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labi, tāpēc - Es saprotu jūsu vajadzībām. Šajā brīdī tas nav pamatots. Mēs strādāsim, lai atbalstītu [lang] arī par CMS izstrādājumiem. Es pieņemu, ka tur bija daži jautājums pirms mēs to atstājām, jo nav vajadzīgs, bet es pārbauda vēlreiz, un redzēt, kas notiek tur

PS.
    Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu jūsu pēdējā saite jautājums. Es redzu, ka sākotnējais tests nav iekļautas tur. Tāpat, lūdzu, aprakstiet, ka tas ir pasaules mēroga jautājums, vai tikai blogus vai tikai par šo konkrēto blogu ierakstu.
    Pēdējo reizi vBET; 09-08-11 pie 18:46.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    43

Būtu lieliski, lai šo iespēju CMS izstrādājumiem. Paldies, ka vēlas to.

Jebkurš domas par komentēšanas problēma CMS rakstus?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    43

Atvainojiet, es domāju, šīs jautājums ir saistīti uzņēmumi. Es tikai testē no jauna, un tagad komentāri strādā labi! Diezgan dīvaini, tas tikai nosaka pati tāpēc es ņemšu vainot to uz manu lietotāja kļūda .. Lūdzu, neņemiet vērā

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •