Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: vBET dzēšana - rāpošana kļūdas 100,000

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    8

Default vBET dzēšana - rāpošana kļūdas 100,000

Esmu izmantojis pirms gada uz īsu brīdi vBET3. Mana tīmekļa adrese ir: MUHAKEME.NET FORUMU. Jo vienu gadu man "rāpuļprogrammas kļūdas" no google. Mans muhakeme.net ir rāpuļprogrammas kļūdas vairāk nekā simts tūkstoši lapas, jo vBET produkta URL. Man slikti punktus no google un soda naudu tagad. Esmu arī rakstījis, ka google atbalsta, un viņi teica, jo no tūkstošiem "rāpot kļūda" , vairāk nekā 100 lappuses, tas varēja notikt.

I svītrots produktu no mana FTP. Dažreiz es izskatos "Kas ir online", un es redzu, ka Google meklē savu veco tulkoto lapu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūs varat atjaunot savu licenci un iegūt jaunāko versiju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka atjaunot izmaksas tikai $ 30. Jūs varat atjaunot jūsu download sadaļā.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, nākotnē - mēs nodrošinām Jums bezmaksas atbalstu. Tātad Labākā ideja ir rakstīt, kad jums ir jautājums, nevis ņemot pašu darbības, kas padarīja jūs cits jautājumiem.

Par faktiskās izdošanas dienas - Google meklēšana veco lapas. Lūdzu, vienkārši pievienojiet attiecīgus noteikumus, kas būs novirzīt šos pieprasījumus, lai savu foruma galvenajā lapā. Google pārtrauks rūpējas kamēr (jums pateiks viņam, ka šīs lapas ir pārcelta).

Lūdzu, sniedziet mums piemērus jūsu nav esošās saites - mēs rakstām jums, piemērots noteikums
    Pēdējo reizi vBET; 18-07-11 pie 11:58.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nav atbildes - uzskatīts par atbalstu nav nepieciešama. Lūdzu rakstīt šeit, ja jums joprojām ir nepieciešams atbalsts šajā lietā.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •