Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 15

Thread: Fatāla kļūda: Nevar redeclare vbseo_thread_seotitle () (nav vēl pabeigtas)

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Exclamation Fatāla kļūda: Nevar redeclare vbseo_thread_seotitle () (nav vēl pabeigtas)

Sorry, bet tā nav slēgta.

Tāpat kā es teicu, es DID failu izmaiņas (skatīt kodu zemāk), un augšupielādējis to (un jā, es pārrakstīja vecā).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Es noteikti vbseo variants Keep Non-angļu Rakstzīmes URL
    Aizstāt "Meta Keywords" Informatīvā? ir izslēgts.

Link veids ir iestatīts uz: VBSEO_URI

htaccess ierakstus

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    augšupielādēt un kļūda tiek parādīta.

Tāpēc, lūdzu padomu

Paldies

StarBuG
    Pēdējo reizi StarBuG; 12-12-09 pie 10:54.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vienīgais iemesls, kāpēc tas jāpaziņo var parādīt, ka vbseo_thread_seotitle funkcija ir deklarēta divreiz. Tieši tāpēc ir nepieciešams, lai pievienotu šo vienu, ja paziņojumu. Visas citos sastāvos nav nekā, lai ar šo jautājumu.

Lūdzu, pārliecinieties, ka pēc izmaiņu esat augšupielādējis failu attiecīgajā vietā (es zinu, ka jūs wrote jūs, vienkārši lūdzu, pārbaudiet tā uz servera pusē, tas ir, ko tā vajadzībām).

Ja esat 100% pārliecināti, tad, lūdzu, PM man piekļuves informāciju jūsu FTP.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

FTP pieeja nav iespējama, sorry.
    Ļaujiet man zināt, kas jums ir jāzina, un es jums sniegt.

Es pievienots failu kā zip arhīvu.

Es hack vBulletin failus gandrīz 10 gadus.
    Pievienojot divas līnijas kodu nav, ka grūti jūs zināt.

Jābūt problēma kaut kur citur

ps: fails Es pievienots I lejupielādēt no manu dedzīgo forumu par 20sek atpakaļ
    pps: man bija vBSEO 3.3.1 darbojas, un tikko modernizētas, lai 3.3.2. Pati problēma ir pēc izmaiņām.
    PPP: mans charset ir: ISO-8859-1 (vāciski) Es ceru, ka tā nav problēma
    Pēdējo reizi StarBuG; 12-12-09 pie 19:11.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Ok es atradu daļēju risinājumu problēmai.

Mana kodu tabula tika izveidota ar lielajiem burtiem (ISO-8859-1)
    Pēc tam, kad es mainīt to uz visiem mazajiem burtiem, vBET darbi izņemot galvenajiem foruma lapu.
    (Jums vajadzētu iekļaut šo jūsu uzstādīšanas rokasgrāmatu vai mainīt kodu, lai tas strādā ar lielajiem burtiem pārāk )

Sākumā es domāju ierakstus Definēt mājas lapa Aliases bija problēma,
    bet pat bez ierakstus forumā, mājas lapa bija sniedza šādu kļūdas ziņojumu.

Īpašos:
    Ja Definēt mājas lapa Aliases ir tukša, tikai angļu valodā (translation ņemot domain.de / en / kā galveno foruma lapu) darbi
    mans galvenais valoda (domain.de) tas dod kļūda.

Ja es pievienotu ierakstus index.php un index.php? līdz Definēt mājas lapa Aliases tad / en / daļa saņem svītrainām no URL, un gan angļu, gan vācu nestrādā.

Lūdzu padomu

ps: atstājot Definēt mājas lapa Aliases tukša dod man mazliet kuņģa sāpes, jo tas ir nopietns PR noplūdi, ja 3 galvenais forums URL (index. php, index. php? un /) ir klāt
    Pēdējo reizi StarBuG; 12-12-09 pie 19:53.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi.

Par augstākā un zemākā lieta - tas ir jautājums tikai utf-8 charset un tas ir aprakstīts instrukcijā. Jūsu maiņa nebija nekāda sakara ar "Nevar redeclare vbseo_thread_seotitle (). "-, Jo jums ir php tik ilgi, jūs varat iedomāties, ka tas skaidri sazināties saka, ka funkcija jau bija deklarēta ANS nevar redeclared lai tā būtu sakritība, bet labā ziņa tā, ka jums nav šo problēmu vairs.

Par jauno. Lūdzu, pārliecinieties, ka Jums ir labas vBET konfigurācijas un htaccess -. It īpaši, ja jūsu forums ir apakšdirektorijā ar URL. vBET iespējas Galvenās kategorijas ir svarīgi - pārbaudiet tās un lasīt aprakstus - nelietojiet, ja tas nav lietderīgi.
    Es nevaru jums pateikt daudz vairāk, jo jums nav devis kļūdas ziņojums, vai reālas forumā URL. Lūdzu PM man pievērsties jūsu forumā, lai es varētu redzēt šo uzvedību.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Sveiki

Mans Forums ir www.patientenfragen.net
    Forums nav novērots apakšdirektorijā.

Galvenie uzstādījumi ir:

Google API Key (problēma ar un bez taustiņu)
    Forum valoda: vācu
    forums directory: tukšs
    Forum main domēns: tukšs
    saites tipu: VBSEO_URI
    translation saite veidi: Izveidot URL saskaņā ar SEO saite vienprātība (ti, "/ lv / adrese ')
    saglabāt abonentu sarakstus: tukšs

. Htaccess
    # Comment šādu rindu (pievienot "#" sākumā)
    #, Lai izslēgtu mod_rewrite funkcijas.
    # Lūdzu, ņemiet vērā: jums joprojām ir nepieciešams atslēgt kapāt ar
    # VBSEO vadības panelī, lai pārtrauktu url pārraksta.
    Opcijas + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Daži serveri prasīt Rewritebase direktīvu, kas
    # Iespējots (noņemt '#' sākumā, lai aktivizētu)
    # Lūdzu, ņemiet vērā: ja iespējota, jāietver ceļš
    #, Lai jūsu saknes vB mapi (ti RewriteBase / forums /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\!. Patientenfragen \\. Neto $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & novirzīts = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & novirzīts = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (AdminCP / | modcp / | čats | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Es nevaru jums parādīt uzvedību dzīvot, jo tad mans forums nevarētu strādāt šo laiku.

Lūdzu padomu

ps: Es testē lielajiem un mazajiem burtiem un vēl joprojām strādā. Nezinu, kāpēc tā strādāja labāk pēc pirmās izmaiņas.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Par to, kāpēc tas nestrādāja pēc pirmās charset pārmaiņas - kā es wrote tas bija sagadīšanās, man ir dažas teorijas, kas notiks pēc tam (es zinu, ka jūs izskatīt šo - tie, ale tikai vispārējas teorijas par to, šāds jautājums nav par jums un jūsu gadījumā):
    - Fails varētu mainīt nepareizā veidā
    - Fails var tikt augšupielādēti, pirms izmaiņas tika saglabātas
    - Fails varētu būt ielādēta uz servera nepareizā direktorijā, tāpēc vBSEO joprojām redzēja veco
    - Servera get stulbi un aizmirst, ka jauno versiju faila notiek aizvien darbojas uz vecā (tas dažkārt notiek - labi izārstēt, ir saglabāt failu vēlreiz un augšupielādēt to vēlreiz)

Bet jautājums ir - šī daļa strādā tagad

Par faktiskās izdošanas dienas - tagad vBET ir invalīds, tāpēc es neesmu spējīgs redzēt uzvedību. Vai ir iespējams, ka jūs to ieslēgtu, un nepierāda, karogi (custom vieta) - lai lietotāji neiešu tur, un man būs iespēja to pārbaudīt manuāli?

Jūsu vBET konfigurācija, šķiet, ir ok, arī. Htaccess failu. Vienā forumā bija kaut kas līdzīgs, bet tie putru kaut ko vBSEO konfigurācijas un vBSEO darbiniekiem noteikts to. Lūdzu, pārbaudiet tas vBSEO var izjaukt šo, pasūtījuma redirects. Jūs varat arī pārbaudīt dara komentējot "RewriteBase /" palīdzību - bet tas ir tikai šaušana.

Šobrīd es nevaru pateikt vairāk. Man būs redzēt, un varbūt man būs nepieciešama pieeja, lai sniegtu jums lielāku atbalstu. Lūdzu vismaz dod man kļūda sazinātos, ko jūs redzēt, kad jūs vēlaties tulkot galvenajā lapā. Tāpat, lūdzu, ievērojiet, ka jums nevajadzētu pievienot URL valodu noklusējuma foruma valoda (tas nav strādāt šādā veidā - no saistību nepildīšanas, jums vienkārši ir normāls saites).

Arī es esmu mazliet zaudēja ar jūsu jautājums aprakstu, tas ir, kāpēc pieskaras tā būtu daudz labāk. Ja jums ir zināms par drošības jautājumiem, tad var izveidot pagaidu kontus, lai atbalstītu vai dara testa forums ar vienādu konfigurāciju. Mēs labprāt jums mūsu pilnīgu atbalstu, bet jums ir ļaut mums par šo. Šobrīd mēs varam tikai minēt, kas īsti notiek.
    Pēdējo reizi vBET; 13-12-09 pie 20:43.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Un vēl shot - meklē par jūsu noklusējuma vBSEO noteikumiem, lūdzu, mēģiniet mainīt:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Līdz:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Kļūdas ziņojums man galvenajā lapā ir

Fatāla kļūda: Nevar redeclare vbseo_thread_seotitle () (iepriekš deklarēto / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / path / vbenterprisetranslator_seo.php par 43 līniju
    Es nevaru pierādīt šo rīcību, lai jums, jo tad mans forums nav darba, pat tad, kad karogi tiek izņemtas.
    Kļūda ir vienmēr atrodas galvenais forums lapu ar un bez tulkojuma. Visas citas lapas strādā labi.
    Es varu apskatīt sub forumus, tēmas abās valodās, lai šajā nolūkā vBET darbojas naudas sodu.
    Tikai tad, kad mēģinu galvenais forums lapā, kas tiek www.patientenfragen.net kļūda rāda un lapa neielādējas.
    Tas nav svarīgi, ja es piekļūt, izmantojot domēna tieši vai tulkoto versiju www.patientenfragen.net/en/
    Mana valoda (kas domain.net nav domain.net / de /), kā arī angļu valodā nedarbojas, ja htaccess izmaiņas ir klāt.

Jūsu htaccess priekšlikums nepalīdz.
    Arī likvidējot rewritebase nav darīt to triks.

Mana vBSEO pasūtījuma pārrakstīt noteikumi ir šādi:
    '^ Indekss \\ php \\? Lapā. = Regeln' => 'regeln.html "
    '^ Indekss \\ php \\? Lapā. = Impressum' => 'impressum.html "
    '^ Indekss \\ php \\? Lapā. = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html "
    '^ Indekss \\ php \\? Lapā. = Datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html "
    '^ Indekss \\ php \\? Lapā. = Notfallnummern' => 'notfallnummern.html "
    '^ Indekss \\. Php \\? Page = saites' => 'links.html "
    '^ Indekss \\ php \\? Lapā. = Impfkalender' => 'impfkalender.html "
    '^ Werbung \\ php.' => 'Werbung.html "

'^ Vbglossar \\ php \\ do = showcat & catid = (\\ d +) un cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 -.? 1 $ /'
    '^ Vbglossar \\. Php' => 'lexikon / "

'^ Privātās \\ php \\.? Do = showpm & pmid = (\\ d +)' => 'privātā Nachrichten / $ 1.html'
    '^ Privātās \\. Php' => 'privātā Nachrichten /'

'^ Faq \\ php \\. Jautājumi un atbildes = vb_faq' => 'Hilfe / vBulletin /'
    '^ Faq \\. Php $' => 'Hilfe / "

'^ Kalendārs \\. Php $' => 'Kalender / "
    '^ Kalendārs \\. Php \\? C = 1 $' => 'Kalender / "
    '^ Kalendārs \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?)(& gadu =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] "
    "Kalendāra \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF]"
    "Kalendāra \\ php \\.? (C = 1 &)? Do = (display. +?) & Nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF]"
    "Kalendāra \\ php \\.? (C = 1 &)? Nedēļā = (\\ d +) un nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]"
    "Kalendāra \\ php \\.? (C = 1 &)? Mēnesī = (\\ d +) un gadā = (\\ d +) un nojs = 1 '=>' Kalender / 3 $ / $ 2/nojs / [NF]"
    '^ Kalendārs \\ php \\ do = getinfo & (c = 1 &) dienā = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / 4 $ / '
    '^ Kalendārs \\. Php \\? Do = getinfo & e = (\\ d +) (& diena = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- 1 $ /'
    '^ Kalendārs \\ php \\.? (S =&)?( c = 1 &)? (Nedēļā = &)? Mēnesī = (\\ d +) un gadā = (\\ d +) (& c = 1)? (& Do = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    '^ Kalendārs \\. Php \\? C = 1 & nedēļā = (\\ d +) (& do = displayweek & mēnesi =.+?)?$' =>' kalender/woche- 1 $ / '
    Sniedzot jums piekļuvi manu dzīvi vietas nav iespējama un drošības apsvērumu dēļ, sorry (pat Jelsoft Darbinieki netiek piekļūt no manis).

Ļaujiet man zināt, ko infos jums ir nepieciešams, un es esmu laimīgs, lai nodrošinātu to jums.

Es varu e-pastu jums manu vbseo_all.xml iestatījumus, ja jūs domājat, ka tas ir vbseo konflikts. Vienkārši sūtīt man jūsu e-pastu caur PM
    Pēdējo reizi StarBuG; 14-12-09 pie 09:55.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Kad es noteikt Force Forum Root par sākumlapu? līdz NO tad patientenfragen.net / en / strādā
    kā arī patientenfragen.net / lv / index.php

tomēr patientenfragen.net (vācu, galvenā valoda) joprojām nedarbojas (skatīt kļūdas ziņojumu iepriekš)

BET patientenfragen.net / index.php tas strādā

Jebkuras citas idejas?

Ja jums ir MSN vai ICQ, atsūtiet man savu numuru un es var parādīt jums uzvedību dzīvot

ps:
    Es nevēlos lietot index.php ne index.php?

Man noņemt tos no Definēt mājas lapa Aliases kad es uzstādītas vBET, bet man tiešām tas nepatīk.
    Lūdzu, nomainiet, ka nākotnē.
    Tas ir nopietns PR noplūde jautājumu!
    Pēdējo reizi StarBuG; 14-12-09 pie 10:15.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •