Hi. Vispirms, lūdzu, pārbaudiet jums ir kolonna vbet_def_lang Jūsu lietotājs tabulā. Arī tas ir Lietotājs vai lietotājs? Ja kolonna doesn ' t pastāv, lūdzu, importa vBET produkta failu vēlreiz. Tas būtu izveidots instalēšanas laikā.
Kā es redzu vaicājumā nekāda galda lietotājam jāveic visi .. Mēs testē to uz vB4.1.2 - es esmu pārbaudīt vB avotu tieši tagad, arī es pārbaudītu to 4.1.4. Pastāstiet, kā pavairot - kurā lapā Jūs redzat šo jautājumu?
Pēdējo reizi vBET; 12-06-11 pie 10:55.
Es tikai pārbauda vBET un vBulletin kodi. vBET piebilst, šī sleja, lai vaicājums ar āķi online_query. Un 4.2.1 vBulltin izlietojumi, vaicājums:
Es pārbaudīt, cik tas izskatās vB4.1.4 pāris minūšu laikā.Code:SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, user.userid, user.options, session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread, user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid $hook_query_fields FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ." $hook_query_joins WHERE session.lastactivity > $datecut ". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") ." $hook_query_where ORDER BY $sqlsort $sortorder
OK. Just pārbaudīt vB4.1.4 avots, un tas izskatās līdzīgs:
Bet es tikko sapratu, ka lietotājs tabula ne vienmēr ir pievienojies. Un tas man lieta. Jums ir jābūt ieslēgta opcija WOLguests. Tad tas būtu alright.Code:SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, user.userid, user.options, session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread, user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, ", IF(ISNULL(user.username), 1, 0) as isguest", "") ." $hook_query_fields FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ." $hook_query_joins WHERE session.lastactivity > $datecut ". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") . iif(!$showmembers, " AND ISNULL(user.username)", "") ." $hook_query_where $where ORDER BY ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, "isguest,", "") ." $sqlsort $sortorder LIMIT $limitlower, $perpage
Lūdzu, ieslēdziet opciju, un pateikt tas ir ok.
Par nākamo atbrīvošanu es veicis izmaiņas vBET kodu, lai tas nav crash, kad kāds būs iespēja izslēgta.
Pēdējo reizi Maciej; 12-06-11 pie 19:29.
Hello,
i uzstādītas jaunākās vBulletin, Vbseo, Vbseo Sitemap un tagad vbet, viss strādā perfekti, izņemot online.php.
Paldies par palīdzību
http://www.bitcoins-deutschland.de/
http://forum.bitcoins-deutschland.de/
Code:Database error in vBulletin 4.1.4: Invalid SQL: SELECT IF(userid > 0, 1, 0) as isuser, COUNT(session.userid) as online_users , user.vbet_def_lang AS vbet_def_lang FROM session as session WHERE session.lastactivity > 1307997785 GROUP BY isuser; MySQL Error : Unknown column 'user.vbet_def_lang' in 'field list' Error Number : 1054 Request Date : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM Error Date : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM Script : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php Referrer : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php IP Address : 178.25.151.181 Username : admin Classname : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.0.51a-24+lenny5
Pēdējo reizi wowglider.de; 13-06-11 pie 22:02.
Paldies fro piezīmi. Mums jau ir zināms par šo (diegu apvienotas). Mēs ievērojām, ka ir oficiāls vBulletin kļūdu un mēs gaidām, lai redzētu, būs vBulletin atzīst, tas ir viņu kļūda un labot to, vai mums būs cīnīties ar to mūsu pusē (vBulletin kļūdu ziņojums).
Ātri noteikt tagad: lūdzu, vienkārši atslēgt spraudnis Get oline lietotāji valodā.