Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 12

Thread: Lūdzu, pārbaudiet savu forumu tas ir ok?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Arrow Lūdzu, pārbaudiet savu forumu tas ir ok?

Hi .... boss

1) lūdzu, pārbaudiet savu forumu, tas ir ok, mans forumu (cutimalaysia.my) pienācīgi integrēties ar vbtranslator pēc i uzlabot uz jauno versiju?

2) Mana sniedzēju, kas apkalpo sūdzēties pie manis, mana datu bāze kļuvusi lielāka pēc tam, kad es izmantot savu spraudni. Kā atrisināt šo problēmu?

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki

1. Kad es esmu ne jūsu forums tagad redzu tikai tukši sazināties. Tas ir kā forums ir slēgts, bet bez ziņa ... Lūdzu, apstipriniet, ka forums ir dzīvs un ieslēgts.
    2. Protams, tas ir - tagad jums ir daudz vairāk satura tiesības tagad. Katrs tulkojums ir kešatmiņā. Jūs varat izslēgt datu bāzes cache, bet tas nav ieteicams. Pateicoties cache jūsu tulkojumi ir daudz, daudz ātrāk.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Thumbs up

Hi boss
    lūdzu, pārbaudiet vēlreiz manu forums

1) tas vbtranslator ir pilnīgi funkcionāli manā foruma šaubas problēmu?

2) tas ir mans forums, pēc jaunināšanas uz jauno versiju pareizi ar citu spraudnis?

3) I vieta url kā šis Foruma galvenais domēna ==> Cutimalaysia.my / forum bez http:// tas ir ok? \\

4) Kādi info man ir vieta šeit? Forum katalogs ==>??

5) URL izsekošana ārpus foruma katalogs. Es noteikti . Vai tas ir pareizi?

P / S: Paldies par jūsu nākotnes skaidrojumu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūsu forums nav darba pašlaik:
    Brīdinājums: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require vienreiz]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai directory in / home / maximus / public_html / content.php uz 2 line

Fatāla kļūda: require_once () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home / maximus / public_html / vb_dir.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / maximus / public_html / content.php uz 2 line
    Šī NAV vBET jautājums - Jūs izlaižat nepieciešamo failu vb_dir.php lūdzu izlabojiet to.

Par jūsu jautājumiem:
    1. Nevar pateikt, kad jūsu forumā nedarbojas. Es varu pārbaudīt parasti pēc tā jūs apņemties, ka jūsu forums ir darba atkal

3. Nevar pateikt, jo jūsu foruma nedarbojas. Vai jums, izmantojot sub-domēnus jūsu forumā?
    4. Es nezinu, jo jūsu forumā nedarbojas. Ja jūs izmantojat forumu apakšdirektorijā forumā URL, tad jums būs ievietojis forumā direktorijā. Tas ir skaidri aprakstīts parametru aprakstu.
    5. Es nezinu, jo jūsu forumā nedarbojas. Vai jūs vēlaties tulkot jebkuru lapām ārpus foruma direktoriju? Ja jā gnīda ir ieslēgts, ja ne - lai to izslēgtu.

PS. Es zinu, tas nav izskaidrojums gaidījāt - ja vien es redzēt, kas strādā forumu es nevaru jums pastāstīt sīkāk. Ļaujiet man zināt, kad tā būs funkcionāla.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Thumbs up

Haha ... sorry2. Es veicu traucējummeklēšana vakar

Hi boss
    lūdzu, pārbaudiet vēlreiz manu forums

1) Es redzu tikai dažās valodu, ka es izvēlētos izmantot, lai tulkotu strādā, bet kļūst gudrs, kad es noklikšķiniet uz citas cilnes, piemēram, mājās cilnes piemēram.
    Par vispārējo mans vbtranslator nedarbojas pareizi. Kā atrisināt šo lielo problēmu?

2) Jā. I use cutimalaysia.my / forum izvietot savu vBulletin forums. Un vabdvanced cmps kā manu mājaslapu, cutimalaysia.

3) vBET Memory Cache (BETA). Kas, ir labākais un ieteikto? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Paldies par jūsu nākotnes skaidrojumu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK. Forums strādā tagad, bet tulkojumi nav. Kā es redzu, tulkojumi saites ir nepareizas / forum / uzstādījums tur divreiz ... Tātad jums ir nepareizi iestatījumi.

Es domāju, ka vienkāršākais veids būs PM man piekļuves informāciju, lai jūsu Admin CP un FTP. Tad es varētu to pārbaudīt uz vietas.

1) Lūdzu, PM piekļuves informāciju mēs pārbaudīsim jūsu konfigurāciju.
    2) Joprojām ir kaut kas nepareizi ar savu konfigurāciju, jo tulkojums saites zem karogiem ir salauzta - double / forum /
    3) Mēs neliecina par īpašu risinājumu - mums nav reklāma tiem, cache tehnoloģijām. Lūdzu atrast labāko risinājumu tieši Jums. Paturiet prātā, ka daži no šiem risinājumiem ir ne tikai kešatmiņas, bet arī iepriekš kompilatori, kas padara jūsu PHP daudz straujāk - par sīkāku informāciju, lūdzu, pārbaudiet tiem, kas viņu lapās vai forumos tehnoloģijas veltīta php

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies par piekļuves datus.

Ar šķelto saites problēma ir tāpēc, ka jūsu nepareizu konfigurāciju. Par parametrs Forum katalogsJūs komplekts (bez atstarpēm)
    http: / / cutimalaysia .my / forum
    Ja tas ir skaidri aprakstīts:
    Ja jūsu forums nav saistīts ar domēnu, bet tas kādā direktorijā, kas ir iekļauta URL, tad jums ir noteikt to šeit. Set ar "/" sākumā un bez "/" beigās, ti, "/ Forum"
    Jums pat ir tur skaidrs piemērs ... Tātad, lūdzu, kas ir atbilstošākā vērtība - jūsu forumā ir / Forum

Arī - kāpēc jums noteikt jebkādu vērtību Foruma galvenais domēna? Vai jums, izmantojot sub-domēnus jūsu forumā? Ja jā - lūdzu, iedodiet man vismaz vienu piemēru no sub-domēnus izmanto jūsu forumā. Ja nē, tad, lūdzu tīru vērtība šim parametram. Tas ir skaidri aprakstīts:
    Set to tikai tad, ja Jūs izmantojat sub-domēnus jūsu forumā.
    Arī - jums nav noteikt atbilstošus vBET noteikumiem .htaccess failu jūsu forums, katalogs. Tas ir nepieciešams, ja jūs vēlaties izmantot SEO saites. Šeit jūs atradīsiet precīzus norādījumus par šo: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Arī - tad, kad forums tulkojums būs jau strādā (vispirms pārbaudiet to pirms došanās pie nākamās darbības), jums vajadzētu darīt vēl 2 lietas:
    1. Integrēt vBSEO ir tulkots saitēm (skat. readme.html in vBET iepakojumā instrukcijas)
    2. Ļauj tulkot lapām ārpus foruma direktoriju (jūsu galvenajā lapā ir ārpus, un, jo tas nav forums, tas ir nepieciešams speciāls integrāciju), - šeit jūs atradīsiet norādījumus, kā to izdarīt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546

Drīz - Jums nav veikti vajadzīgie pasākumi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs sniegsim jums nekādas atbildes šeit par brīvu - lai jūs varētu darīt pats pilnīgi par brīvu. Still, ja jums šķiet, ka šis nav jūsu reģionā, tad varat maksāt mums integrācijai 30 $: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Ja jūs vēlaties to darīt pats - visi norādījumi tiek sniegti, lūdzu, tikai papuves tieši dotajiem norādījumiem. Tāpat, lūdzu, dodiet mums zināt, kad esat beidzis un apraksta rezultātus.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kas ir progress? Vai jums nepieciešama cita mājieni?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sūtīt PM un e-pasts - joprojām gaida atbildi. Jūsu risinājumi ir jau aprakstīts - lūdzu, papuve šiem un sniedz atbildi par rezultātiem.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jums vēl ir jūsu konfigurācijas crashed, un mums joprojām nesaņēma nekādu atbildi no jums. Es tikai jums nosūtīt īsziņu ar savu forumu. Mēs patiešām gribam palīdzēt jums

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •