Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 16

Thread: Aktivizēt / Deaktivizēt vbet bez rūpēm

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Aktivizēt / Deaktivizēt vbet bez rūpēm

Hi, kas jūs nākamo atbrīvošanu var jums darīt tā, lai vismaz testēšanas nolūkos vbet var atspējot, ja es atslēgt to tieši tagad es nevaru saņemt uz manu vietu vispār, un ir sajaukt ar. Htaccess ... utt lai padarītu forumu lietojamu.

Ir jābūt veids, kā aktivizēt vai atslēgt vBET viegli tāpat kā daudzi citi mods, šāda integrācija veida būtu ļoti vērtīgi lietotājiem un problēmu risinātāji.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,

Pirmkārt - ja jums atslēgt vBET - mūsu noteikumi htaccess nestrādā - kāpēc? jo jums nav karoga kodu url.

otrkārt, ja jums ir vBET integrēts ar vBSEO - mums nav nekādu iespēju - to var tikai nomainīt veco vBSEO failu vēlreiz (vBSEO sistēma nav āķiem sistēma).

gada beigās - jūsu forums pēc atslēgt no vBET būtu darbiem normāli (nevienu tukšu ekrānu, uc)
    ja jums ir tukša ekrāna pēc atspējošanas no vBET - pārbaudiet jūsu servera log failus dažas kļūdas - Mēs pārbaudīsim to.

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tāpat kā Kamil wrote -. Ja vBET ir atspējota noteikumu htaccess nevajadzētu kaitēt neko.

Arī taisnība par vBSEO integrācija - nav āķu sistēmu tā faila izmaiņas ir nepieciešamas.

Es esmu pārvietojas šo pavedienu, lai bugs sadaļā. Lūdzu, norādiet papildu informāciju (ja redzat balto ekrānu, ir jābūt kļūdas logs), lai mēs varētu strādāt par to.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Michal tas nav bug, šis ir mans punkts nav veids, kā vienkārši atslēgt vBET, citu mods būs:
    Aktivizēt produktu?
    Jā Nē

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Jūs varat iespējot vai atspējot vBET in AdminCP-> plugins-> pārvaldīt produktu - esat pašus rezultātus

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ko jūs domājat, ka tas variantiem ir vajadzīgs?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es nezinu, ko citi domā Kamil, bet man es uzskatu, ka ir īpaši jauniem foruma īpašnieki, kas nezinātu, iet uz Plugins & Products> Darbs Produkti> atslēgt savu produktu, lielākā daļa tikai meklēt "pagrieziet to ieslēgt / izslēgt "iespēju AdminCP> vBulletin Iespējas.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

kas par jautājumu pēc liegšanu vBET? varat apstiprināt, ka šis jautājums joprojām pastāv?

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •