Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 20

Thread: Pēc jaunināšanas rankbadges izpaužas atņemt.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Exclamation Pēc jaunināšanas rankbadges izpaužas atņemt.

Man tagad ir milzīgas problēmas ar manu locekļiem. Tā jauninājums visi tur uz zaudē to papildus rankbadges. Tie iegūst pievienoto roku, kā papildu Lietotāju grupas. Bet, tiklīdz cron iet, lai atjauninātu rindās ikvienam zaudē manuāli ievadītas ones. Tas nenotika, pirms šo atjauninājumu.

Lūdzu padomu!

Paldies.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Pirms šo atjauninājumu vBET neizmantoja grupām vispār. vBET4.3.0 versija ir oficially uzskatīts nestabila beta versija, tāpēc problēmas ar jauno functionalisies var notikt. Atvainojamies par nepatikšanām, mēs strādāsim, lai atrisinātu to.

Lūdzu, sniedziet vairāk informācijas par rankbadges. Vai tā ir dzimtā vB funkcionalitāti vai no dažiem mod? In booth gadījumos - kur atrast? Kurš cron uzdevumu, to noņem? Vai tas neietekmē citus papildu saraksts Lietotāju Grupas vai tikai tos, kas saistīti ar rankbadges? Vai tas notiks, kad cron uzdevumu, kas darbojas ar vBET dissabled?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Tas ir tikai noteikts, kā noklusējuma vBulletin Lietotāju grupas. Ranks, utt Nr mod. Es tiešām nesaprotu, kāpēc vBET tagad izmanto Lietotāju saraksts Lietotāju Grupas?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Kurš cron uzdevumu, to noņem? Vai tas neietekmē citus papildu saraksts Lietotāju Grupas vai tikai tos, kas saistīti ar rankbadges? Vai tas notiks, kad cron uzdevumu, kas darbojas ar vBET dissabled?

Ja tas ir VB noklusējuma opcija - rakstiet, kurus iestatījumus man ir nepieciešams, lai ieslēgtu repoduce uz manu testa forumā? Ja jūs raksturotu to man, - es mēģināšu darīt to pašu rezultātu kā jūs.

Paldies

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Lietotāju rindās un tituli cron atjaunina to noņem. Ar vBET invalīdiem tas ir labi.

Kā izskaidrot šo? hmmmmm

I izveidojis diezgan maz papildu Lietotāju grupas, un šie arī kļūst rankbadge (kas ir saistīti ar Grupas) Tagad šķiet, ka, ja ir vairāk par vienu vai diviem papildu Lietotāju grupas pievienota (manuāli), lai loceklis, ja cron iet, tā veic šo manuāli pievienot tiem prom.

Es ceru, ka jūs saprotat.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Tas ir tagad kļūst milzīgs jautājums par mani. Man ir vairāk nekā 50 000 biedru, un jums jāsaprot, ka man ir, lai manuāli pievienotu šo Lietotāju grupas ikdienas šajā posmā. Vai nav par mani, lai manuāli atslēgt šo Lietotāju grupas vBET jau tagad piebilst? Man nav pat saprast, kāpēc jūs šo?!?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Taurus View Post
    Tas ir tikai noteikts, kā noklusējuma vBulletin Lietotāju grupas. Ranks, utt Nr mod. Es tiešām nesaprotu, kāpēc vBET tagad izmanto Lietotāju saraksts Lietotāju Grupas?
    Tas bija šeit prasīto: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Es saprotu, tas ir milzīgs jautājums jums. Lai padarītu to pēc iespējas ātrāk, lūdzu, tikai PM man savu piekļuves informāciju, lai Admin CP un FTP. Tāpat, lūdzu, man pateikt, kas tieši UserGroup es varu pievienot šeit un tieši cron uzdevumu (pēc nosaukuma) Man jāskrien, lai redzētu šo jautājumu. Es pārbaudīt un labot to uz vietas - tas dos ātrāko rezultātu. Es risinām šo personīgi, un darīt to šodien, ja jūs sūtīt man informāciju pietiekami ātri (es būs pieejams 4-5 vairāk stundas, šodien, 1 stundu ilgs pārtraukums tagad). Ja jūs nevēlaties koplietot savu piekļuves informāciju, tad vēl man ir nepieciešams, informācija, kā konfigurēt mūsu testa forums, lai redzētu efektu.

Arī vēl viens jautājums, kas saprot šo jautājumu pareizi - tas Lietotāju grupas tiek izņemtas (tā UserGroup pazūd no foruma) vai tikai piešķiršanu lietotājam UserGroup pazūd. Tātad jums ir nepieciešams, lai pievienotu Lietotāju vēlreiz vai piešķirt lietotājam UserGroup atkal?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Paldies Michal. PM nosūtīts.

Ko es redzu kļūst atņemtas ar cron ir mans "Legend" un "Xtreme" Grupas / rindās. Es tiešām nezinu, kā to izskaidrot. Es ceru, ka jūs varat redzēt manā forumā. Es esmu arī nav gluži pārliecināts, kura cron. Bet katru dienu, kam pievienoti šie manuāli, viņi ir aizgājuši no jauna. Tāpēc es esmu guessing tas ir cron atjaunināšanu usertitles un rindās.

Paldies par palīdzību!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā es wrote in PM - es pārbaudīju visu dienas cron uzdevumus savu forumu un neatradu neko. Tajā brīdī mēs nevaram reproducēt jautājums, tāpēc mēs nevaram strādāt par to. Arī es rakstīju jums es tiešām doupt, ka tas ir vBET jautājums - jums ir jautājums, ka tikai daži īpaši lietotāji zaudē Grupas un citi nav zaudēt pašu Grupas - ja tas būtu kaut kas automātiski, visticamāk, tas ietekmē visus lietotājus ar šo UserGroup . Piereģistrējos vBET kodu saraksts Lietotāju Grupas atkal, un es neatradu neko, kas varētu izraisīt šo problēmu. Tātad, varbūt tas ir izraisa dažas darbības, kuras veic tie lietotāji - lūdzu, konsultējieties ar viņiem uzzināt tur bija dažas kopīgas veiktajiem pasākumiem.

Drīz - Es nedomāju, ka tas ir vBET vaina, tomēr es esmu gatavs, lai pārbaudītu informāciju, kad Jūs sniedzat mums informāciju, kā reproducēt šo jautājumu. Es dubultā pārbauda visas ikdienas cron uzdevumus savu forumu un neatradu neko. Lūdzu, sniedziet mums sīkāku informāciju, kā reproducēt šo jautājumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

OK, 2 dienas, es devos atpakaļ pie vecās vBET. Ne viena problēma šajās 2 dienās. Pēdējā nakts I modernizētas, un šorīt man bija atkal pievienot papildu saraksts Lietotāju Grupas vismaz 10 locekļi. Tai jābūt kaut ko darīt ar papildu Lietotāju grupas vBET tagad arī piebilst. Tātad, lūdzu, pastāstiet man, kā novērst šos pilnīgi no vBET jo es nevaru turpināt kā šis. Paldies.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •