Tikai, lai pārliecinātos, kā Ive hinted šo jautājumu dažādos amatos, bet šeit ir piemērs jautājums redzu webmaster rīkus. Ar 60.000 lapas ar identiskām nosaukums tagus (daudzi no post1 / post2 tipa jautājums, bet es redzu daudz šo, kā arī
![]()
Tikai, lai pārliecinātos, kā Ive hinted šo jautājumu dažādos amatos, bet šeit ir piemērs jautājums redzu webmaster rīkus. Ar 60.000 lapas ar identiskām nosaukums tagus (daudzi no post1 / post2 tipa jautājums, bet es redzu daudz šo, kā arī
![]()
hello,
Lūdzu, ievietojiet Jūsu saites starp kodu tag, jo es gribētu izmēģināt to.
I pārbauda šo vienu:
un man - Lapa nav atrasta.Code:phpBB2/ga/promotions/6949-a.html
ļaujiet man mēģināt vēlreiz, tās nav viegli kopēt un ielīmēt, piemēram, ka no webmaster rīkus.
šeit ir ziņojumam, kā arī
Kad mēs pārbaudīja atlasītos URL jūsu vietnes karti, mēs konstatējām, ka daži URL novirzīt uz citām vietām. Mēs iesakām, ka jūsu karte ir URL, kas norāda uz galamērķi (novirzīšanas mērķi), nevis novirzīt uz citu URL.
šeit ir dublikāts no webmaster
Code:http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-%C5%BBbaljat-sorry-slots-alley-acct-isem.html http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-maaf-salah-slot-acct-alley-nama.html
kādas domas par dažādām variācijām?
Es meklēju, kas viens redirection notiek šeit vBSEO.
Ok man ir dažas idejas.
Lūdzu, uzrakstiet šeit savu vBET versiju jūsu forumā. Ja jums nav jaunākā viens - tu vari uzlabot vBET uz jaunāko versiju - 3.4.0.
In 3.4.0 vBET mēs sniedza 301 redirections no vecā 302 (nav pastāvīgas).
Ja lietojat šo veco versiju VBET un, ja kāds izmantos neatbilstošs URL, viņš tiks novirzīts uz labo pa 302 pārprofilēšanu un google būs indekss to! (Tā tas nav labs).
Tātad jūs varat jaunināt vBET uz 3.4.0 versiju vai izmantot šo risinājumu, lai veiktu 301 pārvirzīt šajā vietā:
1. atvērt un rediģēt failu (un padarīt kopiju!):
forums root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. šajā failā atrast:
3. šajā funkcijā atrast:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
4. un aizstāt ar:PHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
5. iet uz beigām šo failu un atrast:PHP Code:
vbet_vb_exec_header_redirect($threadurl);
6. laisti pirms ?> šo kodu:PHP Code:
?>
7. saglabājiet un pārbaudīt to!PHP Code:
function vbet_vb_exec_header_redirect($url)
{
global $vbulletin;
$url = create_full_url($url);
$url = str_replace('&', '&', $url); // prevent possible oddity
if (strpos($url, "\r\n") !== false)
{
trigger_error("Header may not contain more than a single header, new line detected.", E_USER_ERROR);
}
header("Location: $url", 0, 301);
if ($vbulletin->options['addheaders'] AND (SAPI_NAME == 'cgi' OR SAPI_NAME == 'cgi-fcgi'))
{
header('Status: 301 Moved Permanently');
}
define('NOPMPOPUP', 1);
if (defined('NOSHUTDOWNFUNC'))
{
exec_shut_down();
}
exit;
}
Es atjaunināt kodu, bet es jau atjaunināts vBulletin novirzīt uz Permas 301, bet atpakaļ
ok es gaidu jūsu apstiprinājumu.
nav atbildes-atrisināt, ja nav - lūdzu wite šeit un es jums atvērt šo pavedienu vēlreiz