Brīdinājums: require_once () [function.require vienreiz]: Nevar piekļūt [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php in [ceļš] / includes / functions_newpost.php (400): eval () 'd kodu 4 line
Brīdinājums: require_once ([ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require vienreiz]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / functions_newpost.php (400): eval () " d kodu 4 line
Fatāla kļūda: require_once () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d kodu 4 line
Pēdējo reizi vBET; 21-11-09 pie 21:02.
Reason: Nepareizs BBCodes
Atjaunināšanas laikā jums augšupielādēt jaunu failu uz servera. Lūdzu, papuve update instrukcijas un augšupielādēt nepieciešamos failus uz servera.
Arī - jūs mīl maz bug - citēju, kas Google atzīst nepareizā valodā. Es slēgšu ātri atbrīvot ar šo kļūdu korekcijas (quotes būs nesūtīs laikā valodas atzīšana).
Es izmeklēt šo kļūdu ar QUOTE. Kā es redzu, mums ir novērst quotes, pirms lūgt Google noteikšanas. Šajā gadījumā tas nedarbojas. Es domāju, ka iemesls var būt ievada iekšpusē cenas. Mēs salabot ātri
OK - jautājums tika ar jaunu līniju cenas. Jau jālabo. Mēs tur ar jauno atbrīvošanu līdz dažiem citiem jautājumiem tiks noskaidroti kā konfigurācijas problēmas vai kļūdas. Joprojām jauna noteiktais atbrīvot parādīsies ātri