Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 10

Thread: vidusskolas Lietotāju grupas lietotājiem ir atkarīga no dzimtās valodas uz katru lietotāju

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

Default vidusskolas Lietotāju grupas lietotājiem ir atkarīga no dzimtās valodas uz katru lietotāju

Es iesaku darīt sekundāro Lietotāju atkarīgs valodu, ko tie dod priekšroku, vai dzimtajā valodā

tas ļaus kontrolēt dažādus lietotājus, ka viņi izmanto savu valodu, lai pēc
    lai mēs varētu veikt someforums nevis par īpašu valodu lietotājiem
    arī nosūtīt e-pastu vai piedāvā atkarīgs valodu, ja tās pieder pie papildus grupu

seconday lietotāju grupas:
    Angļu lietotāji
    arābu lietotāji
    un tā tālāk

tas būtu atkarīgs no to, ko viņi izvēlas, no registeration tā ir dzimtā valoda
    un ar spēju mainīt to, ja viņš izvēlas nepareizu valodu viņam
    un tad viņš pārnest uz citu sekundāro UserGroup

i izmantot vbet vienu gadu pirms es apturēt temporarly kamēr es pabeigt jaunināšanu uz 4 vb ar fiksētu visas kļūdas
    un ir jau lietotāji no dažādām valstīm, un es gribu dažas īpašas kontroles atkarīga arī no viņu dzimtā valoda

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

vai jūs varētu pārsūtīšana šo pavedienu, lai vbet4 iezīme pieprasījums

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Gada UserGroup ideja ir diezgan gudrs Ne vienmēr, izmantojot sekundāro UserGroup (dažos forumos tas jau var būt īpaša nozīme) - tāpat kā grupa.

Mums jau ir iezīme pieprasījums atļaut norādot paziņojumus atkarībā no lietotāja noklusējuma valodu. Lietotāju saraksts varētu būt risinājums (nepārbaudīja, bet pieņemsim, ka paziņojums sistēma ietver iespēju noteikt paziņojumu par grupu).

Tātad, kā es saprotu, jūs vēlaties vBET izveidot atsevišķu UserGroup katra atbalstīta valodu. Mēs izmantosim kādu prefiksu, piemēram, vbet_ vai lang_, vai language_ - tā visiem tiem Lietotāju grupas būs kopā, ja norādīts secībā nosaukuma (visticamāk vbet_ - lai izvairītos no iespējamiem konfliktiem). Arī vBET automātiski nosaka šo UserGroup saskaņā ar lietotāju noklusējuma valodu. Vai tas ir labi?

Tieši tagad - pieņemts Lūdzam apstiprināt informāciju par to, kā tā vajadzētu strādāt. Arī - kā es rakstīju mēs negribam, lai lietotu sekundāro UserGroup. Just piemērot citu UserGroup lietotāju (nav grupu apjoma ierobežojums) - tas ir OK?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

sveiki
    ja jūs saprotat funkcijas | "vidusskolas UserGroup"
    jūs sapratīsiet, tas būs nākamais lielais solis vbet
    vidusskolas grupa var izdzēst jebkurā laikā un lietotāji, to būs turēt uz primārā grupas

vidusskolas grupa dos mums daudz kontroles par atļauju no tās atkarīgas, vai vienkārši ignorēt to un saņemt atļaujas no galvenā, kas tiks deafult reģistrētu lietotāju grupai, vai jebkuru papildu pirmapstrādes UserGroup

piemēram:
    paziņojums var kontrolēt atkarīgs seconday grupas ID
    redz vai neredz īpašu forumu īpašiem seconady grupas

ir daudz un piemēru daudz par šo
    un tādēļ, ja mēs seconady grupām no valodām, nosaukumu un tad, kad lietotājs izvēlējās dzimtajā valodā par viņu, viņš būs automaticly par šo sekundārā grupa
    lietotāju: john
    izvēlēties: angļu valoda dzimtā valoda
    viņš būs vidējās UserGroup, kas ir: angļu
    un viņš saņems atļaujas atkarīgs, ko es gribu tos angļu valodā

ja īpašnieks vēlas izņemt vbet viņš var glabāt tos sekundāro Lietotāju ja viņš vēlas, vai noņemt ar produktu
    tas neietekmēs vBulletin vispār tikai tas ir sekundārs UserGroup un jūs varat izlasīt un pārbaudīt to vBulletin pamācību

plz mums vajag seconday UserGroup nav primārais UserGroup, un jūs varat lasīt par to un testa vidējās lietotāju grupu sistēma vBulletin
    paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es neesmu pārliecināts, ka mēs runājam par vienu un to pašu, vai ne. Vai jūs kā "Sekundārā UserGroup" jāsaprot "Papildu Lietotāju grupas", vai ne? Ja nē - lūdzu punkts mani, kā es varu noteikt administratoru CP šajā "Secondary UserGroup" par izvēlēto lietotājam.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

jā tas ir: Papildus Lietotāju grupas

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad - nav problēmu

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jaunā loma tiks automātiski izveidots katrai valodai. Un tas tiks automātiski izdevās noturēt uz lietotāja lomas atbilst viņa izvēlētā noklusējuma valodā

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

ok es vienkārši atjaunoju savu VBE
    Es ceru, ka jaunā versija ietver papildu saraksts Lietotāju Grupas tāpēc katru valodā būs veikt papildu UserGroup

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2011
    Atbildes
    14

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Jaunā loma tiks automātiski izveidots katrai valodai. Un tas tiks automātiski izdevās noturēt uz lietotāja lomas atbilst viņa izvēlētā noklusējuma valodā
    Vai tas nozīmē, ka es varētu likt sevi, teiksim gan grupām, angļu un zviedru valodā, un tad, ja teksts ir uzrakstīts, vai nu man būs iespēja to izlasīt netranslējamā pēc noklusējuma? Vai man vajadzētu veikt jaunu funkciju pieprasījums, ka?

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •