Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 14

Thread: Lietotājiem norīkošanu dažādās valodās

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Lietotājiem norīkošanu dažādās valodās

Sveiki vai jūs varētu man pateikt, ja lietotājs amatu, teiksim, holandiešu pēc skata forums, holandiešu, kad es redzu amatu būs angļu valodā?

Arī to, cik daudz datu bāzes izmantošanu vai datu bāzes tabulām ir tur?

Vai ir papildus slodzi uz servera?

Vai tas ir SEO ir droši?

Vai visi tulkojumi automātiski, ti, visas spanish vienmēr redzēsi to spanish visi Krievijas vienmēr redzēsi to krievu ********** utt?

Regards,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi, vBET var atpazīt ziņu valodu (konfigurējams). Tātad, ja lietotājs raksta hie ziņu jebkuru atbalsta valodu, tad vBET atzīs savu valodu (izmantojot Google) un tad automātiski necaurspīdīgas to attiecīgos bbcodes.

vBET rada jaunas cache tabulas, bet veiktas nekādas izmaiņas dzimtā vBulletin tabulās.

Protams, būs papildu slodze - tā nav tulkots maģiski

Visa tulkojums ir automātiska

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Text automatically translated from: Spanish to: Latvian
    Translated text
    Tests:
    Mans vārds ir Sīmanis, es esmu ne muļķis
    Original text

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es domāju, tad im jautā to var palaist bez augšā karogi un valodas izvēles nolaižamo?
    Es gribu apmeklētāju uz manu vietu, lai automātiski redzētu vietni savā valodā (pieņemot, ka savās pārlūkprogrammās ir noteiktas savas valsts standarts), nav nepieciešams uzklikšķināt uz pogas, vai kaut kā es nevēlos, lai būtu karogu vai nolaižamo bet pēckonflikta noder, man ir arī pasūtījuma CODE bb thats parsēt ar atsevišķu php failu, izmantojot regex tas tiks problēma?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Text automatically translated from: Spanish to: Latvian
    Translated text
    Tests 2:
    Mans vārds ir Sīmanis, es neesmu stulba! rediģēt Divkāršās valodas tests
    Original text
    Man patika šis tests
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 01-10-10 pie 14:30.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Lai gan man patīk mod (arī testus, IVE darīts) Es baidos, ka atbalsts reakcijas laiks ir ļoti slikts, i ievietojis vakar, 02:14 (GMT), un joprojām nav atbildes 19 stundu vēlāk!

Tas nedod man paļāvību iegādāties.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Nāc uz guys 30hrs tagad, jo atbildi, jūs vēlaties pārdot šo stuff, vai ne?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Es domāju, tad im jautā to var palaist bez augšā karogi un valodas izvēles nolaižamo?
    Es gribu apmeklētāju uz manu vietu, lai automātiski redzētu vietni savā valodā (pieņemot, ka savās pārlūkprogrammās ir noteiktas savas valsts standarts), nav nepieciešams uzklikšķināt uz pogas, vai kaut kā es nevēlos, lai būtu karogu vai nolaižamo bet pēckonflikta noder, man ir arī pasūtījuma CODE bb thats parsēt ar atsevišķu php failu, izmantojot regex tas tiks problēma?
    Pēdējo reizi lūgt, tad es paradis apnikt, lai iegādātos šo, bet uzstādīt vienkāršu Google izstrādātāji jquery variants vienkārši tulkot lapas!

Lūdzu, atbildiet uz manu querie iepriekš, un seko, ja iespējams:

Man ir vbseo un vbseo lapas karte ir kaut kas extra man ir nepieciešams darīt pēc tam, pērkot šo mod (ņemot vērā, ka es kādreiz saņemt atbildi šeit), ka viss darbojas?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hello. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu pakalpojumi nav 24 / 7. Darba dienas mēs ikdienas. Nedēļas nogalēs parasti ir pārāk, tomēr tas var būt ne tik bieži. Arī mums ir klienti no visas pasaules, tāpēc dažreiz reakcijas laiks ietekmē laika starpību (parasti mums gulēt naktī ).

Atvainojiet par šo vēlu atbildi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Kamil (mūsu darbinieki puisis) tikko atgriezās no atvaļinājuma, tāpēc, ka pirmdiena mēs dosies atpakaļ uz labāku reakcijas laiks

Arī šajā gadījumā - es tikai garām savu jautājumu, jo tas bija atstāti atmatā, ko testa ziņojumu. Kad es atbraucu es redzēju tikai testa, un nav laidis uzmanību no ziņojuma pirms tā (gan bija jānosūta minūti pēc minūtes). Atvainojiet - tā bija mana kļūda. Pat tagad es biju apjucis, kas tas ir par, un bija atnācis atpakaļ uz sākumu par šo sarunu, lai uzzinātu, kāpēc jūs rakstāt par apmēram 30 stundas, kad es biju šeit vakar, un nekas adresēta man. Tagad es zinu, ka nekas, ko es pamanīju - man garām savu ziņu maldināt ar grafiskā testa ziņojumu. Vēl vienu reizi, lūdzu, ņem manu atvainošanos.

Atbildot uz jautājumu, jūs varat pilnībā atslēgt karogi un noteikt iespēju, lai novirzītu lietotājus automātiski viņu valodu, balstoties uz savas pārlūkprogrammas iestatījumus (vBET izmanto galvenes nosūtīt pa pārlūku ka). Bet tas nav ieteicams:
    1. Pēc noklusējuma Google neredzēs jūsu papildu lapas. Tas, ja jums pievienot plūsmām tajās sitemap. Ja jums nebūs darīt, tad šajās lapās nebūs indeksētas, lai jūs nesaņemtu papildu trafiku no jaunās vietās - cilvēki vienkārši nevarēs uzzināt, ka
    2. Lietotāji var nākt no ne viņu datoriem. Ti, ja kāds ir no Polijas, bet dosies uz savu forumu no dažām interneta kafejnīca Anglijā, tad pārlūks pateiks vBET, ka valodai jābūt angļu valodā. Ar atspējošanas karogi jums nedos lietotājam iespēju mainīt valodu.

Custom bbcodes nevajadzētu būt problēma, ja tie ir patiešām bbcodes. Mums jau bija jautājums ar vienu mod, kas bija, izmantojot to pašu "bbcodes", bet jautājums bija, jo tie tiešām neizmantoja bbcode - tikai tekstu, kuru tie parsēt sevi. Ņemiet vērā, ka bbcode nav tikai tekstu [] parsēt ar regulāro izteiksmi. BBCode ir īpaša zīme, kas ir reģistrēta vBulletin motoru un tas ir parsēt vBulletin motors (jums ir spraudnis atbilstošu āķi). Ja jūs nelietojat to, ka veidā, tad jums tiešām nav bbcode, tikai īpašu zīmi atzītu savu kodu. Šādā gadījumā jums var būt jautājums. Jo tādā gadījumā tas nav bbcode, tāpēc tas nebūs parsēt ar vBulletin un kad lang bbcode tiks parsēt, tas iegūs tekstu tulkot ar savu īpašu zīmes, kas NAV bbcodes pat tad, ja ir iekšā [] (jo vBulletin neatzina to tik vienkārši atstāt to) - tā šis teksts tiks nosūtīts tulkot, un Google var pārtraukt savu īpašo zīmēm (piemēram, ieliekot atstarpi pirms slēgšanas]).
    Pēdējo reizi vBET; 02-10-10 pie 22:47.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Pēdējo reizi lūgt, tad es paradis apnikt, lai iegādātos šo, bet uzstādīt vienkāršu Google izstrādātāji jquery variants vienkārši tulkot lapas!

Lūdzu, atbildiet uz manu querie iepriekš, un seko, ja iespējams:

Man ir vbseo un vbseo lapas karte ir kaut kas extra man ir nepieciešams darīt pēc tam, pērkot šo mod (ņemot vērā, ka es kādreiz saņemt atbildi šeit), ka viss darbojas?
    Man bija tikai atbildot uz jūsu jautājumu, kad jūs rakstījāt šo vienu

Jūs varat arī integrēt ar Sitemap Generator, ir URL, lai iztulkotu lappušu iekļauti sitemap. Tas nav nepieciešams (ja jums ir karogi, Google atradīs šīs lapas anyway, tomēr tas var prasīt vairāk laika, šādā gadījumā).
    Pēdējo reizi vBET; 02-10-10 pie 23:12.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •