Ce texte est écrit en français et je devrais le voir en Anglais.
Je répète:
Kāpēc es joprojām redzu tekstu franču valodā iepriekš, kad mans forums valoda ir iestatīta angļu šeit šajā forumā? Es saskatītu tekstu angļu valodā ar karodziņi nē?
Pēdējo reizi Cybershaolin; 14-11-09 pie 18:10. Reason: Typo
Attiecībā uz manu jautājumu, tas ir vairāk par zinot, ja BBCodes var pievienot automātiski, vai ne? Man ir grūti saprast jēdzienu. Es pamanīju citu pavedienu, kas jums saka, ka BBCodes var pievienot manuāli vai automātiski. Tātad, automātiski nenozīmē, ka es būtu redzējis maz karogi post # 1 un # 2? Man nav get to žēl, un es lasīt savu pastu šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Pēdējo reizi Cybershaolin; 14-11-09 pie 19:42.
Jo jums nav "pateikt", ka tā ir franču valodāŠeit Jums ir ātri un viegli pamācību, kā to izdarīt: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Pāris vārdos - Jūs varat iestatīt noklusējuma valodu Lietotāja CP, vai manuāli aprakstīt ziņu, lang BBCode
Ja vēlaties, jūs pat varat rediģēt savus iepriekšējos ziņojumus un pievienot tur šī BBCode, un burvju notiks![]()
lang BBCode automātiski tiek pievienota saskaņā ar lietotāju noklusējuma valodu. Ja tas nav noteikti vai ir tāds pats kā forums valodā, tad nekas nav noteikts.
Google ir iespēja atzīt valodu ziņu, bet tāpēc, ka sniegumu iemesls, kādēļ mēs to nedara, - arī mēs neesam izpētīt šo Google funkciju. Ja Jūs domājat, ka tas varētu būt noderīgi, tad, lūdzu, uzrakstiet par to šeit Feature Pieprasījumi - lielākais Latvijas datorgrafikas forums Enterprise Translator (vBET) - Mēs vienmēr varat pievienot šādu īpašību ar iespēju izslēgt un par![]()
Pēdējo reizi vBET; 14-11-09 pie 23:52.
Bet tā ir problēma.
Labi izskatās, te uz savu forumu, mana valoda ir iestatīta angļu ... tāpēc mans teksts Posts # 1 un # 2 (ir, ir franču valodā) atšķiras no foruma valoda (manā userCP). Tātad, kāpēc ir mana teksts vēl franču valodā? Vai Jūs sakāt, man ir pievienot BBCode manuāli? Tad, ja tas ir gadījumā, kāpēc jūs runājat par BBCode tiek pievienoti automātiski?
Es, iespējams, nav pareizi saprotu, bet man bija iet uz saites, jūs atsaucaties, un tas ir kā es got to. Es domāju, tas bija izdevies automātiski, bez uzrakstīt BBCode sevi.
Jā, savu amatu # 1 un # 2 ir franču valodā, bet jūs teicis sistēma, ka tā ir angļu valodā. Tas ir tāpēc tā nav tulkota.
Jums ir 2 veidi, kā apstrādāt ziņojumus, dažādās valodās.
1. ir iestatījums jūsu lietotāja CP noklusējuma valodu savu profilu. Šajā gadījumā vBET pieņemsim, ka jūsu ziņas ir šajā valodā, un pievienot lang BBCode automātiski. Still Jums ir iespēja pateikt vBET ne darīt kā šie īpašo ziņojumu (par katru redaktoru jauna ziņa parādīsies papildu iespēja pievienot BBCodes, vai ne - pēc noklusējuma iestatīts uz Jā).
2. ir pievienot manuāli.
Jūs esat sajaukt, jo citi priekšmeti, lūdzu, izlasiet vēlreiz uzmanīgi jo ir rakstīts:
"automātiski zīme ziņa no lietotāja, kas nosaka viņu noklusējuma valodu, kas nav foruma noklusējuma valoda"
Ja domājat, ka dažas daļas ir neskaidrs, lūdzu, norādiet to, un mēs izlabosim, lai padarītu to skaidrāku![]()
Ahhhhh! Tagad es saņēmu to skaļi un skaidri. Tā ir daļa nesapratu. Tagad es mainīja manu valodu franču Usercp un uzrakstīja vēl testa ziņojums franču valodā. Tas strādā perfekti šeit. Paldies, ka veltījāt laiku, lai izskaidrotu to man vienkārši.
Bet uz manu forumu, mans forums valoda ir franču valodā, es arī (pēc izvēles kā tu teici), kas manu UserCP franču valodā, un es centos rakstīt ziņojumus arābu un itāļu. Tā rezultātā atklājās, arābu un itāļu netulkojot neko. Tas ir iemesls, kāpēc es vēl joprojām nesaprotu. Šķiet, ka nav darba manā forumā.
Arī man pateikt: valoda addon (skatīt screenshot), lai BBCode (izvēlies, vai ne), kad mēs rakstīt ziņojumu, un ātrās atbildes, kā arī, tas addon 3.1.2 versiju, jo man vēl joprojām nav jauninājums vēl, un es nav tā 3.1.1?
Pēdējo reizi Cybershaolin; 15-11-09 pie 20:13.