Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Brendings Free nopirku, bet tomēr teksts kredītu footer

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Exclamation Brendings Free nopirku, bet tomēr teksts kredītu footer

Sveiki

Es nopirku branding bezmaksas licenci, bet vēl kredīts teksts ir kājenē.
    Tikai kredīts saite ir izņemta.

Brendings bezmaksas nozīmē, ka nav pieminēts produktu, kas ir tas, ko es nopirku.

Kā es varu noņemt to?

Un jā, tas ir standarta risinājums.
    Jūs nevarat pārdot zīmolu brīvu un tad zīmolu anyways, un sagaida lietotājiem rediģēt failus ik reizi ir jauninājums!

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi, lūdzu, ņemiet vērā, ka pēc noklusējuma BF pakete ir izņemts tikai kredītu saiti, bet kā BF licences īpašnieks Jums ir pilnas tiesības arī izņemt informāciju par produktu. Instrukcijas tiks sūtīt PM.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Jā, es zinu, ka jūs rīkoties tā.

Tomēr tas nav laba prakse.

Brendings brīvam nozīmē "bez branding", un ka nav tas, ko jums sniedz!

Editing jūsu produktu failus, lai novērstu zīmolu katru reizi, kad es jauninājums ir kaitinošas.
    Es payed par zīmolu bezmaksas produkts, tāpēc, lūdzu sniegt vienu.

Es ļoti iesakām jums pārskatīt savu pašreizējo apstrādes zīmolu bezmaksas

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Man bija tikai aptuveni uzrakstīt iepriekšējo ziņu, ka mēs nevarēsim iekļaut to vairs nākamās relīzes, bet vēlaties, lai to patīkams pārsteigums un noņemt to pirms sūtīt
    Šķiet, nebūs pārsteigums

Informācija, kā noņemt to iesūtīt PM, tāpat kā aprakstīts pēdējo ziņojumu

Jā - es pilnīgi piekrītu, ka lietotāji ar BF licences vēlaties pilnīgi nekādas informācijas par produkta versiju.
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nepārdodam zīmolu bezmaksas produktu, bet zīmolu bezmaksas licenci, kas ļauj lietotājiem, lai novērstu kredītu saite (mēs pat likvidēt, pēc noklusējuma, ja kāds liek jaunināšanas vai jaunas iekārtas). Tas ir viss saskaņā ar licenci. Ja kāds jūtas maldināts, tad visticamāk, viņš nav lasīt licences līgumu. Ir aprakstīts, ko nozīmē Branding bezmaksas licence, un to, ko tā ļauj. Lūdzu, ņemiet vērā, ka licences nosaukums nav pakļauts interpretācijas - ir skaidri aprakstīts pašā licencē. Mēs nodrošina to, ko mēs pārdodam. Lūdzu, nav spiegšana, ka mums nav, jo tā nav taisnība - vienkārši lūdzu, izlasiet licences līgumu un jūs zināt, ko nozīmē vBET Branding bezmaksas licenci.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka pēdējās relīzes BF versiju mēs atstājam produkta versiju info lielākoties atbalsta jautājumiem - tas palīdz apzināties, kura versija tiek izmantots bez piekļuves Admin CP. Bet, jo lielākā daļa BF lietotāju izmanto savas tiesības dzēst versiju info, mēs diez vai ir iespēja to izmantot +, kā jūs aprakstīts tas bija tikai papildu uzlabot solis BF versiju, lai novērstu to atkal + papildu uzdevumus, lai mēs atbildi, kā to noņemt.

Tāpēc mēs nolēma izslēgt tas pēc noklusējuma nākamajā BF presei Varbūt tas būs konfigurējama - tā BF lietotāji varēs izlemt, varbūt tikai noņemt. Mēs redzēsim

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Paldies.

Just piezīmi:
    Versijas numurus, kā arī autortiesību teksti ir vienmēr liels drošības risks, jo skenēšanas neto izmantot upuru ir tik daudz vieglāk, ja katra mājas lapā stāsta, ka tā darbojas apgūstams versija.

Tas ir viens no man iemeslu, lai nopirkt zīmolu bezmaksas versijas

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad jums ir vairāk nodrošināti, un jums nebūs, lai izņemtu šo informāciju vairs

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •