Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1012

Tema: pasirinktinį šabloną pagrindiniame puslapyje nuorodos

Default pasirinktinį šabloną pagrindiniame puslapyje nuorodos

Sveiki,

Aš turėjo sukurti pasirinktinį šabloną iš nulio (mano lenta yra labai specializuotų).

Visi dirba gerai, išskyrus, kai vartotojas taip nurodo į sub-kalba, nuorodos į pagrindinę kalbą (ty domain.com) atnaujintas tos kalbos pagrindiniame puslapyje, (ty domain.com / Es /).

Kaip aš galiu perrašyti perrašyti specifinį ryšį, kad galėčiau išlaikyti nuorodą originalo kalba (anglų), išlaikant pagrindinę svetainę logotipą naudojant naują nuoroda į konkrečios šalies pagrindiniame puslapyje?

ačiū

MOGmartin

jei jums reikia, pavyzdžiui,

1) eikite į mano lenta _AT_ MOGmartin SEO forumas, NEMOKAMAI SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) Paspauskite į kitą kalbą
    3) spustelėkite Atgal anglų (pirmos vėliavos).

Man reikia nustatyti, kurie nurodo į eiti tik pagrindinės svetainės pagrindiniame puslapyje.

ačiū

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Matau. Kokius pokyčius jūs vBET šabloną vėliavos kartos. Taip pat - jūs bet vBET kodo pasikeitimus?

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Matau. Kokius pokyčius jūs vBET šabloną vėliavos kartos. Taip pat - jūs bet vBET kodo pasikeitimus?
    ne ne visi pakeitimai, aš ką tik sukūrėte sunkiai koduojamų HTML šabloną su kalbomis, aš norėjau, ir nurodė juos teisinga kataloge:

ty. Ispanijos vėliava = / es / nuorodą
    Prancūzijos vėliava = nuoroda / FR /

ne logika yra naudojama.

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    ne ne visi pakeitimai, aš ką tik sukūrėte sunkiai koduojamų HTML šabloną su kalbomis, aš norėjau, ir nurodė juos teisinga kataloge:

ne logika yra naudojama.
    nieko? guzas?? padėti??

ir tt

Prisiregistravo
    Aug 2009

ne logika yra naudojama.
    vbet_flag- kuris yra pašalinamas per vertimo sekimo (pripažinti savo vėliavas nuorodos, o ne pridėti ten kalbos kodą). Jūs jį pakeitė ir tai, kodėl jūsų vėliava pridėjo kalbos kodą.

vbet_flag- vėliavos URL pradžioje (ne vaizdas - aplink vaizdą nuorodą).

Quote Originally Posted by vBET View Post
    vbet_flag- kuris yra pašalinamas per vertimo sekimo (pripažinti savo vėliavas nuorodos, o ne pridėti ten kalbos kodą). Jūs jį pakeitė ir tai, kodėl jūsų vėliava pridėjo kalbos kodą.

vbet_flag- vėliavos URL pradžioje (ne vaizdas - aplink vaizdą nuorodą).
    Sveiki, ačiū už atsakymą.

Aš paėmė pažvelgti į savo kodą praėjusią naktį negalėjome dirbti, kaip pritaikyti ją ... guess aš vėl pasinerti.

problema su savo numatytąjį šabloną, kad dėl kažkokios priežasties visi aukščių ir pločių, iki nulio, todėl vėliavas tik atrodo kaip taškai.

Ar žinote, kodėl taip yra?

ačiū!

Kregždė
    Paskutinį kartą redagavo MOGmartin; 16-09-10 prie 16:41.

redaguoti aukščiau paštu problema su numatytuosius šablonus,

Aš šiuo metu matau HTML yra aukštis = "0" width = "0" visų šalių vėliavomis .... ?

Gerai - rasti problemą.

jūs naudojate clear.gif, kaip nurodo failo vardą, tai clear.gif kad vb naudoja taip pat konfliktų.

Aš visiškai sukonfigūruoti visus vaizdo dydžio atributų vBSEO, todėl jis sukuria šio konflikto.

Aš rekomenduoju jums pakeisti clear.gif vardas versijos.

Prisiregistravo
    Aug 2009

redaguoti aukščiau paštu problema su numatytuosius šablonus,

Aš šiuo metu matau HTML yra aukštis = "0" width = "0" visų šalių vėliavomis .... ?
    Plotis ir aukštis yra sunkiai koduojamų numeriai: width = "16" height = "11"
    Todėl jis negali būti vBET kaltės - gal kai kurios kitos mod apdorojant savo nuotraukas.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •