Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 7 iš 7

Tema: Google bot klaida

Default Google bot klaida

Text automatically translated from: German to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki,

Aš gavo tokį pranešimą iš "Google Webmaster Tools" Google ":
    Googlebot aptiko metu indeksavimo svetainės "http://www.2-wheel-planet.de/" problema.
    Google rado savo svetainėje labai daug nuorodų. Tai gali reikšti, į URL struktūrą savo svetainės problema. Gali tekti Google reikalo nuskaitymo skirtingų URL, kurie nurodo į tapatus ar panašus turinys numerį arba nuskaitymo dalis jūsų svetainę, kad faktiškai nėra numatyta. Tai Google negali indeksuoti visą turinį savo svetainės ar suvartoja gerokai daugiau duomenų srauto, nei būtina.
    Norėdami gauti daugiau informacijos apie šią problemą
    Štai pavyzdys URL sąrašas, kurie galėtų sukelti problemų. Atkreipkite dėmesį, kad šis sąrašas nebūtinai jokių problemų URL jūsų svetainėje.

Original text
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 13-09-10 prie 14:13. Priežastis: BBCode

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš patikrinti tuos ryšius dabar. Pelase pasakyti, padaryti, turite užblokavo prieigą netinkamuose puslapiuose robots.txt failas (ty narys puslapių ir tt?)? Jei ne, skaitykite čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Prisiregistravo
    Aug 2009

Visi puslapiai iš tų nuorodų neveikia - poraštės therea daug matomas "JavaScript" kodą. Ir atrodo, kiekvieną išverstą puslapį jūsų forumą. Prašome pasakyti, ar jums reikia asist su šiuo klausimu - jei taip, prašome PM prieigos duomenys. Nesu tikras, jis gali būti šio "Google" pranešimo priežastis, tačiau tai gali būti susiję.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 13-09-10 prie 14:21.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - aš manau, kad tai gali būti susiję ir gali būti šios problemos priežastis. Atkreipkite dėmesį, kad visi lapai sudaro neatskiriamą šios nuorodos turi nedidelį kiekį turinį, todėl dažniausiai įtraukti tekstą iš šio skaldytų scenarijų. Tai yra, kodėl "Google" mato tuos puslapius, labai panašūs. Sprendžiant tai turėtų išspręsti "Google" klausimas

\u003cbr /\u003e Sveiki, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e ačiū už čekį. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Aš atsiuntė jums Admin Prieiga per PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ačiū! \u003cbr /\u003e

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ten eini per keletą minučių.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš ką tik gavo atitinkamą prieigos duomenys, atėjo ten, ir ten nėra problema. Jis tiesiog dingo - aš nieko kanalizacijos ... Šiuo metu aš negali atkurti problema. Atrodo, kad ji neegzistuoja anymore. Aš nežinau, kad kai kurios konfigūracijos pakeitimai buvo administratoriai.

Jei pamatysite šį klausimą dar kartą prašome rašyti čia. Šiuo metu ji yra laikoma išspręsta.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •