Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: Gauti klaidos pranešimą, kas juda temas

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Gauti klaidos pranešimą, kas juda temas

Aš gaunate šį klaidos pranešimą, kas juda temas

Fatal error: Kvietimas neapibrėžto funkcija vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / vartotojo_vardas / public_html / vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47

dar naudojate numatytąją kalbą temas perkelti, tačiau jos išvaizda nebūtų nukreipti į rewrited URL vėl po sėkmingai juda thread, vis dar su domain.com / showthread.php? t = 123.456 ir gauti klaidos pranešimą, pažvelgti į zrzutki

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ah taip dėl to, jis yra ok tada ne per daug svarbūs / ne skubiai, dabar, nes temas perkeliami tik gauti, kad klaidos pranešimą, jis yra svarbesnis narys puslapiai

šioje temoje išspręsta

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už atsiliepimus. Aš jau rasti sprendimą, kad, todėl po sprendimo narys puslapių aš taip pat padės išspręsti šią problemą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šis klausimas, atrodo, bus lengviau spręsti Thant savo memberpages ypatingas atvejis. Taigi tai yra išspręsti dabar (aš Stil dirbti valstybės puslapių).

Atkreipkite dėmesį, kad dėl savo individualų .htaccess taisykles, jūs turėsite pagaminti 1 papildomas integracijos etapą su vBSEO kiekvieną kartą jums padarė atnaujinti vBSEO. Šis žingsnis yra dar vienas pokytis failų FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Taigi, kai jums bus pakeisti šį failą pagal įprastas integracijos instrukcijas, prašome:
    1. Ieškoti:
    Code:
    <?php
    2. Pridėti po:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Tai išsprendžia problemą su judančių temas

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Šis klausimas, atrodo, bus lengviau spręsti Thant savo memberpages ypatingas atvejis. Taigi tai yra išspręsti dabar (aš Stil dirbti valstybės puslapių).

Atkreipkite dėmesį, kad dėl savo individualų .htaccess taisykles, jūs turėsite pagaminti 1 papildomas integracijos etapą su vBSEO kiekvieną kartą jums padarė atnaujinti vBSEO. Šis žingsnis yra dar vienas pokytis failų FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Taigi, kai jums bus pakeisti šį failą pagal įprastas integracijos instrukcijas, prašome:
    1. Ieškoti:
    Code:
    <?php
    2. Pridėti po:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Tai išsprendžia problemą su judančių temas
    taip savo darbo, labai ačiū

kad mes dont reikia keisti paryškinti

Code:
    savo kelią kaip
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nekeičia - tai jau darbinį tirpalą. Jei norite pakeisti ją į specialų kelią savo serverį tada tik nustatyti yra sunkiai koduojamų kelio, bet net ir tai nėra būtina.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Michał Aš atsiprašau tik rasti šią

Kai aš einu į admincp -> tada eikite Nuosaikus erotika, ar Priimamojo erotika, arba išeinantis erotika puslapis, bet aš tik gauti šį klaidos pranešimą:

Warning: require_once (/ home / vartotojo_vardas / public_html / modcp / includes / functions.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo / home / vartotojo_vardas / public_html / includes / init.php 155 on-line

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening '/ home / vartotojo_vardas / public_html / modcp / includes / functions.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php '), / home / vartotojo_vardas / public_html / includes / init.php 155 on-line

Jeigu aš ištrinti šią eilutę tuos Lankomumo statistika, puslapis vėl normalus, todėl jos atrodo kai vBSEO funkcija klaidingu keliu

Code:

galite tos linijos tobula vėl? jei ne gal i naudoti, jei ne tiems, erotika puslapyje, pavyzdžiui,

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
    }
    Paskutinį kartą redagavo basketmen; 23-09-10 prie 13:27.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šis sprendimas buvo parengtas dirbti tik admincp forume puslapius. Jūs turite pridėti sąlyga, keisis kelią atveju admincp, arba tiesiog nebus pridėti šį vBET failą, tada.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

turite jį todėl čia yra tai, ką darau

? Vbseo_moderate.php failą po <php pridėti šį
    Code:
    define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
    - Functions_vbseo_createurl.php aš wrap savo kodą, jei ne sąlyginio

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
    }

darbo dabar, jei kas nors reikia per

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •