Kai aš išversti puslapį, aš galiu pamatyti šį skelbimą. tu gali jį įjungti?
Kai aš išversti puslapį, aš galiu pamatyti šį skelbimą. tu gali jį įjungti?
Šiuo metu aš įterpti neautomatiniu būdu skelbimą šabloną, atlikite automatinio įterpimo procesas, kurį jau minėjau, val
Gerai, dabar galiu atkurti jūs forume. Jis bus nustatytas.
Sveiki,
Aš tikrai reikia šiai prieigai
Sveiki,
Prašome pastebėti: Jei išjungsite vBSEO šį priedą puikiai ir vertimo puikiai. Taigi vBET dirba normalus, bet vBSEO įveikė šio skelbimo.
Radau: jei išjungsite įskiepiai global_complete iš vBSEO ši reklama bus gera, todėl šis kablys yra konfliktas.
Kai aš naudoti print_log žurnalą, aš galiu pamatyti, kad kai vBSEO leidžia savo vertimo raštu funkciją gaunu $ produkcija su šio skaldytų skelbimą. be Šis kištukas (global_complete) veikia gerai.
Taigi mes turime integracijos problema.
Aš pastebėjau, kad jūs naudojate vBSEO 351 PL1, bet aš naudoju vBSEO 351 be PL1 versija, todėl aš turiu atnaujinti šį vBSEO PL1 versija.
po to aš jį patvirtinti.
ehh, tačiau aš vis tiek negali atkurti mano Test Forum, todėl aš vis dar reikia patekti į jūsų forumą. Ačiū.
Aš neįgaliesiems Visi skelbimai admincp-> adverting-> valdytojui dar galiu pamatyti šio skelbimo savo forumą? kaip aš galiu išjungti? Ar turite tai šablonus skelbimo?
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 26-08-10 prie 16:16.
išspręsta.
Tai vBSEO problema ne vBET. Tai klausimas global_complete kablys vBSEO.
tirpalo (jau padaryta jūsų forumą)
1. admincp-> Plugins & Produktai> įskiepiai vadybininkas
2. rasti global_complete kablys vBSEO
3. nustatyti vykdymo tvarkos 1001
4. sutaupyti
Aš išbandyti jį ir vBSEO Nuorodos Valdyk gera ir vertimo šios nuorodos yra gera per.
Atminkite:
po update vBSEO jūs visada turėtų nustatyti šio Vykdymą, Kad būtų 1001
Prašome patvirtinkite jį.