Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1017

Tema: kirminas, 4.2.3?

Red face kirminas, 4.2.3?

aš modernizuotos mano vbet naujausią versiją 4.2.3 vb 4.0.6 vBSEO 3.5.1pl1 klausimas poraštės skelbimą, kur jos rodymą antraštėje yra instaed skelbimą kažkokiam keistam žodžiai, kaip šie: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Ši klaida įvyksta tik išverstų puslapių, todėl aš laikinai išjungta poraštės skelbimą, prašome padėti man

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ar galite suteikti daugiau produkcijos ..

Tai lengviausias, jei jūs tiesiog PM man acces duomenis savo Admin CP ir FTP + aprašyti, kaip atkurti problemą (kaip įjungti poraštės skelbimą), bet gal aš galėsiu padėti, be prieigos, kai aš turės daugiau duomenų.

Taip pat - kas yra atsakingas už pridedant poraštės skelbimo kodą? Nes jei tai kiti įskiepiai, tada mes turime keletą integracijos klausimas ne apie klaidą.

Gerai leiskite man pateikti daugiau paaiškinimų

i vb 4.0.6 naujausia versija, vb4 yra Integruotą reklamos vadybininkas, kuri yra teistis skelbimai mano svetainėje, klausimas yra tai, kylančius poraštės skelbimą kuri yra pakeičiama antraštės srityje ir atsitinka tik išverstų puslapių, jei norite i gali suteikti jums administratoriaus detalės

info i pridėti atvaizdus savo poraštės srityje: -

ne išverstą puslapį: -

Desi Pix | Vaizdo pasidalijimo ir talpinimas akcijų Jūsų Hot Desi Pix ne translated.GIF

išverstą puslapį: -

Desi Pix | Vaizdo pasidalijimo ir talpinimas akcijų Jūsų Karštos Desi Pix-išverstą page.GIF

šios klaidos neturėjo pasirodyti 4.2.2 su pačiu mados

išverstą puslapį

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - ačiū už detales. Mes patikrinti, kas pasikeitė atveju apačią kodas, ir taip pat pabandyti atkurti problemą. Ačiū už nuotraukas - gal galėtumėte išsiuntė grynasis HTML yra išėjimas - bent tai daliai, kuri nėra kaip ji turėtų būti. Taip pat manau, kad Kamila, ji gali būti labai naudinga, jei jis tiesiog gali gauti prieigą prie serverio, kai problema jau egzistuoja, tačiau jis bus susisiekti su Jumis apie šį pats

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Dabar, aš pabandyti atgaminti ir išspręsti šią problemą .. ačiū už aprašymą.

visus atnaujinimus?

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš pridėjo vaizdą į poraštės skelbimo vieta, bet tai dar tik vaizdą, be jokių specialų kodą, pavyzdžiui, Adsence tt
    Turiu vieną klausimą: tu įtraukti į šį poraštės jokių konkrečių kodas arba tik su nuoroda įvaizdį?
    Ar galite įklijuoti šio skelbimo kodą pavyzdys? Aš išbandyti jį.

jei ne, galite PM man arba vBET prieigą prie jūsų FTP ir admincp, nes I cant atkurti šią problemą mūsų bandymo forume. Jis padės.
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 23-08-10 prie 14:20.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

jokių naujienų? prašome perskaityti mano ankstesnį postą. Ačiū.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Taip, žinau, kad. Jis bus nustatytas.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •