Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Duomenų bazės atsarginės kopijos failas per didelis!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Exclamation Duomenų bazės atsarginės kopijos failas per didelis!

Aš atsarginę kopiją mano forumas kartą per SSH silpnos mano atsarginės buvo ne didesnis nei 350mb, o dabar jis trenkė 1.2GB, manau, kad tai gali būti problema prasmę, aš neturiu problemų pagrindo jį, bet jei aš kada nors padaryti, atkurti laimėjo "t toks didelis atsarginės serverio laiko??

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Aš atsarginę kopiją mano forumas kartą per SSH silpnos mano atsarginės buvo ne didesnis nei 350mb, o dabar jis trenkė 1.2GB, manau, kad tai gali būti problema prasmę, aš neturiu problemų pagrindo jį, bet jei aš kada nors padaryti, atkurti laimėjo "t toks didelis atsarginės serverio laiko??
    Aš siūlau jums patikrinti šie vaikinai iš Nuotolinio atsarginės Rsync arba FTP Turime naudoti kelerius metus ir šiuo metu atsarginę apie 1TB kasdien, tai labai lengva nustatyti. Akivaizdu, galite eiti per kai pralaidumo, bet kuris gali ar negali būti problema, priklausomai nuo jūsų serverio planą.

Aš nesu ekspertas, kažkas čia, be abejo, geriau patarti. Svarbu ne rsync gyventi duomenų bazės, o ne rsync savo hotcopied atsargines kopijas (Google ją) arba SQL dump, ar jūsų valdymo skydelyje atsargines kopijas.

Atkūrimas yra taip paprasta, kaip naudojant rsync arba SCP perkelti atsarginę kopiją į jūsų serverį (bqbackup suteiks jums priėjimą prie shell) ir atkurti duomenų bazę tinkamu būdu jūsų atsarginis metodas. 1.2GB turėtų būti atkurta per kelias minutes.

Tai sakė, padoraus priimančiosios turėtų duoti jums visus įrankius, jums reikia valdyti kiekvieną atsarginės užduotis.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už atsakymą, bet kaip aš galiu matyti turite didelį Przybornik, todėl galite dirbti padeda serveriai + priedai, kita vertus, aš turiu apie 140k nariai 400k pranešimų ir tt, todėl aš manau, turi būti mažo / vidutinio forumas.

Aš esu labai patogu SSHing, todėl ši problema nėra nei mano serveris (specifikacija yra gera) vis mažiau matau "potencialus" problema atkurti dėl humongous dydžio (ir auga) serverio praėjęs laikas ir tt pirmyn.

Aš manau, kad kai kurie glaudinimo metodas turėtų būti įgyvendintas ir / arba lentelių MyAdmin sumažintas dydis numeris išmintingas, net optimizuoti savo duomenų bazę tapo bjaurių, ką daryti, nes tai visų laikų ir yra labai mažai.

Nuoširdžiausi linkėjimai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mūsų serveryje, mes naudojame automatinis Server Backup (VPS funkcionalumą). Be jokių problemų.

Prašome apsvarstyti ne vBET talpyklos lentelės atsarginės kopijos. Jūs galite lengvai nustatyti, kurios lentelėse norite talpyklą MyAdmin, todėl spėju, kad ji taip pat gali būti atlikti iš komandinės eilutės (SSH). Žinoma tokių komandų bus labai ilgas, pagal vBulletin lentelių skaičius, tačiau, jei jums sutaupyti kai byla turėtų būti gana patogus būdas daryti atsargines kopijas.

Galite išvengti tai savo ruožtu išjungti talpyklą, tačiau mes primygtinai nerekomenduojame to daryti. Big forumuose prašoma kiekvieną kartą "Google" vertimas būtų nužudyti jūsų serverio veikimo ar net baigti su "Google" apribojimai.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kai aš įsigijo savo dedikuotą serverį (išilgai seniai) nebuvo tokio dalyko kaip VPS

Aš žinau, kaip naudoti SSH labai gerai ir beveik / jei neįmanoma pašalinti vBET yra atsargines kopijas, vienintelis dalykas, kad galima padaryti esclude optimizuojant ar taisymą.

Bet jūs turite manyti, kad 50% internete (jokio nusikaltimo skirtas) pasidalijamąjį arba virtualų dedikuotą serverį ir apie 70% nežinau, ką SSH todėl remiasi mySQLdumper, pastatytas vBulletin atsarginę kopiją ir / arba panašios.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tie, kurie naudoja Shared Hosting neturite klausimas wit didelių duomenų bazių. Aš nematau galimybę paleisti didžiulis vBulletin forume - net be jokių įskiepių - Shared Hosting. Ištekliai yra tiesiog per maža.

Taip pat, kaip aš parašiau tiems, kurie nesinaudoja SSH galite tiesiog saugoti savo duomenų bazių, ty pagal phpMyAdmin, kur jie gali nustatyti, kokios konkrečios lentelės turi būti paremta. Taip pat galite pabandyti. Jūsų atveju tikrai tikiuosi, kai kuriuos klausimus, nes didelius failus įkelti, pavyzdžiui phpMyAdmin, bet gal yra tam tikra galimybė taip sutaupyti ne įkelti į serverį. Prašome ją patikrinti. Taip pat - Manau, atsarginės jūsų patirtis, dar jei kai GUI įrankiai leidžia nustatyti lenteles tiksliai turi būti remiama, tikisi, kad tai yra taip pat turėtų būti leidžiama komandinę eilutę. Aš nežinau, kaip aš parašiau, mes neturime klausimus su atsargine serverio visos, tačiau tikiuosi, ji, nes GUI įrankius, pavyzdžiui, kad tik fasado ir apačioje, yra naudojami tik komandų eilutę. Taigi gal tiesiog verta patikrinti - gal ji buvo įtraukta, kai MySQL versija. Žinau, kad phpMyAdmin jį palaiko.

kaip mes galime turėti vbet lenteles skirtingų db tik vbet

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

prašome, paklausti apie naują temą

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

tsak76. Aš antrą, kad ******

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas