Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 8 iš 8

Tema: functions_vbseo_createurl.php klaida

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Default functions_vbseo_createurl.php klaida

Aš ką tik įsigijo vBET ir prekės ženklo mokestis.

Aš gaunu tai mano httpd žurnaluose, kai bandote paleisti Sitemap Generator ir vBET nėra išversti TVS visos arba bauda forumuose.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Turiu "VB optimizuoti Pro", o naujausias ir geriausias vBSEO įdiegta veikia puikus. (Arba bent jau jie buvo **********. Lol)

Turiu patikrinti ir pertikrinti visus pakeitimus.

Prašome patarti.

Ačiū,

PS: WTF! Negali net rašyti url kodo žymes (15 po B4 **********)

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Red face

Sveiki.

Ar nustatyti "Nuoroda tipas"Į VBSEO_URI? Atkreipkite dėmesį, kad jūsų klaidos pranešimas reiškia, kad vBET failų vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php nebuvo įtraukta ir vBET apima, jei jis yra sukonfigūruotas vBSEO nuorodos.

Apie TVS vertimo - prašome aprašyti daugiau. Ar turite tuščią puslapį arba tuščias eilutes ar tik originalaus turinio? Prašome URL (PM jei negali tai padaryti čia) į puslapį, kur mes galime matyti.

Apie PS: Atkreipkite dėmesį, kad dėl šlamštas mes turėjo apriboti galimybę pridėti URL mūsų forume. Jis bus atblokuotas po kelių pranešimų. , Ir jei matote ***, tai reiškia, kad URL yra naudojamas, kai cenzūruojamos žodžiai - tiesiog duoti mums su tarpais, mes žinosime, ką daryti su juo

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Jaučiuosi sooooo kvailas (kaip aš praleisti, kad) Matė ...

Kad ji buvo sustabdyti struktūra.

Santrauka:
    ============================
    Forumas Rodyti: 1522
    Rodyti Temos: 10088
    Rodyti pranešimų: 204
    Narių profilius: 3
    Poll results: 0
    Blog'o įrašai: 0
    Dienoraštis Žymos: 0
    Albumas URL: 0
    Grupės URL: 1
    Gairė URL: 1
    Archyvas: 1521

Indeksuoti URL: 13.344
    Iš viso Apdorojimo laikas: 47,004.40 sekundžių
    3400 kažką ....

Tačiau CMS vis dar nėra vertimo.
    Puslapis kartus, kiekvieną kartą.

Aš atsiųsime jums PM Mate.

Ačiū,

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Gerai, aš gauti daugiau informacijos naudojant "Safari" interneto naršyklė ".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Ačiū mate,

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai matau jį dabar. Taip pat, kaip matau, tai atsitinka tik CMS reikmenys - pagrindinį TVS puslapyje yra darbo baudą.

Šis klausimas yra lygis vbenterprisetranslator_seo.php failo. Mes ten kodas, kuris turėtų apsaugoti nuo tokių vBSEO ola_err_internet_peer_failed_verification. Neįsivaizduoju, kodėl tai neveikia ant jūsų serverio. Aš taip pat būtina, FTP prieigą prie jūsų forumo, check it - prašom PM. Mes pridėti savo žurnalus į failą ir patikrinkite, kodėl tų parametrų yra ne pašalinti iš užklausos eilutę.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 19-06-10 prie 00:24.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Išsiųstas Mate. Ir ačiū.

Ačiū,

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Paskutiniai vBulletin tam, kaip ištaisyti šią problemą. (Uždaryta Byla)

Prisiregistravo
    Aug 2009

Labai girdėti

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •