Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Pavienių Vertimas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Pavienių Vertimas

Not sure, jei tai geriausias pavadinimas lol tikiuosi galiu geriau tai paaiškinti

Kas taip dažnai, kai aš arba mano, kad po pranešimų, jei mes dar neparašė kita kalba (kai aš einu į jį redaguoti, ji sako [lang = nl])

Tai neturi atsitikti daug, todėl aš manau, kad sunku prie pin žemyn, tačiau ji iki šiol nutiko kartais, o mes visi anglų komandiravimo ir visada ta pačia kalba (Olandijos vėliava)

O, ir aš tiesiog pastebėjau, pavadinimas šie [langtitle = nl]
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 10-06-10 prie 13:23. Priežastis: pataisyta BBCode

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome pateikti mums šiek tiek tikslios pavyzdžiui, tikslų tekstą, kuris buvo naudojamas. Ir kas yra jūsų kalbos aptikimą nustatymas? Atkreipkite dėmesį, kad jūs naudojate "Google" tada kartais "Google" gali būti supainiotas ir neteisinga pripažinimo (paprastai labai trumpus tekstus, arba kai 2 kalbos žodžiai patį pranešimą). Tokiu atveju nėra klaidų, visų-tai ne mums - tai "Google". Tačiau galite nustatyti, kaip kad "Google" turi būti pridėti kalbos nustatymus.

Prašome pasakyti, padaryti, jūs vis dar reikia, bet klausimas pagalba aprašyta čia
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 10-06-10 prie 13:24.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Nėra atsakymo laikoma išspręsta. Atkreipkite dėmesį, čia, jei reikia daugiau pagalbos

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

GAH, aš labai gaila ... dėl tam tikrų priežasčių aš ne visada gausiu pranešimus nuo čia lol, ir aš buvo užimtas, kad šią problemą nuvyko prie kelio iki apkarpymo iki vėl lol

Aš pritvirtinti ekrano paskutinį kartą tai nutiko, tai vienas PM lol

Kalbos aptikimo nustatymas pasitiki "Google", kai rezultatas yra pasitikėjimo vertas

Nustatymą, kurį jums geriausia rekomenduoti šį nustatymą?

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •