Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: vBSEO 3,5 Gold ir vBET

Default vBSEO 3,5 Gold ir vBET

Michal,

Bet kokia idėja, jei buvo kokių nors esminių pokyčių vBSEO 3.5 Auksinis vs RC3 ir suderinamumą su vBSEO aš abejoju, bet reikia įsitikinti, mes ne paleisti į klausimus, kai atnaujinimo.

Matau, jūs vis dar veikia 3.3.2 vBSEO, jums reikia atnaujinti ją?

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Taip, mes vis dar veikia vBSEO 3.3.2 būti tikri dėl mūsų forume stabilumą. Mes išbandyti naujas vBSEO versija greičiau. Aš tiesiog laikyti kaip užduotis (ir kai kurie kiti) už mūsų naujas darbuotojas turi būti tikri, kad jis galės suteikti mūsų klientams paramą aukščiausiu lygiu.
    Mes vis dar per įdarbinimo procesas, todėl prašome būti kantrybės.

Galbūt kai mūsų vartotojai jau tikrina tai realus, ar bandymo forume ir nori pasidalinti su rezultatais?

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Sveiki. Taip, mes vis dar veikia vBSEO 3.3.2 būti tikri dėl mūsų forume stabilumą. Mes išbandyti naujas vBSEO versija greičiau. Aš tiesiog laikyti kaip užduotis (ir kai kurie kiti) už mūsų naujas darbuotojas turi būti tikri, kad jis galės suteikti mūsų klientams paramą aukščiausiu lygiu.
    Mes vis dar per įdarbinimo procesas, todėl prašome būti kantrybės.

Galbūt kai mūsų vartotojai jau tikrina tai realus, ar bandymo forume ir nori pasidalinti su rezultatais?
    Aš naudoju 3,5 RC3 ir ji veikia puikiai. Aš Toss aukso versiją šią savaitę ir leidžia jums žinoti.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •