Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2022

Tema: Uždraustas licencijos pažeidimas - Kredito nuorodą!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Aš vertiname jūsų atsakymą, tačiau aš vis dar dont suprasti, i ilgalaikio nuorodą problema, nėra nieko ištirti, Esu ne nesilaikantiems licencinė sutartis, kaip yra nuoroda.

Nėra pažeidimas. Tai yra bizare, jūs papratimas leiskite man net pirkti prekinio ženklo, tai crazy. Kodėl bet verslininkas sustabdyti klientams išleisti daugiau pinigų. Keista.
    Prašome pasitiki mumis, kad mes taip pat jaučiamės labai nepatogiai realią situaciją. Ir kaip žinote, labai gerai paskyra buvo užblokuotas neužsiblokavo jūsų galimybė apsipirkti papildomų, bet galėtų bendrauti su Jumis dar kartą, nes mūsų laiškų buvo ignoruoti.

Mūsų atsakymas buvo įtikinti jus, apie ką nors, bet parodyti jums, situacijos įvaizdį, tikėdamasis, kad jūs suprasite mūsų veiksmai - ne jį patvirtinti.

Mes suprantame, ir patikrinti, kad jūs įtraukėte kredito nuorodą (kas yra akivaizdu ne vBET variklio). Ji vis dar nėra išspręsti klausimą, ar licencija buvo pažeistos (ir mes turime svarių priežasčių taip manyti), tokiu atveju mes turime kai kurias teises, mūsų teisinis susitarimas. Teisė, kuri mes neturime prašyti. Pažeidimas, kuris mes neturime ištirti. Bet, kaip mes jau tegul žinote, mes niekada nuspręsti let it go grėsmė. Taigi, prašome pateikti mums savo oficialų pareiškimą apie mokėjimo vBET licenciją ir tada mes toliau mūsų diskusijų.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Ką jums reiškia Michaelis?

Mokėjimo klausimas nėra, mes esame laimingi, jei jūs tiesiog nutraukia šio įrašo blokavimą, todėl mes galime atnaujinti naujos versijos išleidimo šiandien, tada jei gerai gauti naujas licencijas kitų forumų.

Mes esame laimingi, ne mokėjimo klausimas tiesiog nori vėl veikia.

Ačiū!
    Gal aš paprasta nesuprasti - tokios situacijos, atsiprašau už klaidą. Maniau, kad savo ketinimus buvo anuliuoti mokėjimo. Turiu 2 naktį savo laiką ir išduoti ne šviesos vienas

Taigi tiesiog būti aišku - yra atbulinės eigos mokėjimo atlygį ar ne?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Oficialus patvirtinimas apie mokėjimą? I dont suprasti, ką tu kalbi. Aš jau apmokėtos. Aš rasti, tai tikrai liūdina. Aš neturiu daug pinigų, ir dabar galite sustabdyti mane, naudojant šią programinę įrangą ir aš nepadarė nieko blogo. Jūs galite pamatyti nuorodą Dodałem išspręsti problemą. Ir aš prieš jus mėnesius sumokėjo.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Kodėl turėčiau anuliuoti mokėjimo, jei i darbo licencijos ... jokios priežasties, aš noriu atnaujinimai taip nebus atšaukti mokėjimą, jei aš esu laimingas ir licencija nėra uždrausta.

Taip pat i nebuvo gauti savo pranešimus, kaip aš negaliu prisijungti per kelias savaites, ir šiame forume doesnt Siųsti pranešimus į mano elektroninio pašto dėžutę dėl kokios nors priežasties.
    Paskutinį kartą redagavo Snake2; 08-04-10 prie 01:35.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Manau, priežastis normalus saitas neveikia, mes turime modifikuotą šabloną, kad daro autorių teisių visi linijos ir gražus langelį taip, kad gal sukelia problemą.

Pavyzdžiui;

mano šabloną;

Copyright 1 - Copyright 2 - Copyright 3

normall vb šabloną;

autorinių teisių 1
    autorių teisių 2
    autorių teisės 3

arba turite gražus ryšys su dideliu teksto saito. kad viskas yra gerai vbet.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad nė vienas sustoja naudojant vBET šiuo metu. Jūs naudojate jį dabar ir visą laiką, kai klausimas, ir jūs neatsako.

Kaip mes rašė visą laiką, visą ketinimus blokuoti savo sąskaitą šiame forume (ne blokuoti vBET naudojimo - jūs vis dar naudojate jį ir dabar) buvo ir paaiškinti situaciją. Ir tai atsitiko tik dėl to, kad nustojote atsakyti, su jūsų paskutinis atsakymas lygis "pasimesti"(Tu ne ją parašė pažodžiui - tai buvo tik mūsų įspūdį).

Taip, mes žinome, kad jums mokama už produktų. Mes paklausėme apie grėsmę, kad bus pašalinti mokėjimo. Už tai, ką pagal mūsų licencijos sutartis jūs neturite teisės, kai licencija panaikinama pažeidimą. Taigi, jei toks atstatymas būtų greičiausiai įvyktų, tai sukčiavimo mokėjimo sistemą ir ji imsis daug nemalonių pasekmių Jums.
    Štai kodėl mes mes paklausėme apie tai - tiesiog įsitikinkite, ar tu nori, kad sukčiavimo ar ne.

Aš suprantu, kad jūs turite jokio valdžios atstovų ketinimo Ir net jei ji buvo parašyta prieš tai buvo pareiškimu be prisiminti licencijos sutartis.

Gerai, kad - tokiu atveju prašome tiesiog išlaikyti dėmesį licencinė sutartis, ir prašome pranešti mums, jei rasite, kad kažkas yra negerai vBET pusėje. Jei šiame versle ilgai (manau, kad jūs darote), tuomet jūs žinote, kad mūsų licencija yra tikrai paprasta, pagal galimybes kai kuriems produktams licencijos, todėl mes nieko neįprasta. Tai, kaip programinės įrangos rinkoje atrodo skruzdė jis pagamintas tokiu būdu teisės ir programinės įrangos piratavimo gesinimo. Jūsų sąskaita bus atblokavote rytoj (atsiprašau, bet dabar turi užbaigti kai kurių dalykų, ir tai beveik 3 nakties metu mano laikas). Prašome priminti man, jei aš pamiršau (ne siųsti priminimą dabar - aš manau, kad mūsų elektroninio pašto sąskaita yra daug laiškų iš jūsų apie šį klausimą, todėl aš tiesiog jį pašalinti).

Dar kartą labai atsiprašau už visus savo rūpesčius ir viltis, kad net jei jums nereikia patvirtinti mūsų kelią, jums suprasti, kodėl mes padarėme šiuos žingsnius ir gal net giliai suprasti, kad mes tik laikinai sąskaitą draudimas ne licencija atšaukti visų kitų galimų priemonių. ..
    Tai buvo tik sau jaustis geriau

REDAGUOTI:
    Aš tiesiog rasti savo ankstesnį postą - ačiū už dėmesį. Prašome poilsio MM arba į skyrių "Trikčių diagnostika, jei nauja vBET versija tuo pačiu klausimu.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 08-04-10 prie 01:59.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Ačiū.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Priimta smagiai Tikiuosi, kad nauja versija bus patenkinti savo veiklos lūkesčius.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Kaip sustabdyti URL šioje versijoje išversta kaip aš paklausiau prieš čia> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Tai tikrai turėtų būti galimybė admincp.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome atidaryti naują temą, tai funkcija prašymus - mūsų atsakymas gali būti naudinga ir kitiems vartotojams.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •