Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1313

Tema: kaip padaryti, kad visi išversti post ir siūlų struktūra

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Ačiū už atsaką. Aš tiesiog noriu visus išversti pranešimus ir temas Sitemap ir, jei įmanoma, tai turėtų būti padaryta diegimo metu arba spustelėkite mygtuką parinktį admin skyriuje todėl nereikia nieko taisyti. Ar Jūs patarsite Geografinė paskirties žiniatinklio tvarkytojams kiekvienai kalbai? Taip pat jums rekomenduojame pridėti rss feed / Sitemap kiekvienam Webmaster Tools kalba?

Tai kodėl aš nori pagalbą visiems išversti po Sitemap, todėl tai gali būti ne problema.

šiltas dėl
    Bet jūs turite Sitemap integruota - kad diegimo metu buvo padaryta, kas yra problema? Kažkas neveikia? ... Ar jūs net patikrinti, ar ji veikia, ir pamatė skaičius URL smarkiai pagerėjo? Jei yra problema - pasakykite, kas yra negerai.

Apie geografinį nukreipimą - aš nežinojau, kad tokia galimybė nukreipti domeną keliose vietose pagal URL kaukę. Ar jūs tikri, kad Žiniatinklio valdytojo įrankiai palaiko kažkas panašaus?

Ir sitemap generuoja su nuorodomis visi išverstų puslapių kartu su originaliu nuorodos. Taigi jūs tiesiog likti su realiais įrankių webmasters konfigūracija Sitemap "ir" Google "gaus.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Bet jūs turite Sitemap integruota - kad diegimo metu buvo padaryta, kas yra problema? Kažkas neveikia? ... Ar jūs net patikrinti, ar ji veikia, ir pamatė skaičius URL smarkiai pagerėjo? Jei yra problema - pasakykite, kas yra negerai.

Apie geografinį nukreipimą - aš nežinojau, kad tokia galimybė nukreipti domeną keliose vietose pagal URL kaukę. Ar jūs tikri, kad Žiniatinklio valdytojo įrankiai palaiko kažkas panašaus?
    Taip jie tai padarys, aš šiek tiek plataus masto moksliniais tyrimais ir jie. Aš šiuo metu turi keletą įsteigtas tokiu būdu, bet jiems išbandyti vandenyse, prieš keičiant juos visus.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 25-04-10 prie 22:34. Priežastis: citata bbcode ištaisyti

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Taip jie tai padarys, aš šiek tiek plataus masto moksliniais tyrimais ir jie. Aš šiuo metu turi keletą įsteigtas tokiu būdu, bet jiems išbandyti vandenyse, prieš keičiant juos visus.
    Gerai. Tikrai, aš norėčiau duoti patarimus apie ką aš nežinau. Ir aš tik sužinojau, kad jūs galėsite į CET keliose vietose vienai sričiai pagal URL kaukes.
    Jei nori gali rašyti kitiems vartotojams, kaip padaryti, kad manau, kad jie galėtų būti gracefull geras straipsnis apie tai (net trumpas).

Paskutinį kartą redagavo vBET; 25-04-10 prie 22:52. Priežastis: klaidos

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •