Aš šiuo metu turiu savo sistema sukonfigūruota taip, išvalyti visą talpyklos kas savaitę. Su tuščios talpyklos, mano duomenų bazėje yra apie 1.1Gb, o visą talpyklą, apie 4.5Gb.
Aš pastebėjau, kad didesnis talpyklos, tuo didesnis mano vidutinės serverio apkrovos gauna. Bet kuriuo metu mano forumas yra tarp 650 ir 1300 prisijungę vartotojai, tačiau tai neatrodo, kad įtakos apkrovai, kaip, kiek talpyklos dydžio.
Su didelių cache, serverio apkrova yra 3,3-3,8, o su tuščia, jis lieka 2,0-2,5 diapazonas. Tai nėra bad at all, kaip aš jau 16-core serverio, bet man buvo tiesiog įdomu, jei toks elgesys yra, galima tikėtis su nepastovia duomenų bazės dydį!
vBET indeksus talpyklą lenteles ir naudoja greičiausias MySQL variklis skrybėlių - MyISAM. Taigi, mes turime pasirinkti geriausią BP talpyklos. Visa skirtumas, kurį pastebėsite yra ne vBET pusėje, tačiau pusės MySQL vykdo užklausas. Indeksus suteikia jums greičiau reaguoti ir užtikrina, kad reakcijos laikas yra ne vyksta žymiai didesnį kiekį duomenų. Dar MySQL ieškoti didesnių indeksų ir kaip aš manau, kad jis užima daugiau išteklių. Štai kodėl jūs pastebėjote, serverio apkrova yra didesnė.
Taip pat - kai vertimas į talpyklą, tada jis iš ten paimti. Jei ne, tuomet "Google" paprašė išversti. Tai užtrunka daugiau laiko, bet greičiausiai taip pat užima mažiau išteklių savo serveryje. Tai užtrunka daugiau laiko, nes yra bendravimas su "Google" serveris, kuris užima daug laiko, yra vertimas, kuris užima daug laiko ir siuntimo rezultatus "Google" savo serverio, kuris taip pat užima laiko. Jis užima mažiau išteklių, nes serveris yra laukia atsakymo pasyviai ir kada ji pasireiškia, yra tik paprastas išpakavimo atsako. Kaip vertimas iš talpyklos yra daug, daug greičiau - vertimas jau atliktas ir savo serveryje, vis tiek turi būti paimti iš duomenų bazės, užklausos turi būti vykdomas, MySQL už tai užima šiek tiek CPU ir atminties.
Darant prielaidą, - naudojant talpyklos yra labai gera idėja. Jei pajusite, kad serveris klausimus, kad jūs galite eksperimentuoti išjungti talpyklą kai kurias kalbas ir palyginkite serverio darbą. Mes neturime patarti visiškai pašalinti talpyklos.
Mes planuojame pridėti failą talpyklos vBET. Nes dabar mūsų prioritetas, ir dauguma pastangų vBET4.0 mes neturime jokių failų talpyklos funkcijos grafiką. Prašome prisiminti, kad galite nustatyti, kokiomis kalbomis bus dirbti su talpyklos. Taigi, jei norite, galite naudoti talpyklą tik kai vertimo, kuris jums bus pateikti. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad mokama versija vBET pagerėjo duomenų bazės talpyklą, todėl greičiau, kad free versiją. Yra ir kiti patobulinimai mokamą versiją - dažniausiai ji yra greitesnis ir mažiau atminties. Mes jau turime klientų, kurie sėkmingai naudojasi didelės lentos.
Mes ne eksploatacinių savybių bandymai su nginx greitintuvo todėl negali palyginti.
Atkreipkite dėmesį, kad perkant prekių ženklų nemokama licencija nėra privaloma, ir jūs visada galite atnaujinti savo licenciją vėliau.
Šiuo metu mes esame labai arti prie vBET4.0 išleidimo ir mes turime daug darbo, kad. Jei norite mums išbandyti vBET pagal nginx, tada prašome pradėti naują temą – priemonę prašyti. Jeigu nginx php tada vBET dirba ten. Vienas klausimas - jei norite naudoti vertimo SEO nuorodos tada perrašyti taisykles bus reikalinga. Mes tie, paruošti tik apache .htaccess failą šiuo metu, bet jei tu negali perrašyti iš apache su nginx tada jūs visada galite naudotis ryšius su kalba atributas - tai labai lengva. Galite eksperimentuoti su nemokama versija, siekiant išvengti kokių nors netikėtų klausimų prieš jus pirkti mokamas vienas.