Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: vBET rankiniu būdu vertimo nedidelę problemą

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Default vBET rankiniu būdu vertimo nedidelę problemą

Hey guys. Aš turiu pasakyti, I 'm really impressed su rankiniu būdu vertimo iki šiol. Dirbo visose naršyklėse, kad naudoti. Vienintelė problema man yra, I can't seem to panaudoti mano forumas puslapį, ši funkcija. Atrodo, kad dirbti su visų kitų puslapių, tik ne į pagrindinį puslapį (Edit galimybė nėra atėjo į puslapį). Ar yra koks nors būdas išspręsti tą problemą? Ar yra dalis, klausimas, nes jis vis dar BETA testavimo etape?

Išskyrus, kad aš ne atrodo susidūrė su visus svarbius klausimus, tiek, kiek su rankiniu būdu vertimo. Taigi, puikų darbą !

Linkėjimai,
    gopalmm2

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Greičiausiai yra kai kurie konfliktas youf forumas. Prašome PM prieigos detales Admin CP ir FTP - I will check it jūsų pusėje.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už galimybę duomenis. Aš prisijungęs ir įjungtas rankiniu būdu Vertimai pagrindiniame puslapyje. Kai kurie vertimo ir kaip matau Redaguoti mygtuko rodo, ir veikia tinkamai. Atkreipkite dėmesį, kad Redaguoti mygtuko pasirodo tik pagal bandymo, kurio metu galima išversti. Jei turite anglų forumas ir yra anglų puslapyje, tada bus Redaguoti mygtuko pagal įprastą tekstą - negali versti iš anglų į anglų (vis dar galite matyti Redaguoti mygtuko, jei kai kurie bandymas yra viduje langtitle arba lang BBCode).

Prašome patvirtinti, kad ji yra gerai arba išsamiau apibūdinti, kas negerai. Išbandyti jį pagal operos.

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Aš naudoju firefox ir dabar ir klausimas vis dar egzistuoja. Aš taip pat pastebėjo, kad pagrindiniame puslapyje taip pat neverčia ne visi, ir kai jis nėra verčiama, mygtukas redaguoti taip pat nerodomas. Gijos yra išverstas ir redaguoti mygtuko, nėra. Tai buvo ne tas atvejis prieš atnaujinant ji. Visi I tai atnaujinti buvo FTP failus ir over-write xml. Ar yra kažkas dar reikia padaryti, atnaujinti? Manau, kad aš modernizuotose iš a 4.4.6, 4.5.1

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Gerai, gali būti, aš nebuvo aišku, atsiprašau. Klausimas yra, kad mygtuką Redaguoti kartu su Vertimai išnyksta forumas pagrindinis puslapis ir forumo nuorodos. Kaip tik aš einu į gija, pasirodo vertimo ir mygtuką Redaguoti ateina per.

Atsiprašome ir ačiū.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - aš matau, kad pagrindiniame puslapyje nėra verčiamos. Bus išnagrinėti šį.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Vertimo problema išspręsta - buvo konfigūracijos problema. Pakeičiau vertė vBET > duomenų Bazės Talpyklą > Sustabdyti ieškote po x gedimai -tai tapo talpyklą buvo nebuvo panaudoti, nes per daug trūksta vertimai (jūsų Microsoft vertimo jau pasiekiama riba - kai talpyklą užpildo daugiau tada galėsite nustatyti mažesnė vertė šis optimizavimo parametras).

Right now I 'm tikrinimo redaguoti mygtuką klausimas.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš kelyje. Šiuo metu aš žinau, kad Java Script yra papildomas ir vykdomas. Mygtuką nerodo arba ne Lea ne, matomoje vietoje - klausimas gali būti susijęs su kai kurių CSS - vis dar dirbame ji.

Prisiregistravo
    Aug 2009

gerai. Radau priežastis ir ištaisyti tai. Prašome patikrinti ir patvirtinti. Bus nustatyti greitai nustatyti tada - žinoma tai bus įtraukta į kitą išleidimą.

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Jis veikia! Nerealu!

Thank you so much už jūsų laiką ir pastangas.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •