Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: "Google" paprastą API prieiga

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Default "Google" paprastą API prieiga

Turiu pripažinti, aš tikrai ne atrodo galėtų suprasti, kaip veikia Google API pagrindinių istorija. Atrodo, kad tai yra mokama paslauga ir padarė suaktyvinti atsiskaitymo informaciją. Tačiau dabar matau erdvė mano Google API puslapyje, kad sako paprasta API prieiga ir atrodo, kad kažką panašaus.

Naršyklės apps (su nukreipėjus) raktas
    API raktas: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Nukreipėjus: Bet koks referer leidžiama
    Suaktyvinta: Mar 25, 2012 6: 56
    Įjungia: xxxx ******** com – jums
    Pasenusios raktas: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Būsena: Aktyvus iki Mar 26, 2012 6: 56 AM (tai aš tikrai nesuprantu, ši data keičiasi visą laiką)

Taigi tai man turėjo būti naudojant su atsiskaitymo API raktas arba rasti dar vieną vieta kitur

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Iš jūsų PM informacijos aš manau, jūs turi išspręsti jūsų problemą Taip, tai šis API raktas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Na tada jis taip pat neveikia man kaip sutampa su kitomis. 90 % tai rodo vertimas nėra laiko. Po 3 dienų be bet kokio tipo paramos aš dabar pašalintas šį mod iš mano forumas

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jūs pamėginkite naudoti mažiau Vertimai kalbomis? Arba tiesiog perskaitykite šį pranešimą apie veiklos

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Aš bandė jį pasirinkdami kalbomis, kad mano nariai naudoti Svarbiausios Europos kalbų tik turėti tik. Tačiau kiekvieną kartą man atrodo buvo parodyta, kad jokių vertimo paslaugų buvo prieinami. Tada aš rankiniu būdu paleisti planinę užduotį nuskaityti juos dar kartą ir jis būtų pasiimti vieną ar gal du ne daugiau. Tada I 'd pamatyti keletą minučių vėliau, kad kartą jis turėjo Nr vertimo paslaugų, kurias galima dar kartą. Taigi, kaip aš sumokėta už diegimo tarnyba, kaip ir nepavyko gauti šį darbo nepriklausomai nuo to, ką aš padariau. Tačiau aš vis dar sėdi su tas pačias problemas ir po išlaidų 3-4 dienas, kovoja dėl savo su jokia pagalba arba atsakymo iš čia aš pašalino ją.

Taip, aš pasakyti, jis neveikia man taip galite man prašom turėti grąžinamoji išmoka

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Dvigubas postas

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Grąžinamosios išmokos tema buvo aptarta dėl PM

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus