Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1027

Tema: ne versti puslapius visiškai vbulletin 4.1.8

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011

Default ne versti puslapius visiškai vbulletin 4.1.8

kai aš atnaujinti vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 yra ne versti puslapius visiškai.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Galėtų jums prašome suteikti man daugiau informacijos:
    -kurios vertimo API jūs naudojate ("Google" 1(free), "Microsoft", "Google" 2(paid))
    -Paleiskite bandymo app API, kurią naudojate: BANDYMAI

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ne atsakymą, aš manoma, ją išspręsti, jei turite klausimų apie šią problemą, bus pastabos jį atidaryti, bet kuris kitas prašome atidarykite naują temą

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011

Default tik versti statinį tekstą forumas

mano versti puslapius nėra išversti turinį, kai peržiūrite. tik versti statinį tekstą forume.

自動車保険

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011

mano versti puslapius nėra išversti turinį, kai peržiūrite. tik versti statinį tekstą forume.
    Aš naudojamas Microsoft ir Apertium vertimo.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Susieti bandymo jums buvo ne "Google" apertium (tai buvo sukurta po to, kai buvo sukurtas su Microsoft per Azuras vBET) tyrimas
    Galite prašome atlikti bandymo Microsoft Mazure, galite rasti jį:
    atsisiųsti failus - > do-ne-įkelti - > Įrankiai - > microsoftbyazuretest.php
    Tiesiog įkelkite jį į savo forumo šakninio aplanko ir įveskite paskirties URI į jūsų žiniatinklio naršyklę

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011

Pradedant bandymą, Microsoft vertimo API Azuras

Visas atpažinimo ženklas:
    {"klaida": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: trūksta lauko/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011 m.-12-09 02:17:06Z"}

Bandymo rezultatas: ï» ώ "ArgumentException: Nr pareikštinių informacijos rasti atpažinimo ženklas: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE ”
    Bandymo klaida:
    Ryšio laikas (ms): 130.547119141
    kaip tai taisyti?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Greičiausiai ne įterpti nieko, kas jūsųadmincp -> vBET -> Vertimai Teikėjai-> "Microsoft" Comercial Vertimo API raktą pagal Azure " (BETA)

Naudoti pasirašyti Microsoft vertimas per Azuras, turite pirmiausia Mcrosoft vertimo API (taip pat laisvą variantas) čia spustelėkite
    ir tada užregistruoti jums aplication čia, užpildydami skliausteliuose (nėra lauko kliento pavadinimas, kurią jūs turite naudoti Microsoft Comercial vertimo API raktas, Azure(BETA))

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011

i 'm sorry, i registruota Microsoft API ir taikymo bet gali ne apibrėžti, kas yra API Azuras skaičius.
    Prašome pasakyti išsamią informaciją.
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 13-12-11 prie 20:32. Priežastis: Panaikinti vaizdo

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Here you go:
    Savo Microsoft Comercial vertimo API paslaptis, Azuras yra jūsų "kliento Secret" - pradedant nuo GSBlBL...
    Savo Microsot Comercial vertimo API raktas, Azuras yra jūsų "kliento ID" - pradedant priedai...

Taip pat aš ištrynė savo įvaizdį, becouse kažkas gali naudoti savo kliento id/kliento paslaptis, hope you don't mind

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •