kai aš atnaujinti vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 yra ne versti puslapius visiškai.
kai aš atnaujinti vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 yra ne versti puslapius visiškai.
Labas
Galėtų jums prašome suteikti man daugiau informacijos:
-kurios vertimo API jūs naudojate ("Google" 1(free), "Microsoft", "Google" 2(paid))
-Paleiskite bandymo app API, kurią naudojate: BANDYMAI
Ne atsakymą, aš manoma, ją išspręsti, jei turite klausimų apie šią problemą, bus pastabos jį atidaryti, bet kuris kitas prašome atidarykite naują temą
mano versti puslapius nėra išversti turinį, kai peržiūrite. tik versti statinį tekstą forume.
自動車保険
mano versti puslapius nėra išversti turinį, kai peržiūrite. tik versti statinį tekstą forume.
Aš naudojamas Microsoft ir Apertium vertimo.
Susieti bandymo jums buvo ne "Google" apertium (tai buvo sukurta po to, kai buvo sukurtas su Microsoft per Azuras vBET) tyrimas
Galite prašome atlikti bandymo Microsoft Mazure, galite rasti jį:
atsisiųsti failus - > do-ne-įkelti - > Įrankiai - > microsoftbyazuretest.php
Tiesiog įkelkite jį į savo forumo šakninio aplanko ir įveskite paskirties URI į jūsų žiniatinklio naršyklę
kaip tai taisyti?Pradedant bandymą, Microsoft vertimo API Azuras
Visas atpažinimo ženklas:
{"klaida": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: trūksta lauko/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011 m.-12-09 02:17:06Z"}
Bandymo rezultatas: ï» ώ "ArgumentException: Nr pareikštinių informacijos rasti atpažinimo ženklas: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE ”
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 130.547119141
Greičiausiai ne įterpti nieko, kas jūsųadmincp -> vBET -> Vertimai Teikėjai-> "Microsoft" Comercial Vertimo API raktą pagal Azure " (BETA)
Naudoti pasirašyti Microsoft vertimas per Azuras, turite pirmiausia Mcrosoft vertimo API (taip pat laisvą variantas) čia spustelėkite
ir tada užregistruoti jums aplication čia, užpildydami skliausteliuose (nėra lauko kliento pavadinimas, kurią jūs turite naudoti Microsoft Comercial vertimo API raktas, Azure(BETA))
i 'm sorry, i registruota Microsoft API ir taikymo bet gali ne apibrėžti, kas yra API Azuras skaičius.
Prašome pasakyti išsamią informaciją.
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 13-12-11 prie 20:32. Priežastis: Panaikinti vaizdo
Here you go:
Savo Microsoft Comercial vertimo API paslaptis, Azuras yra jūsų "kliento Secret" - pradedant nuo GSBlBL...
Savo Microsot Comercial vertimo API raktas, Azuras yra jūsų "kliento ID" - pradedant priedai...
Taip pat aš ištrynė savo įvaizdį, becouse kažkas gali naudoti savo kliento id/kliento paslaptis, hope you don't mind![]()