Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 24 FirstPirmas 1234 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2033

Tema: Vbulleting 4.7 + VBSEO 3.6

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by techanalyst View Post
    Im mažiau patogi su what reikia su šį mod, kaip naudoti tolesnių:

1.) Visi Dragon baitas Tech Plugins, visas įdiegtas ir visi veikia
    2.) WikiVault
    3.) VBSEO

Aš taip pat reikalauti konkrečių re-writes nes aš naudoti Akamai kaip mano CDN

I garbingai don't wanna pakeisti viską daugiau, aš nenoriu mano talpykloje nuorodos į "Google" pakeisti, aš nenoriu, kad vėl parašyti visi mano mados juos čia dirbti vyras.

Mes tiesiog spr iš grąžinamosios išmokos ir padaryti?
    Sveiki.

Jūs neturite pakeisti viską - yra tiksliai nurodyta, kad per vbseo integracijos turite pakeisti 2 vbseo failus. Visa, kas lieka nepakitusi. Prašome pasakyti, kuris iš šio integracijos jūs negalite suprasti.
    Jūs neturite keisti jūsų jau indeksuojami nuorodos "Google" - kodėl, jūsų nuomone, jūs turite?
    Jums nereikia vėl parašyti savo mados su vBET darbu. vbseo yra tik įskiepiai, turite įtraukti jei jūs naudojate jį. Sitemap generator integracijos nėra būtinas ne visiems - jis bus dirbti vistiek. Jokių kitų įskiepių, reikia failo pakeitimus ir dauguma įskiepių nėra reikalaujama būti integruotas visuose (tik tiems, kurie pertraukos vBulletin architektūra ir nenaudokite global_complete kablys). Ir net ir kabliai, kuris yra senom vBulletin architektūra, jūs neturite integruoti jei nenorite iki - jūs galite juos ignoruoti, vBET pasirinktys.

Pasakykite, ką jūs negalite suprasti integracijos? -Mes padėsime jums Teisė dabar skaityti savo komentarą aš įspūdį, kad jūs net ne skaityti integracijos instrukcijas.

Nėra jokios priežasties, grąžinamosios išmokos ir mes tiesiog negali grąžinti, nes vartotojas pareiškė, jis turėjo klausimas, kurį mes niekada nemačiau. Kiekviena programinės įrangos piratų galėtų nusipirkti, taip pasakyti, kad jis problema, dėl kurios jis bus ne rodyti ir negalima numatyti paramą, prašymą dėl grąžinamosios išmokos ir naudoti produkto vistiek dėl kai kurių kitų forumas. Tai kodėl mes negali grąžinti, ypač kad greičiausiai jūs neturite problemų su vBET tik su jūsų diegimo/integracijos. Taip pat net, jei, klaida, vBET komanda ištaiso klaidas.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nepateikė atsakymo, pagal forumas maršrutas yra aplanką, kuriame yra duomenys, iš tikrųjų aš atsakė, kad du kartus
    Atsiprašome, jis buvo be citata ir aš nesu įsitikinęs, kas tai yra apie - paprašė klausimas, ar instaliavimo, arba forumas katalogą ar ką. Ačiū už paaiškinimą - rasite mano ankstesnį postą.

Aš išbandyti vienas nurodymus buvo, kai aš padariau, kad nuorodos į svetainę pakeisti net standartas anglų, aš nenoriu, kad mano nuorodos anglų keisti laikotarpį, turi po instrukcijas, bet I can't pakeitimų, nei bus atlikti visų šių keitimų, ir taip pat naudoti požemis wiki, kurios aš nesiruošia pakeisti savo kodą, thats tiesiog erzina, kai jie priima atnaujinti iš Ill turi būti ir toliau daryti tą patį, su 20 + plugins, mes tiesiog cant sėdėti ir nutraukti svetainę į bandymo, jei jis veikia, ar ne, laikotarpį.

Kaltina "ne redingas instrukcijos" klientas? Taip aš padariau, aš praleido keturias valandas, įgalintas viskas t, pastebėjau nuorodos iš "Google" nustojo darbo, įskiepiai shouldn't griuvėsiai svetainę, ir negalima naudoti 301s, nes aš naudoju Akamai mano cdn, re-writes turi būti konkretus

Ten yra Nr FTP, savo pasirinkto serverio, kuriame yra tik uosto 80 ji, aš ftp iš skirta ftp serverio

Im ne tik teigdamas, aš nenoriu manipuliuoti mano svetainę iki taško, kad nuorodos iš google paieškos sustabdyti darbo, manau jos gana priežasčiai

naujo įgalinti spustelėkite kalbą ir pamatyti, ką ji veikia

vbnotifications langelius yra tikrai messed up, taip pat

Čekijos veikia, dauguma tiesiog buvimo anglų formatu nors

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš išbandyti vienas pakeitimų nurodymus buvo, kai aš padariau, kad nuorodos į svetainę pakeisti net standartas anglų, aš nenoriu mano nuorodos anglų keisti laikotarpį
    Jūs negalite tik vienas pakeitimas ir tikėtis, ji veiks tinkamai. Jūs turite daryti visą integracijos turi paliktų pūdymui visų integracijos priemonių - ne tik vieną. Prašome atsiųsti mums URL, kuris po integracijos ir prieigos duomenys pasikeičia, mes galite patikrinti, kas vyksta ten.

Aš po instrukcijas, bet I can't nei bus atlikti visų šių keitimų
    Tik prieš jums parašė, kad jums padarė tik vieną integracijos žingsnis. Čia vienas sakinys yra raštu, kad jums padarė tai visi ir kad jums ne padaryti jį visą. Taigi, kaip ji tikrai yra? Buvo padaryti su vbseo, ar ne? Taip pat kas nustoja jums tai padaryti - jūs rašė, kad negalite atlikti pakeitimus - patikrinkite, ar jūs turite atitinkamas teises failų, kurį norite keisti. Jei tai nėra privilegijų dalykas Prašome apibūdinti, kodėl jūs negalite atlikti šių keitimų - kas nustoja jums vyksta?

taip pat naudoti požemis wiki, kurios aš nesiruošia pakeisti savo kodą, thats tiesiog erzina, kai jie priima atnaujinti
    Pirmasis pokytis požemis viki reikia integruoti tik į vieną specialių atveju - jei jums netelpa ten bus ne turite pakeisti požemis viki failus. Taip pat net tada jūs neturite tai padaryti - jūs galite tiesiog ignoruoti požemis viki vBET. Atkreipkite dėmesį, kad šis mod reikalauja bet integracijos, kadangi požemis viki pertraukos vBulletin architektūra - todėl prašome visi skundžiasi kad komandos, kurios plėtoja požemis viki adresas.
    Antra - kas yra erzina ir kas nėra yra asmeninis dalykas. Saulės gali būti erzina jums jei nuspręsite padaryti. Atkreipkite dėmesį, kad mūsų vaidmuo čia yra palaikyti jus į vBET, mes ne daro čia jokių instruktavimas, asmeninių pokyčių nei psichoterapija. Mes ne čia dirbti su savo emocijas-prašome sutelkti į vBET klausimais, todėl mes galime jums padėti. Aš suprantu, kad jums yra erzina - dabar prašome leidžia dėmesio klausimas. Ignoruoti puslapių vertimą į vBET naudokite parinktį Admin CP - > vBET - > vertimo parametrai - > nepaisyti URL. Rasite ten aprašymas kaip jį naudoti. Paliktų Jei nusprendžiate integruotis su viki požemis tada prašome pūdymui šių instrukcijų: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Atkreipkite dėmesį, kad tie nurodymai yra viešai prieinama, todėl turėjo tą informaciją, prieš.

Blogai turėti ir toliau daryti tą patį, su 20 + plugins, mes tiesiog cant sėdėti ir nutraukti svetainę į bandymo, jei jis veikia, ar ne, laikotarpį.
    Kas yra laidų apie? Prašome punkte tiksliai plugins, jūs manote, kad reikės kodas pakeitimų ir kodėl jūs manote, kad ji bus reikalinga. Jau buvo pranešta, kad tik integracijos, kuri yra privaloma yra už vbseo, jei jis naudojamas. Dauguma mados yra ne reikalaujama bet integracijos ne visi. Tik tie pakeitimai, kuris vBulletin architektūra gali reikalauti integracijos (prašome skundžiasi mados autoriams apie neteisingas sprendimus) ir taip pat nėra privaloma - galite tiesiog įtraukti jį į vBET, ignoruojamas puslapius. Todėl prašome punktas, tiksliai kurios mados daro jums bėdų su vBET. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad jūs galite dirbti bandymo egzemplioriuje, todėl jūsų nekilnojamojo forumas yra paleidžiami jūsų bandymai kartą.

Kaltina "ne redingas instrukcijos" klientas? Taip aš padariau, aš praleido keturias valandas, įgalintas viskas t, pastebėjau nuorodos iš "Google" nustojo darbo, įskiepiai shouldn't griuvėsiai svetainę, ir negalima naudoti 301s, nes aš naudoju Akamai mano cdn, re-writes turi būti konkretus
    Atkreipkite dėmesį, kad jums nebuvo kaltinama apie nieko. Buvo paprašyta pateikti patikrinti dar kartą, taip pat jūs turite mano įspūdis, remiantis savo pareiškimus - kaip tik prieš jums parašė vėl apie kai kurių paslaptingas +20 mados kur jūs turite proto pakeitimus, kai jau buvo informuotas, kad jis ne reikia tikriausiai į daugumą jei bet. Tai aiškiai aprašyta:
    VBET diegimas yra paprastas dar integracijos su kitais įskiepiai gali būti keblus. Tai, nes kiekviena mod yra darbo kitokiu būdu ir naudojant kitų kabliukai. Bet visų pirma:
    Jūs neturite integruoti vBET su visomis kitomis modifikacijomis. Daugelis mados dirba gerai su vBET be jokių papildomų veiksmų.
    Jį galima rasti čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Ir tikrai vis dar turiu įspūdis, kad tu negali perskaityti integracijos instrukcijas, nes jums kartoti vėl apie keitimas kodas, visi jūsų mados, kas bus atsitikti.
    Prašome mano Atsiprašome, jei ji paveikė jums - vis dar tai yra mano įspūdis ir aš net dabar ne tikri, kad jūs tikrai skaityti tai, galbūt mes kabinoje ką nors dar mūsų galvoje, kai raštu apie integracijos instrukcijas.
    Mes turime patvirtinimą, kad viskas buvo daroma tinkamai (aš ne tikrai ne visi, nes jūs rašė, kad jums padarė tik vieną žingsnį, tada visi ir tame pačiame sakinyje kad jūs cant do it visus...) prieš pereiti prie vartotojo serverio. Taigi prašome patvirtinti, kad jūs padarėte visą vbseo integracijos. Taip pat suteikti tikslią informaciją apie jūsų problema su pakeistas URL (tiksli URL prieš, po ir prieiti prie informacijos, mes galite patikrinti pakeitimus).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ten yra Nr FTP, savo pasirinkto serverio, kuriame yra tik uosto 80 ji, aš ftp iš skirta ftp serverio

Im ne tik teigdamas, aš nenoriu manipuliuoti mano svetainę iki taško, kad nuorodos iš google paieškos sustabdyti darbo, manau jos gana priežasčiai
    Todėl prašome PM prieigos detalės į jūsų failų sistemos. Jums buvo įkelti vBET failus tam tikru būdu - aš manau, jūs turite kai kurios naršyklės kliento tai padaryti.

Jei viskas bus padaryta Teisėatsakytiarbakitokioslygiavertėsteisėsgynimopriemonės, nė vienas iš jūsų esamos nuorodos bus nustoti veikti.

Prisiregistravo
    Aug 2009

naujo įgalinti spustelėkite kalbą ir pamatyti, ką ji veikia
    Prašome:
    1. Apibūdinkite jūsų klausimus. Ne atspėti - jei norite, kad mums padėti jums greitai, tada nurodykite jūsų problema.
    2. Laikyti viena gija už vieną klausimą. Jei tai kažkas kita, ne darbo URL, tada prašome jį atidaryti naują temą. Mes galėsime ne valdyti ji, nei jūs jeigu keli klausimai bus padalinti vieną gijos, mes visi prarado šiame žinyno. Prašome keep vienas klausimas už viena gija
    3. Prašome atkreipti dėmesį, kad ji yra rekomenduojama naudoti SEO nuorodos, o ne kalba = saitai

Pradžia 24 FirstPirmas 1234 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •