Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1313

Tema: Vertimo darbų CMS puslapyje, bet ne CMS straipsnio

[ATNAUJINTA] veiksmus, mes priėmėme, norėdami grįžti į įprasto buvo atnaujinti vBulletin iš 4.0.7-4.1.7 (visi vertimai pradėjo dirbti iš karto po, kad pastangos buvo pilnas), ir atnaujinti vBSEO iš 3.5.1 3.6.0 ir mes ne liesti savo įrengimas vBET taip aiškiai, klausimas, mes buvo patirti, nors atsitiktinumo, laiko, buvo keista, buvo ne vBET. vBET vis dar išlieka herojus mano širdis, net jei mano miego atimta protą prarado viltis metu. Aš esu, dar kartą, didelis gerbėjas.
    Paskutinį kartą redagavo brubros; 09-10-11 prie 01:23.

Viskas veikia dabar. Reikia tvarkingai įdiegti viskas. vBET veikia gražiai. Jūs mano leidimo naikinti tai sleeplessly parašyta Pastaba.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sprawdziliśmy jūsų forumas ir aš nematau klausimas.

Aš tik patikrinti URL: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ ir jo vertimas į lenkų kaip svečias - puslapio generuoja. Kai pamatysite klausimą? Prašome pateikti TIKSLIĄ URL, kai jūs matote, kad klausimas atsitinka.

Atminkite, kad aš pastebėjau, jums, kad jums buvo išduoti patiko, kad anksčiau ir kad buvo susijęs su jūsų serverio Debesis. Labiausiai čia turbūt pačios emisijos. Jis nėra susijęs su vBET - jūs galite patikrinti lengvai nes:
    1. Jūs rašote, kad ne išverstų puslapių nėra generuojamos.
    2. Jūs galite išjungti vBET ir žymės tai daro pakeitimus nieko.
    3. Žr. įtraukti nuorodą į vaizdą

Matau generuojamas puslapio ir jums - tiesiog nepatinka prieš pažymima, kad aš nematau, tai ir jūs matė. Taigi obstawiać, dabar jūs turite pačios priežasties - išspręsti pati, kaip jūs ją prieš išspręsti. Tai ne vBET problema. Puslapiai yra darbo gerai man (kaip svečias) įrodymai:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.png

Taigi prieš jus imtis jokių veiksmų, prašome manote ar ji jokios prasmės. Greičiausiai tai ne programinės įrangos problema, bet jūsų infrastruktūros klausimas.

Prašome pasakyti jums reikia daugiau pagalbos čia
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-10-11 prie 00:11.

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •