Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 44 FirstPirmas ... 234
Rezultatai 31 į 4040

Tema: Pagrindinės vertimo klausimai

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Turiu atnaujinti beta bando išspręsti savo problemas, bet atrodo, kad aš ne gauti vertimus iš "Microsoft"?

Štai Micorsoft tyrimo rezultatas:

Aš dvigubai chaecked i MS ID teisinga!
    Jūsų Microsoft vertimo API ID yra teisinga, tai atsiranda klaidų rūšies, čia: MSDN-išdavimo Prašome jį perskaityti. Bet jūsų "Google" bandymas atrodo gera. Taip pat, jei antroji pusė jūsų sąskaitos įstojimo galėčiau siekti jokių vidaus problema
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 03-10-11 prie 08:45.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

matau, bet aš visada naudoti "Google" nustatyti ir naudojant API v2, tai aš visada nukentėjo mano riba? Aš taip pat turiu ggogle API v2 kaip aptikimo

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ar galiu suprasti teisingai - jūs ne naudoti "Microsoft"? Ji niekada nebuvo įjungtas, jūsų forume? Atkreipkite dėmesį, kad "Microsoft" mėnesio ribas, taip, jūs pasieksite limitą, turite palaukti, kol kitą laikotarpį. Tai ne dienos limitą. Bet jei jūs niekada nesinaudojo "Microsoft" prieš tada jums neturėtų pasiekti ribą. Prašome paaiškinti - nesate naudojant jį dabar, ar tu ne naudoti jį visiems.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Michael, aš dabar ne naudojate Microsoft, aš vBET, nustatyti naudoti "Google" tik, aptikimo Google API V2, naudojant Google API V2, prieš, kad aš V1, Microsoft, saitą dabar gamina vertimą, bet jos atsitiktinis, jei manote, kad jums pasakyti, jie yra kas mėnesį ribos, tada, žinoma mano ribas turėtų dar būti neanuliuoti iki lapkričio 1 d.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš mano simbolių limitas Google, su savo nustatymus, kai aš pasiekia šią ribą ir nebegali gauti rezultatus iš mokamų Google laisvo API tada pradėti gaminti rezultatus 100.000 perday?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Michael, aš dabar ne naudojate Microsoft, aš vBET, nustatyti naudoti "Google" tik, aptikimo Google API V2, naudojant Google API V2, prieš, kad aš V1, Microsoft, saitą dabar gamina vertimą, bet jos atsitiktinis, jei manote, kad jums pasakyti, jie yra kas mėnesį ribos, tada, žinoma mano ribas turėtų dar būti neanuliuoti iki lapkričio 1 d.
    Ribos yra ne mūsų pusėje, tačiau "Microsoft" pusės. Informacija, kad mėnesio limitas yra paimta iš čia: InvalidOperationException: id = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Skruzdė esate teisus, aš mažai klaida - visą informaciją:
    Kiekių apribojimų dėl laisvo naudojimo, 4 mln. simbolių per mėnesį ir ne daugiau nei 400k per valandą
    Taigi, jūs turite taip pat valandinis ribas. Atsiprašome už mažai dezinformacija - turėčiau skaityti atidžiau. Ar Microsoft jokių kitų apribojimų, prašome paprašyti "Microsoft". Šiuo metu aš nežinojo apie kitas ribas. Jei turite forma "Microsoft" klaidos pranešimą, tada tai reiškia, kad jūs pasieksite kai jų ribų. Išsamesnės informacijos prašome susisiekti su "Microsoft" - tai, kuris suteikia jums klaida atitinkamą prašymą. Aš negaliu paaiškinti. Ji yra 3rd Party. Atveju neteisingas raktas klaidos pranešimas yra kitokia, ką jūs galite tiesiog patikrinti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad ji neturi būti lapkričio 1 d. - mes nežinome, informacija apie tai, kada pradėjo naują laikotarpį. Ar tai per kalendorinį mėnesį, arba tai suma paskutines 30 dienų, arba kitaip ... Tikrai nėra mintis, kaip "Microsoft" ją valdyti - kreipkitės į "Microsoft", jei reikia daugiau informacijos. Bet kokiu atveju, jei tai yra forma pastaruosius 30 dienas, tada ji leistų jums kiekvieną dieną padarė naujus prašymus (jei nebuvo naudoti visą riba per vieną dieną).
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 04-10-11 prie 00:15.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš mano simbolių limitas Google, su savo nustatymus, kai aš pasiekia šią ribą ir nebegali gauti rezultatus iš mokamų Google laisvo API tada pradėti gaminti rezultatus 100.000 perday?
    ne. Šiuo metu vBET prašo vertimo tik vienas teikėjas (priklausomai nuo jūsų forumas konfigūracijos). Jei yra klaida, atsakymo mes ne prašome kitų teikėjas. Galite sukurti naują funkciją prašymas, tai jei jūs manote, kad yra svarbu.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Ok Mykolas, aš pradėti funkcija, galite pažymėti man išspręsti šią temą, nes ji nebėra prasmės

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - pažymėti išspręsta

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Nuo vertimo testas VN
    Bandymo rezultatas: ï »¿" InvalidOperationException: id = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Bandymo klaida:
    Prisijungimo laikas (ms): 237,756103516
    Aš bandžiau atidžiau tirti šią klaidą, bet tai neįmanoma.
    Jūs turite paprašyti Microsoft sau, nes ji taip pat galėtų būti vidaus Microsoft klausimas, jei esate tikri, kad jums nepasiekė savo ribos:
    Norėdami tai padaryti, rašykite elektroniniu paštu: mtcont@microsoft.com
    Aprašykite savo problemą - naudoti nuo bandymo klaidą
    Siųsti jūsų "Microsoft Vertimas API ID - Tai daugiausia būdu aš negaliu padaryti pats
    Rašyti savo apimties vertimus, siunčiamus paslauga, simbolių ar MB per valandą ir eilutė arba MB/diena
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 05-10-11 prie 11:16.

Pradžia 44 FirstPirmas ... 234

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •