Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1010

Tema: Jei Temos pavadinimas viršijo įterpimo langtitle dalykų pertrauka

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Jei Temos pavadinimas viršijo įterpimo langtitle dalykų pertrauka

Aš pastebėjau, kad, jei kas nors siunčia į kitą kalbą, kuri yra tik pagal Temos antraštė min simbolių siūlais, ir langtitle žymes eiti per šią ribą, tai iki sriegio ekrane forumdisplay, paieškos rezultatų, varžtus ir siūlai puslapyje pati. Tas pats, jei sriegis pavadinimas yra išverstas, nors atsakymus į pokalbio, ir "Re:" siunčia po pavadinimo virš jos simbolių limitas.

Aš negaliu parodyti šiame pavyzdyje, nes turėjau ją išspręsti mano forumas. Aš tikiu, kad jei gali būti pakartotas čia, jei įvedate tik pagal Temos antraštė simbolių limitas, numatytoji kalba yra išverstas iš pavadinimą.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Gal galėtumėte parodyti mums problema, nes vargu ar aš galiu suprasti, kai problema

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Problema yra, kai "langtitle" yra įterpiamas į temos pavadinimo, ji nėra pripažįstama Temos antraštė simbolių limitas. Jei žyma bus atkirstas ir nėra uždarytos tinkamai, ji sugenda puslapį, kuriame rodomas pavadinimas.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Gerai, bet aš negaliu atkurti šią problemą mano Test Forum, mano [langtitle] niekada supjaustyti.
    Gal galėtumėte man atsiųsti išsamią informaciją apie šią problemą. Kas yra langtitle ilgio limitą, ir kiek laiko dalelytė turėtų būti (kokia kalba) nutraukti linijos?
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 17-09-11 prie 09:26.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

mano pavadinimo ilgis limitas buvo 85, bet aš išaugo iki 100. Taigi, pavyzdžiui, jei vartotojas įtraukė pavadinimą, kuris buvo 95 simbolių, tada tada langtitle žymės galėtų siųsti jį per ribą. Sistemos sutrumpintas uždarymo langtitle tegus rezultatai nesilaikantiems išdėstymą.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ok mes galėjome atkurti šią problemą, ir dabar mes su juo dirbti
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 20-09-11 prie 07:45.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Man pavyko ją atgaminti. Tai buvo tikrai sunku atkurti ir padariau netyčia dirbti ką nors kita. Tai buvo sunku, nes jis yra vBulletin klaidą. vBET naudoja vBulletin funkcija vbchop, Tarkime, sumažinti eilutę pagal norimo ilgio saugiu būdu (laikydami omenyje koduotų simbolių). Deja vBulletin klaidų ten ir pranešimai, kurie yra užkoduoti saugus UTF-8 (simbolių, pavyzdžiui, & # KODAS suteikia neteisinga rezultatus.

Mes siunčiame pranešimą apie klaidą diskusijos (vBulletin klaidą) ir sukurtas greitas sprendimas dėl vBET pusėje. Taigi dabar vBET aptinka, jei vbchop grįžo ilgiau rezultatas ir pjauna jį į norimą. Taip pat mes turime paprasta aptikimo patikrinti, ar laiškas užkoduotas formatu &#KODAS; nebuvo iškirpti vidurį ir jei taip, tada paskutinis žodis yra taip pat sumažinti (tiesiog surasti paskutinės vietos). Skaitykite greitai nustatyti žemiau.

Quick Fix:
    • Atidaryti / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Ieškoti:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Pakeisti:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Tai bus įtraukta į kitą spaudai.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 20-09-11 prie 23:00.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad ankstesnis pranešimas buvo redaguotas sudėtingesnių skubotų (sprendžiant klausimą supjaustyti vidutinio laiško formatu ir # KODAS. Tad jei jūs jau taikyti ankstesnes sprendimą, galite apsvarstyti galimybę naudoti faktines vieną, ar tiesiog laukti naujų spaudai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Ačiū Michał - aš žinojau, kad kažkas buvo. Ar greitai nustatyti, taip pat į atsakymus, taip pat? Kartais "Re:" pasiuntė jį per ribą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes nebuvo patikrinti. Jei rasite, kad problema vis dar egzistuoja tokiu atveju, prašome susisiekti su mumis čia ir mes dirbti su šia

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •