Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: per daug jungčių dB atnaujinta talpyklos klaidos darbo metu

Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default per daug jungčių dB atnaujinta talpyklos klaidos darbo metu

Naktį teko būti budrus, šiek tiek po 4 ryto, jei forume staiga buvo nustatytos kaip 20 min.

VBulletin Duomenų bazės klaida:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-realaus prisijungti </ a>]: (08004/1040): Per daug jungčių
    / Var / www / vhosts / ... / httpdocs / includes / class_core.php linija 1138

MySQL klaida:
    Klaidos numeris:
    Užsisakyti Data: Antradienis, gruodžio 15 2009 @ 4:28:00 AM
    Klaidos Data: Antradienis, gruodžio 15 2009 @ 4:28:00 AM
    Scenarijų: http://.../
    Nuorodą:
    IP Adresas:
    Vartotojo vardas:
    ClassName: vB_Database_MySQLi
    MySQL versija:
    ->
    Dabar aš niekada patyrė tai anksčiau, ir man įdomu, jei tai buvo atsitiktinumas, kad tai buvo maždaug VB atnaujinta talpyklos suplanuotų užduočių.

Aš patikrino šį rytą, ir viskas buvo ok,, todėl nepasikartojo šiandien.

Serverio, atrodo, negali būti pabrėžta, nes turėjau kitą tame pačiame serveryje be vbet forumas, veikia puikiai per mano vbet forume neveiksnumą.

Pažvelgus serverlog, kad padarė, atrodo, kai botas veikla, bet ne per daug vartotojų aktyvumą. Reklaminių žinučių atrodė, kad gauti Gerai 200 - bet paprasti vartotojai gavo dberror. Taip pat keistai serverio LOGFILE įrašuose, atrodo, negali būti rūšiuojami chronologine tvarka ...

Šiek tiek puzzele ... gal galite man pasakyti, jei sudaro 1138 on-line / class_core.php dalyvauja atnaujinant talpyklos? Arba galbūt kai kurie iš jūsų turite idėją, kaip išspręsti šią?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

vBET ar ne sukurti naujus ryšius - jis gali atkurti ryšį, tačiau tai tik tuo atveju, jei faktiškai yra prarastas (atveju, jei vertimai ateina iš "Google" per vėlai). Ir šis ryšys $ vBulletin-> db-> prisijungti vBulletin visų būtinų kliringo pabaigoje.

Taigi šiuo metu mes manome, kad problema yra kažkur kitur.

class_core.php yra ne mūsų failas ir jis nėra tiesiogiai vBET talpyklos - tačiau, jei šis failas yra atsakingas už vykdant numatytas užduotis, tada ji taip pat talpyklos kliringo vykdyti.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 17-12-09 prie 01:55.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Dar vienas dalykas. Jei rašote apie vBET talpyklą kliringo, tada prašome gi, kiek duomenis turite talpyklą. Jei tai tikrai didelė suma, tada galite pakeisti savo talpyklos kliringo strategija.
    vBET nėra sukurti papildomas jungtis, bet jei kliringo trunka per ilgai, tada kiti klientai laukia ir naujų jungčių yra sukurta by VB naujų klientų, kuri serga palaukti. tai kodėl mes pridėti keletą kliringo strategija. Tikrai didelis kiekis duomenų, prašome naudoti paskutinę strategiją.

Atkreipkite dėmesį, kad šis klausimas bus būti sumažintas, 3.3.0, nes mes padalinti talpyklos lentelės kiekvienai kalbai, todėl jūsų indeksus bus 52 kartus mažesnė ir kliringo bus daug greitesnis - ištrinti duomenis yra greitas, tačiau atnaujinimo toli indeksus nebūtina. Taigi šiuo metu, prašome apsvarstyti naudojimo kitų kliringo strategijos, kuri geriau dideliems indeksų

Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atsitiko vėl nuo 04-05 Trečiadienis, - visi domenai su pernelyg daug jungčių. Manau, esate teisus. Forumas užimtas išvalyti talpyklą ir paieškos robotas yra klastotės vieną prašymą per sekundę. Galėjau matyti, serverload buvo labai didelis. Dabar ji vėl yra labai mažas. vbet db apie 1.1 GB

Aš perėjo į "Ištrinti visus duomenis iš talpyklos, kai talpyklos TTL intervalas".

Skamba iš tiesų labai gera 330 adresų šią problemą!

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •